Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Fetelor, dragelor, va multumesc pentru impartasirea "spaimelor" avute la primele sarcini.. si nu numai la primele...unele si la a treia, nu Vio? !

Ce bine ca exista grupuletul nostru, ca asa mai aflam si noi experiente si mai luam aminte.

Si da, sunt de acord ca si panica asta mai ajuta cateodata, te tine in garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

yey!!! gata , acum sa fii ZEN! calma, linistita si iar ZEN!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Elyana ma bucur ca ai reusit sa te linistesti!
De acum trebuie sa stai linistita si fara stres sa creasca bebe sau bebeii linistit/i.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Gata fetelor, nu va ma stresez, vin de la filantropia, am gasit o doctorita super super super, s-a plimbat cu sonda in toate partile, a gasit corpul galben, mi-a zis ca intr-adevar nu se vede decat ce pare a fi o promisiune embrion si mi-a dat Utrogestan

Surpriza: sunt suspecta de sarcina gemelara, s-a mai vazut un saculet f aproape de primul :D dar nu au fost convinse dle doctorite (mai chemase e cineva sa ii ceara parerea) au zis ca e posibil sa fie efect de oglinda fiind f mica sarcina :)

Va pup, plutesc acum, nu ma mai doare nimic sau nu mai simt eu cu acelasi stres

Bravoooo Elyana! Supeeer vesti! yupppie!

Abia astept si eu ziua de miercuri dupa control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele va pup ,plec sa-mi iau rezultatul de la bitest.
Sa speram ca e totul in regula.

si acum12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Fetele va pup ,plec sa-mi iau rezultatul de la bitest.
Sa speram ca e totul in regula.

si acum12+

Bafta, Vio!!! Azi e ziua cu vesti bune!
Te asteptam asadar cu vesti +.

Mergi la inceput

Internetul facea fite si a postat de 2 ori un mesaj :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Ah ce-mi place ca ne inmultim pe zi ce trece! Bine ai venit, Doina, sarcina usoara sa ai!

Hellie, ce cauti "acolo"? Nu umbla in locuri sensibile ca daca ma intrebi pe mine, ceea ce "ai gasit" putea sa fie si de la o banala zgarietura pe care ti-ai facut-o cu mana ta, ca sa zic asa. Deci fara experimente da?

Elyana, mai ai dureri? Sunt prezente sangerari? Daca nu, eu zic sa stai linistita si sa astepti programarea la dr. Cand ai? Uite, stii ca si eu eram nerabdatoarea saptamana trecuta dar mai am doar cca 72 de ore pana la marea intalnire si incerc sa ma stapanesc sa nu schimb programarea de joi pe miercuri. Acum deja ma ambitionez sa n-o fac.

Sa va povestesc ceva funny. Ieri am o discutie cu o verisoara prin alianta care ne anunta ca e gravida.
Eu: si in cate saptamani esti?
Ea: in doua luni, nu stiu sa-ti spun in saptamani. Am doua luni pe 27 oct de cand nu mi-a mai venit.
Eu: pai si cand nasti?
Ea: Paaaai cred ca prin mai, asa...cred ca prin mai am calculat ca nasc.
Eu: ( deja buimacita) Auzi dar la dr ai fost?
Ea: Aaaa, nuuuu, ca n-am avut timp.
Eu: Si nu te duci? Poate iti trebuie vitamine. Iei acid folic?
Ea: Pai o sa ma duc dar nu stiu cand. Vad eu. Acidul asta folic e vitamina nu? Nu stiu daca am lipsa

In masina spre casa ii spuneam sotului ca nu mi-am imaginat ca o femeie poate fi asa indiferenta fata de prima ei sarcina. El zice: asa e la tara. Inutil sa va spun ca i-am calculat eu DPN -ul dar ei nu i l-am spus. E pe 3 iunie si n-avea rost s-o bulversez cand ea e convinsa ca naste "asa prin mai".

6+

Mergi la inceput

Las-o sa aibe o surpriza cand o sa nasca hahahah

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Ah ce-mi place ca ne inmultim pe zi ce trece! Bine ai venit, Doina, sarcina usoara sa ai!

Hellie, ce cauti "acolo"? Nu umbla in locuri sensibile ca daca ma intrebi pe mine, ceea ce "ai gasit" putea sa fie si de la o banala zgarietura pe care ti-ai facut-o cu mana ta, ca sa zic asa. Deci fara experimente da?

Elyana, mai ai dureri? Sunt prezente sangerari? Daca nu, eu zic sa stai linistita si sa astepti programarea la dr. Cand ai? Uite, stii ca si eu eram nerabdatoarea saptamana trecuta dar mai am doar cca 72 de ore pana la marea intalnire si incerc sa ma stapanesc sa nu schimb programarea de joi pe miercuri. Acum deja ma ambitionez sa n-o fac.

Sa va povestesc ceva funny. Ieri am o discutie cu o verisoara prin alianta care ne anunta ca e gravida.
Eu: si in cate saptamani esti?
Ea: in doua luni, nu stiu sa-ti spun in saptamani. Am doua luni pe 27 oct de cand nu mi-a mai venit.
Eu: pai si cand nasti?
Ea: Paaaai cred ca prin mai, asa...cred ca prin mai am calculat ca nasc.
Eu: ( deja buimacita) Auzi dar la dr ai fost?
Ea: Aaaa, nuuuu, ca n-am avut timp.
Eu: Si nu te duci? Poate iti trebuie vitamine. Iei acid folic?
Ea: Pai o sa ma duc dar nu stiu cand. Vad eu. Acidul asta folic e vitamina nu? Nu stiu daca am lipsa

In masina spre casa ii spuneam sotului ca nu mi-am imaginat ca o femeie poate fi asa indiferenta fata de prima ei sarcina. El zice: asa e la tara. Inutil sa va spun ca i-am calculat eu DPN -ul dar ei nu i l-am spus. E pe 3 iunie si n-avea rost s-o bulversez cand ea e convinsa ca naste "asa prin mai".

6+

Draga mea, Mrenescu, dar io stiu ce caut?! Probabil am ramas cu "cautatul" asta de pe vremea cand urmaream ovulatia si cautam mucus fertil . Gata, nu mai "explorez"...e suficient cat o sa ma exploreze sonda de ecografie si doctorita.

Geniala, verisoara ta prin alianta. Da' oricum cred ca o duce mult mai bine ca noi dpdv psihic, iti spun eu siguuur.

p.s. si eu eram gata-gata sa mut progrmarea de miercuri pe maine, noroc ca am o sedinta super mega importanta maine cand ar fi putut clinica sa ma reprogrameze si nu am putut sa mut.

Dupa programarea de miercuri, daca iese totul bine, imi pun si eu semnatura oficiala de gravi cu pampon roz in cap

Mergi la inceput