Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:


Nu sunt specialista dar poate ar fi bine sa te linistesti putin. Prima eco eu am facut la 6 sapt de sarcina si s-a vazut totul f bine. Daca mergi undeva la privat cu un aparat de eco bun, sa iti faca o eco transvaginala, poate ar fi mai clar.
Sa auzim de bine

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Ma bate gandul sa ma duc din nou la urgenta acum in pauza de masa... sa ma duc tot la Filantropia? Eu sunt in zona 1 Mai (statia de Metrou), ar fi cel mai aproape... dar dupa experienta de sambata... As mai gasi o urgenta pe undeva prin zona? Chiar si privat...

Aveti vreo idee plsssss ? :S :S :S


12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Eu am 5 saptamani acum si stiu sigur sigur ca ovulatia in urma careia am ramas gravi am avut-o pe 1.10.2012. Oricum, nu era o pata, era mai mult asa...ce am luat eu pe deget ca urmare a "explorarii interioare" (scuzati detaliile).




Hellie si eu tot de pe la 4-5 saptamani am inceput cu petele, dar la mine evidente de hartie si destul de abundente, stiu prin ce panica treci acum ca si eu am fost la fel si inca sunt, dar in ciuda petelor bebica este acolo si creste si saptamana trecuta i-am auzit si inimioara, in general daca e maro se zice ca nu e problema, poti sa supraveghezi si vezi ce se mai intampla, sau mergi la un eco asa te linistesti


Simcri, as da o lege care sa interzica petele de orice fel in sarcina .
Nici nu am dormit bine azi-noapte avand in cap ideea sa ma trezesc si sa verific ce se mai intampla prin zona 0. Oricum, recunosc cu mana pe inima: nu sunt pe treaba mea pentru ca daca nu verificam eu in interior, probabil nici nu vedeam chestiunea aia maro (eu cred ca s-ar fi eliminat odata cu pipi..nici pe hartie nu ajungea). Dar naaa...fetelor-gravidute cu experienta, asa ati fost si voi la prima sarcina?! adica, asa insemnand disperate si innebunite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Hellie, eu am fost un pic mai panicoasa da, la prima sarcina. Dar nu am avut nici pete, nici dureri, deci nu stiu cat de stresata as fi putut fi.
In prima sarcina, am fost de 2ori la eco de urgenta: o data am sangerat dupa contact sexual si o data( cred ca am facut pipi pe mine, nici acum nu stiu ce s-a intamplat), dar eu am crezut ca am pierdut lichid si m-am dus iar la control, de urgentza. Nu a fost nada, doar sperietura mea!
Eu cred ca e buna o doza de paranoia, ai mai mare grija de tine si de ce ti se intampla!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua!
Doina bine ai venit!
Sarcina usoara!
Vai ce ne-am inmultit!Ce bine!
Hellie sa stii ca si eu am avut la 5 saptamani o secretie maro-bej ,care m-a tinut cam 2 saptamani ,medicul mi-a dat pentru ea duphaston.Nu stiu daca medicamentul si-a facut treaba sau a fost o intamplare ,cert este ca dupa ce am terminat cutia de duphaston ,secretia s-a oprit.Dupa cum sti ,am mai avut saptamana trecuta si o pata de sange rezultata in urma unui contact sexual foarte 'bland' ,care este o premiera pentru mine ,timp de 2 sarcinii nu am experimentat asa ceva.Deci concluzia este ca nici o sarcina nu seamana cu alta.Daca secretia este in cantitate mica si este maro si nu ai dureri puternice de burta nu e problema ,dar asta nu exclude un control cat mai rapid la gineco.
flafi nu te ingrijora draguta ,burtica ta creste asa cum trebuie ,asa se simte si la mine ,cand ma pipai dau de un guguloi tare.Seara cand stau linistita asa de bine se cunoaste ,ziua cred ca nici nu prea sunt atenta la ea.
De acum incolo sa vezi ce viteza va avea la ctrescut!
Draga Hellie dupa cum vezi unele dintre noi suntem la a 3 a sarcina si tot cu grija stam.Nu cred ca exista vreo graviduta care sa nu se intrebe cateodata daca totul e in regula cu bebele ei.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

cred ca sunt mai nesimtita din fire, dar pe la 4-5 saptamani am vazut si eu mai maro asa pe hartie, dar am zis ca e normal si am depasit momentul. Acum vazandu-va pe voi stresandu-va mi-am aminitit si eu... altfel nici in ziua de azi nu as fi dat atentie momentului.
Din aceeasi categorie- mai am si dureri pe sub burta si de mijloc si diverse, dar nu le-a dat atentie niciodata- la fel mi-am zis ca e normal

Singurul moment in care am intrat in criza istericoasa a fost cand o colega (care nu stie de sarcina) a facut glumite si in viteza mi-a bagat o mana in burta ca de gadilat ( nu stiu cum sa explic) si ciupit- l-am simtit ca un pumn in burta, m-a durut o zi intreaga. Cu asta m-a calmat o prietena care are 3 copii si mi-a zis ca se mai intampla sa iti iei lovituri, dar ca bebele e bine protejat si nu se intampla nimic, sa nu fie din alea foarte tari... Deci m-am calmat si cu asta :)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deni, la mine asa a fost sa fie cu cei 5 ani diferenta. Mie mi se pare ca pentru copii e cel mai bine sa fie o diferenta mica, sa se joace impreuna. La 6-7 ani sau mai mult ala mare nu o sa aiba chef de cel mic. DA, ca si parinte e usor sa fie diferenta mare, asta e clar, macar te intelegi cu cel mare. Cu ajutorul, eu nu vreau sa ma ajute Maya cu bb, vreau decat sa fie surori/frati bune, apropiate, atat.

Cocutza, aici dupa 7 sapt de scoala sunt 2 sapt de vacanta. Pe 1 nov e zi libera, se sarbatoresc mortii.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Hellie, eu la prima sarcina eram mai linistita poate si dqtorita serviciului, citeam doar ce schimbari se petrec in fiecare saptamana si ma multumeam cu info de la dr. nici nu descoperisem DC : D

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Hellie, eu la prima sarcina eram mai linistita poate si dqtorita serviciului, citeam doar ce schimbari se petrec in fiecare saptamana si ma multumeam cu info de la dr. nici nu descoperisem DC : D

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+


Cine a zis "fericiti cei saraci cu duhul" multa dreptate a avut!

Si eu la prima sarcina am fost mai relaxata, desi f stresata si atunci :).


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Gata fetelor, nu va ma stresez, vin de la filantropia, am gasit o doctorita super super super, s-a plimbat cu sonda in toate partile, a gasit corpul galben, mi-a zis ca intr-adevar nu se vede decat ce pare a fi o promisiune embrion si mi-a dat Utrogestan

Surpriza: sunt suspecta de sarcina gemelara, s-a mai vazut un saculet f aproape de primul :D dar nu au fost convinse dle doctorite (mai chemase e cineva sa ii ceara parerea) au zis ca e posibil sa fie efect de oglinda fiind f mica sarcina :)

Va pup, plutesc acum, nu ma mai doare nimic sau nu mai simt eu cu acelasi stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cu diferenta de varsta sa stiti ca cel mai bine ar fii sa fie cat mai mica.La mine sunt 5 ani intre primii si drept e ca nu se inteleg intotdeauna amandoi ,plus ca fata a fost asa mai posesiva si a inteles aparitia fratiorului ca pe un intrus ,cu toata pregatirea pe care i-am facut-o inainte.Pe de alta parte e bine cand cel mai mare nu-ti mai solicita asa de mult ajutorul ,in sensul ca se imbraca singur se spala singur ,mananca singur.Eu nu am dorit un al doilea copil mai inainte sa implineasca fata 4 ani ,atunci gandeam ca nu voi putea sa ma descurc cu 2.Acum imi pare rau ca nu am facut pe nr.2 mai devreme.
de aceea ne-am hotarat la nr.3 de cand baiatul a facut 2 ani ,dar de data asta nu a vrut Dumnezeu sa vina mai repede.E bine si ca a venit acum.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput