Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Foarte bun planul vostru, Hellie. Noi nu stiu, probabil am putea incerca sa facem un efort financiar, insa dubiile nu sunt doar legate de pret.

Din ce am citit pe forum e bine sa nasti la maternitatile private doar in situatia in care ai o sarcina, respectiv o nastere, fara probleme. Fiindca daca apar probleme oamenii cica te fac pachet si te trimit la maternitate de stat. Plocon, sa se descurce aia cum or stii. Si ajungi acolo, a nimanui si nasti cu cine se nimereste a fi de garda. Daca iti povestesc ce a patit o amica la Sanador...ti se face parul maciuca! Sa zicem insa ca a fost doar cazul ei, un caz singular.

Saptamana trecuta insa citeam de o mamica, parca de la odiseea de Sept-Oct ca a ajuns la Medlife ( cu care avea contract), cu contractii, gata de nascare si nu a preluat-o nimeni. Era noapte, na, se odihneau. Si a plecat femeia cu barbatul din dotare direct la Giulesti, unde a si nascut. Happy end dar...putea sa nu fie.

Sora-mea a nascut la inceputul anului. Sarcina grea, placenta praevia, lucruri dificile. A nascut la CF2 si iti spun cu mana pe inima, tot respectul pentru cum arata maternitatea. La ea s-a impus cezariana.

Exista, bineinteles si sarcini fara probleme care au devenit bebei frumosi, nascuti la termen, in maternitati private. Toate bune si la locul lor. Dar ce te faci daca semnezi contract cu ei si, fereasca Dumnezeu, nasti si sunt probleme?

S-ar putea sa para griji exagerate dar incerc sa intorc problema nasterii pe toate partile mai ales ca nepotul meu a fost sub amenintare de nastere prematura de la vreo 28 de saptamani si singurele spitale care ii puteau asigura asistenta erau Giulesti, Municipal si Polizu.

6+

Da, Mrenescu, inteleg ce spui. De multe ori mi-am pus si eu aceste intrebari referitoare la nasterile cu probleme dar mai ales am intrebari referitoare la cine stie ce probleme ar putea avea bebe (Doamne Feresteee!). Din nefericire, asa este, multe se pot intampla si in clinicile particulare, sunt perfect de acord.

Eu din fericire, pana acum, am numai cunostinte cu experiente pozitive in mai toate clinicile particulare (sanador, medlife, regina maria). Dar recunosc, intrebarea "what if..." ma cam apasa si pe mine.

Mai avem ceva timp pana la capatul traseului de 9 luni, si in functie de cum evoluam (si noi si buburuza punctiforma deocamdata) vom mai lua in calcul si toate celelalte aspecte care se impun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu iar am facut-o de oaie. Imi scazu tensiunea si imi crescu pulsu la lucru. Venira securistii, care deja ma cunosc, si ma intrebara de ce nu sunt in concediu?? Pai eu sa mi-l dau?
MA adusa un coleg acasa si sunai la gine. Ei, vorbi cu secretara, care imi spusa ca e ok, si sa mananc mai mult . BAi incepui sa plang de nervi. Sunai doc de familie si ma duc luni la el, ca el saracu pleca in vacanta. BAi, pana ajungi la un doctor nenorocit te mananca secretarele.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ufff Vicky prin ce ai trecut. Sper ca esti mai bine acum .

Marie, nu are importanta ce voi spune mai jos, pt ca ideea postarii tale este despre privat vs stat.
Vreau doar sa te corectez nitel, mamica de care spui ca ai citit-o saptamana trecuta cu patania de la Medlife si mutata la stat Giulesti pt nastere, este de fapt din odiseea nov-dec2012. Despre Silvia era vorba, nu?. Pe ea mi-o amintesc ca saptamana trecuta a patit ce ai povestit tu

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Fetele, pe unde sunteti?

Eram gata sa va urez noapte buna ca deja e noapte afara si cand vad ceasul, e abia ora 18:30 si eu deja ma gandesc la "noapte buna"?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Deny, ai fost la spital? Cum a fost la lucru? Nu am inteles exact ce trebuia sa faci

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vai ,Vicky ce figuri iti face tensiunea asta!
Nu poti sa faci ceva sa nu mai ajungi la starea asta de rau?
Nu stiu ,sa bei mai multa apa sau sa mananci un pic mai sarat? Zic si eu ,poate asa iti creste si tie un pic tensiunea.
Ai mare grija!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Deny, nu ma supar, am gresit odiseea probabil (mea culpa ) dar ramane faptul ca biata de ea a trebuit sa se duca la Giulesti desi avea contract cu Medlife. Foarte urat din partea lor. Bine ca s-a terminat totul ok.

Hellie, si eu cunosc oameni cu experiente bune la maternitatile private. A nascut o colega chiar de curand la Medicover. A avut o experienta super. Dar cum deja eu sunt aia care sufla si in iaurt, evaluez toate experientele care imi sunt impartasite. Cred ca voi evalua pana in ziua in care il voi "livra" pe bebe

Mcoca, eu n-am inteles exact ce s-a petrecut. Ai dat piept cu ITM-ul frantuz?

6+

Mergi la inceput

Vio eu in gen o am normala, si hop scade. Mai e si pulsu asta care creste. Vad luni. Faza e Ca eu em o malformatie la inima benigna, poate influenteaza si asta nush.

Maria, ce e ITM?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Nu Vicky, nu la spital, ci la o plimbarica pana la job . Am stat vreo 2 ore si fuga acasa. Ca mi-au cam inghetat picioarele si nu am vrut sa mai stau.
La spital, ufff, cand se elibereaza sotul de la munca. Ca fara el nu pot sa plec prin oras ca sigur ma ratacesc. Cred ca pe 2 noiembrie vom iesi in oras, vom lua si rezultatele de la analize si sper sa reusim si cu programarea la spital. Poate om face o vizita si la ginecolog cu rezultatele la analize, tot pe 2 noiembrie, o sa vedem.

Pana atunci, stam cuminti acasa.

Tu mai vrei sa iesi la job? Ce ai patit azi... uffff sa nu fie mai rau.

9+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Deny, nu as mai vrea sa stau la 100%, dar nici nu vreau sa stau un an acasa. As vrea sa lucrez la 50% sa lucrez ce am ca oricum mi au luat deja mare parte din proiecte.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput