Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Mcoca, pfff...ce aventuri ai avut azi. Si eu am problema asta cu tensiunea care scade brusc ( nu foarte des, e adevarat). O simt cand se intampla: imi tremura mainile si simt o vajaiala in crestetul capului si nu mai am vlaga. Eu ca masura de urgenta imi fac o cafea mica gen espresso. A functionat mereu dar mai mult nu am investigat ....ca deeehhh...daca merge si asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Deny, nu ma supar, am gresit odiseea probabil (mea culpa ) dar ramane faptul ca biata de ea a trebuit sa se duca la Giulesti desi avea contract cu Medlife. Foarte urat din partea lor. Bine ca s-a terminat totul ok.

6+

Io nu inteleg cum sa ai contract semnat si sa te trimita sa nasti in alta parte. E revoltator. Si fata aia nu i-a dat in judecata dupa eveniment? In cazul in care chiar asa s-a intamplat ...pai avea toate sansele sa- i stoarca de bani pe golaneii cu clinica privata.

Las'ca o sa ii frec eu pe domnii daca ma decid sa nasc la ei pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Eu iar am facut-o de oaie. Imi scazu tensiunea si imi crescu pulsu la lucru. Venira securistii, care deja ma cunosc, si ma intrebara de ce nu sunt in concediu?? Pai eu sa mi-l dau?
MA adusa un coleg acasa si sunai la gine. Ei, vorbi cu secretara, care imi spusa ca e ok, si sa mananc mai mult . BAi incepui sa plang de nervi. Sunai doc de familie si ma duc luni la el, ca el saracu pleca in vacanta. BAi, pana ajungi la un doctor nenorocit te mananca secretarele.

Vicky si Printzesone

Mcoca imi pare tare rau pentru ce-ai patit. Cea mai frecventa cauza pentru ce ai patit tu este deshidratarea, poate ar fi bine sa bei ceva mai mult, dar alte cauze pot fi glicemia scazuta cum a zis tanti secretara poate trebuie sa mananci ceva mai mult, dar trebuie facut si un bilan de sang sa verifici anemia in special anemia feripriva, dar si deficienta de calciu si magneziu si mai ales tiroida. Daca de felul tau ai o tensiune mai mica poate ar fi bine sa suplimentezi si aportul de sodiu in alimentatie, poate chiar o apa mai riche in sodiu.
Hipotensiunea este frecventa in sacina pentru ca sistemul vascular prolifereaza, se extinde si ca numar si ca dimensiuni, iar reteaua vasculara se concentreaza in jurul uterului si sanilor, deci scade cumva fluxul de sange de la nivelul creierului de aici apar starile de lesin, ameteala. Pana in primele 24 de saptamani tensiunea sistolica poate scade cu 5-10 mmHg fata de normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri, eu incerc sa beau, zic ca beau. Cu glicemia, sigur eram ok ca tocmai mancasem 3 fraises tagada, iar inainte o choucrouta. Faza e ca ma enerva rau un coleg si asta declansa. Am facut biilan acum 2 sapt si totul era ok. Nu am facut insa pt tiroida.
O sa incerc sa mananc un pic mai sarat, desi sarea e dusmanul meu.
Doc de fam zicea sa mi dea betablocante pr puls, dar alea scad si ele tensiunea. Ufff

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Deny, esti prin zona? Poti face tu cap? Sunt pe tableta si nu pot.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Daaa acute stress reaction asta e iar o cauza importanta, ar trebui sa-i lasi in balarii, cu beta-blocantele nu prea sunt de acord, daca pana la urma trebuie, eu as merge fie pe sectral, fie pe sotalol, pana la cat ajunge pulsul?

Mergi la inceput

Simcri a ajuns cam la 120 130. Deci nu ff mare. Eu am Bouveret si in criza ajunge la peste 200.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Vicky, zis si facut

So, dragi burticute, haideti la CAPITOL NOU unde ne asteapta cu vesti bune si amintiri frumoase

(Deny)

Mergi la inceput