Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
ClaraJ spune:
Merci Elena, gata l-am facut public. Sper sa mearga!
Va pup,
Clara
https://picasaweb.google.com/klara.mihaela/DeHalloween?authkey=Gv1sRgCIDSs7eR2PfDUw
Ellyshor spune:
Hey!!!
Mihnea mi-a rupt tasta space de la laptop, asa ca abia tastez(tre' sa nimeresc un tzamburus! :d)
Virgi vaaaiii...ce vampiras adorabil!!! I-as manca bucutele si purcelusii! :)))))))
Tot pe fuga esti! Mai rezisti?
Clara tare dulci sunt si puii tai! Vad ca ati avut o petrecere pe cinste! Super!
Noi suntem tot agitati, asteptam dintisorii...care nu mai rasar o data!
Fetelor, vreau sa va intreb daca puii vostri se freaca la ochi.
Mihnea se freaca foarte des, ca si cum l-ar deranja ceva. Se freaca uneori si in somn. Am citit ca ar fi semn de alergie, stiti ceva?
Va pupacim duuulce!
Asta seara merg in vizita la spital la o fosta colega de salon care are gemenasi pereche. Ea avea 13 saptamani cand eram eu internata ultima data si acum sta cu puii ca sa mai ia in greutate pt ca s-au nascut micuti(1 kg si ceva).
virgiL spune:
SEARA BUNA,DRAGELOR!
Eu m-am distrat copios azi cu sedinta noastra foto cu vampiri...si m-am binedispus si cu pozele si filmuletele voastre,ca nu mai aveam a pleca la munca.Mi-a iesit pe ochi evident mai tarziu.
Sigur ca tot pe fuga sunt,ELLY,atunci cand am mai mult timp liber,atunci le lungesc pe toate.Si eu functionez ca si Mamita,cand sunt sub presiune.Deja vad ca inceput dragul de Mihnea sa produca ”pagube”.Ce scump e cum se straduie el sa se tarasca spre laptop!Cand ii vad cu bucutzele alea tuguiate si apoi rasturnate imi vine sa-i mananc,cu pampers cu tot.
DEEA,ce scumpete ai si tu acolo.Si ce bine iti seamana!Iar tu,....ce sa mai zic?esti senina,frumoasa,implinita...o mamica fericita vad eu in poze
CLARA,grozave si minunile tale de baieti,mai ales paianjenu mic si rotuuuuuund!Bestiali!.Am frunzarit si eu putin blogul tau si e minunat ce faceti voi acolo.As vrea macar o parte din ce faceti voi sa aplicam si noi cu Lucas,numai ca la mine nu se potrivesc niste lucruri.In plus am si incercat sa-i dau puiului de vreo doua ori mar si cartof dulce la abur si se ineaca.De molfait ar molfai tot ce=i dau in manuta,si-ar baga bucata intreaga in gura cu tot cu pumn.E cam haplea
In schimb am bagat carnita de curcan in pure-ul de legume si ii place la nebunie
Fug sa ma culc,caci maine de dimi vine dritza sa-i faca vaccinul de 6 luni
Noapte fara cantari va doresc!
virgiL spune:
Aaaa si Elly,alegia ar trebui sa mai aiba niste manifestari,nu doar frecatul ochilor,poate si la nasuc ar trebui sa se frece,sa stranute,sa tuseasca,sa aiba si oarece secretii in nasuc si ochishori...Poate e ceva strict de oftalmo....Poate pur si simplu e aerul prea uscat in camera si i se usuca mucoasele
alma_alma spune:
Seara buna, doamnelor!
Joanna, sper ca te-ai mai linistit intre timp. Mi-a placut foarte mult ce ti-a scris Aever si sunt intru totul de acord cu ea.
Elly, cartea e deja la Albinutza. A ramas sa luati voi legatura ca s#259; vedeti cum ajunge la tine. Si apoi vedem cum facem sa ajunga inapoi la mine ca s-a sesizat tatalor ca de ce dau cartea ca el n-a citit-o. Statea de o luna neatinsa in biblioteca si si-a adus aminte de ea abia cand l-am transformat in curier rapid .
Anitta, acum inteleg ce vrei sa spui cu cerealele cu lapte. Nu-mi dau seama daca ce scrie Ligia Pop e corect sau nu, dar oricum, specificul autodiversificarii nu sta in alimentele propriu-zise ci in modul in care sunt introduse. De altfel, stii si tu ca multe scheme de diversificare "clasice" includ cerealele cu lapte.
Virgi, bebe LC e mortal
Clara, multumesc si eu pentru film si blog. M-am amuzat copios si cu pozele, mai ales cu paianjenul buflei
S-aveti o noapte linistita!
Alma, mama floricelelor de cires
felicityhope spune:
Buna seara,
Am lasat ursuletul sa chinue o maimuta in patut pt o secunda.
Josefine da un semn de viata. Sper din tot sufletul ca sunteti bine, sanatosi. E groaznic ce vad la TV.
Ca tot vorbiti de diversificare si autodiversificare. Noi mai avem un pic si facem 6 luni dar cu diversificarea suntem la inceput. Tot ce ii place pina acum : cereale (oatmeal), banana ( care la inceput nu i-a placut), pruna si ... cam atit. Am mai incercat si altele dar.. nu prea avem succes. Nu ne grabim.
Diana si Mircea inimosul ( mi-am adus aminte mai usor numele bebelului decit al mamei): Orezul la bebei, aici se recomanda un meal per week. Cica are nus' ce mercur in el?! Spun ce am auzit, mie mi-a spus colega mea ( bebele ei e nascut in cu 6 saptamini mai tirziu decit Sanducu- asa ca suntem amindoua cam cu aceleasi interese).
Mai m-ati inebunit cu reclamele la bebeii vostri - cine poate sa imi lase PM cu pass ar fi minunat.
Clara- funny thing, la mine nu merge link-ul. Inteleg ca daca intru pe Picassa va vad si pe voi ?
Trick or treat si multi pupicei si de aici - vampirila e grozav virgi!
Va las ca ursuletul a inceput sa mormaie.
mamica de Sanducu
diana85 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Va servim cu un Sachetort si o cafea cu lapte ca astazi de aniversam, face puiul 6 luni. Nici nu-mi vine a crede.
Virgi, pupam vampirelul delicios! :D
Felicity, multumesc de avertisment. N-am mai auzit de asa ceva, stiam ca se dau mai rarut ca sa nu se ingrase prea tare. Cum Mirciu nu e deloc mancacios si e cam in urma cu greutatea i-am introdus o masa de cereale zilnic. Ii dau o gama bio asa ca... sper sa fie in ordine. Eu ma feresc pe cat pot de chimicale, lucruri artificiale insa 100% nu reusesc, sigur.
Si sa va intreb ceva: la puiutii vostri diversificati, cum se prezinta caca? La Mirciu cam cum ii dau alimentele, cam asa le scoate (doar putin mai deshidratate). Cam aceeasi culoare (un ton-doua mai inchis), textura si cred ca si cantitate. O fi normal? Ori sa o iau ca pe un avertisment cum ca nu e inca pregatit sistemul lui digestiv sa se ocupe de ele? El mananca destul de putin dar cu placere, accepta cam orice gust si deschide gurita si intinde manutele dupa lingurita, dar... eu stiu?
onutza83 spune:
Vai de sufletul meu ce rau imi este:(((((((((( am febra is racita nu tusesc dar imi simt capul cat un butoi de greu.Tudr azi noapte a plans efectiv aproape toata noaptea nu stiu ce a avut is terminata de somn am febra si una peste alta nu mai doarme de la 5:44 si acu e ora 10.oare vrea sa ma chinuie fratilor?
elena_gd spune:
Neatza trupa!
La multe lunite sanatoase si norocase, Mirciu mic!
Diana la inceput bebeii nu digera bine alimentele, din acest motiv, in prima luna se da doar o masa de solide pe zi.
Elly si Eric se freaca la ochi cand este obosit.
Clara superbe pozele, m-am uitat ca mai ai si unele de la Craciunul din 2012...mooooamaaa ce de cadouri pe langa brad:))))) cred ca shopping-ul a durat vreo luna.
Onutzule baga bre di toati sa te faci bine. De plansu ficiorului nush ce sa-ti spun, ca acu face 6 luni, ar cam trebui sa se linisteasca si el, sa mai rasufli si tu. Il chinuie dintisorii?
Va pupez si ma duc sa devorez felia de tort de la Mirciu