Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Neatza gagici!!!
Va invit la o cafelutza cu multa multa frisca!!!
Scuze de absenta,dar am fost ocupata cu tricotatul:)).Am pus pe picassa cateva poze cu creatia mea.Sper sa va placa!
Vroiam sa va intreb ce parere aveti :Sa ii fac vaccinul sau nu?A inceput sa tuseasca putin,si mai si stranuta din cand in cand.Temperatura este intre 37.2 si 37.7 in functie de cat de agitat este.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

La mult lunitza bebe Matteo de ella81it!!!!Sa cresti mare si sanatos!!
La multi ani Asparagus!!!Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puisorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

La multi ani, Asparagus! Sa ai un an minunat, draga mea!!!
Fetelor, a dat careva Osanit copiilor pentru dintisori?
Felicitari Biancai, Miha!!! Cred ca iti creste inima ca o paine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
Addya, pediatra lui E mereu il consulta amanuntit inainte de vaccin si ma intreaba si pe mine daca suspectez ca e bolnavior, doar dupa ce se asigura ca e in perfecta stare de sanatate il vaccineaza.
Noi am hoinarit tot weekend-ul, ba la magazine, ba in vizita la o gagicutza de-a lui Eric.
Noi am reusit sa stricam carutza lui E, s-a crapat o bara, cand l-am urcat niste scari la o bodega acum 2 saptamani suspectez. O sa incercam sa o reparam pe garantie. Si s-a enervat iubi si a zis sa luam alta carutza, tip umbrela, ca stateam cu asta in mijlocul sufrageriei, mereu murdaream tot. Asa ca am dat comanda de un Maclaren XLR.
Eric nu prea mai ia in greutate, de la vaccin nu stiu daca a mai luat 100 g, dar ii dam inainte cu tzatza.
Va dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata. ...Cozonac cu lapte?
Elena, daca e in garantie, pacat ar fi sa nu il reparati. Dar ce repede s-a rupt! Eu sunt foarte-foarte multumita de Stokke.
Iulia a inceput sa planga in casa si sa doarma afara, asa ca zilele ni le petrecem mai mult pe afara, ceea ce nici nu-i rau, mai ales ca zilele sunt asa frumoase. Ba chiar si ieri seara, pe la 11, sotul meu a iesit cu ea sa o adoarma plimbata prin frig, ca nu se linistea, plangea intr-una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Fetelor,intru pe fuga de la treaba sa va puuuuup,ca mi-i tare dor de sfatuit cu voi,da nu mai apuc.Am senzatia ca trece viata pe langa mine.Parca sunt spectator neputincios la propria mea existenta.Va doresc o saptamana usoara,linistita,vesela si spornica!
Si Lucas urla la fiecare culcat,si prin somn...
Ce zici acolo Anitto?Cozonac si lapte?Yammyyyy...sigur face si soacra-mea zilele astea,ca-i ficior'su Mihai;))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Seara buna!

Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac. Vladut isi trage ora de somn tot mai devreme. Initial, cand si-a facut program adormea pe la 9.30-10 seara. Apoi incepuse sa chiuie de somn pe la 9, asa ca l-am culcat mai devreme, apoi 8, 7, iar acum trag de el cu jucarioare si plimbat in brate ca sa-l culc la 7 ca el ar vrea de pe la 6 seara. Si daca ar dormi pana la 6 dimineata -ar fi bai, dar se trezeste pe la 5 si nu mai vrea sa doarma, ca na, si-a facut somnul, iar Bogdan face naveta, trebuie sa fie odihnit, nu sa avem circ in fiecare dimineata

Mentionez ca eu ii fac baita in timpul zilei, la mama acasa, iar la 7 seara vin cu Vladut acasa la mine.

Am in plan ca maine sa vin cu el la 6 seara, sa-l culc, sa-l trezesc pe la 8 sa-i fac baita, dupa care somn. Sa vedem ce-o iesi. Oricum asa nu mai merge

Ce ma sfatuiti? Ce alte metode aveti?

Corina, mami de Vlad Alexandru (26.05.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Seara buna
Cuchilici, nu stiu ce sa-ti zic ca e mai bine sa faci.E o varianata si asta sa il trezesti si sa-i fai baita mai tarziu,dar se poate sa nu-i convina treaba asta.Merita incercat orice, eu la concluzia asta am ajuns.Si am mai ajuns la o concluzie:cel putin 1 an de acum incolo nu am sase sa dorm si eu o noapte intreaga.Macar 6-7 ore fara intrerupere as vrea.Asta e...voi recupera cand va creste si il voi trimite cu tasu la pescuit .

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

cuchilici, ai putea incerca sa-l trezesti pe la 8 si sa-l tii un pic treaz pana la baita si culcare. Asta dc vrea el, sa nu se supere si sa se prost dispuna...
Roxana, fii mai optimista! O sa poti dormi mai repede!
Anitta, cozonac? Vreauuuuu!
Virgi, nu esti neputincioasa, doar ti se pare! Tu, o mama cu 2 copii superbi ?
Elena, stai linistita, de acum nu mai ia asa nult in greutate...
Ylary, tu ce mai faci? Imi lipsesti pe aici!
Pupalai!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Addya, si eu care voiam sa ma laud cu ce am tricotat/crosetat... Acum nici nu-mi mai vine sa zic nimic dupa ce am vazut ce minunatie ai facut tu acolo

Si ale mele au avut cateva zile mai morocanoase. Nu stiu ce-o fi fost. Azi au fost mai bine dispuse, sper sa fi fost doar ceva trecator. Si-au mutat si ele ora de culcare, dupa cum apune soarele. Daca asta vara se culcau pe la 11 azi, de exemplu, au adormit la 7. Dar s-au trezit la 12, cand a vrut tatalor sa le mute la ele in patut; asa ca le-am tzatzit. Si acum ce credeti ca se intampla? Tatalor sforaie langa ele , iar ele chicotesc de zor. Nu stiu ce-or fi gasit asa de amuzant, dar sunt molipsitoare.

Voiam sa va cer si voua parerea. De mai bine de o luna am o infectie la degetul mare de la picior. A inceput ca un panaritiu, a facut punga de puroi... in fine, e o poveste apetisanta. Problema e ca nu ma pot incalta decat cu sandale, iar acum suntem deja in noiembrie. Din fericire nu trebuie sa ies sau sa merg prea mult, ca pe fete le scot in curte, dar totusi am de rezolvat diverse. Ca sa nu mai zic ca mai am un pic si ma sui pe pereti. In ultima luna cred ca am iesit de 2 sau 3 ori dincolo de poarta. Am fost la doc si mi-a dat reteta pentru antibiotic (cefalexinum). Am cautat pe net si am gasit 2 prospecte diferite. Unul zice ca trebuie a intrerup alaptatul pe perioada administrarii, celalalt nu zice nimic de alaptat, dar in schimb mentioneaza dozele pentru nou nascuti. Nu prea stiu ce sa fac. Parca nu as lua medicamentul peste alaptat si mi-e frica sa nu-mi pierd laptele (si ele sa se dezobisnuiasca de supt) daca pompez si arunc timp de 5 zile. Pe de alta parte e clar ca nu pot sa mai raman "in arest" prea mult timp. O sa incerc sa ies saptamana asta cu niste incaltari de-ale sotului (vai, ce eleganta voi fi!), sa vad daca ma descurc.

Noapte buna, doamnelor

Alma, mama floricelelor de cires

Mergi la inceput