Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Si mie imi place gramatica, scuzati-ma daca uneori nu se observa . Chiar am si studiat. Lucrarea mea de diploma am facut-o sub coordonarea regretatului prof univ. dr. Theodor Hristea (el realiza emisiunea Doar o vorba sa-ti mai spun, o stiti?). Ma bucur ca ai deschis subiectul ca astfel mi-am adus aminte de o persoana pe care o stimez enorm http://www.romlit.ro/in_memoriam._theodor_hristea_1930-2009 Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
asa da profesor....mai rar, mai ales in ziua de azi. de fapt, in ziua de azi nici nu cred ca mai exista astfel de oameni. sau rar de tot...sa-ti ramana asa in suflet, cum ai zis tu.
bb_yasmi spune:
juniorul doarme, I este la buni iar eu cu noua mea "pasiune" chipsuri cu sos iute si un movie sau net :))
strumphitza spune:
....mai scriu si eu 2 randuri si ma duc sa ii fac baita piscoatei si apoi ma bag si eu la nani ca-s super obosita, am cateva nopti la rand dormite asa pe bucati, maxim cate 4-5 ore in total
roxy, ai dreptate cu Fb ul, dar vezi tu, deja suntem si noi dependente eu il am si pe telefon, deci... off offf dependena asta, ne mananca timpul... si nu mai avem timp si de altele sau poate de o placinta cu mere la Ancuta?
yasmi, ce party i-ati pregatit Iasminei? ea ce mai face, cum e la gradi ? ai fata mare, 5 ani tu ai dat de papa bun, chipsuri cu sos iute, i-ai dat idei
cami, ce de finuti si ce de cadouri ai de luat dai faliment pana la Craciun am vazut pozicile si filmuletul cu fetele pe FB, sunt asa dulci Petra e o scumpa si o ghidusa
Roxy, uitasi sa o urez pe Anastasia sa creasca mare sanatoasa si sa ii faci codite cat mai curand, ca eu una abia astept sa o vad cu parul lung
iar cred ca am uitat pe careva, ma trageti de maneca maine, acum ma duc la baita piscoatei si apoi sa imi strag in brate pernutaaaaaaaa
Noapte buna!
djlaura01 spune:
roxy_s nu anins inca azi a fost as o lapovita
strumphitza nu e vb de curaj dar sincer nu am avut si nu am momentan banuti sai cumpar
ailed_dota spune:
Am cautat-o pe Deea in butoi , cu gand sa o scot dar am gasit altul gol si am decis sa raman eu in el
Cami,Strumph multumesc ca ati intrebat de mine....
Djlaura, hai ca poate cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusiti sa iesiti din impasul financiar...Iti urez sa gasesti o cale sa vinzi bentitele ca tare frumoase le faci
yasmy, eu cand papam cipsuri , aveam o pasiune pentru tortila cips cu sos de branza, acum numai.... mi-a trecut ...vreau si eu reteta de placinta plssss
roxy pt fata!
catank, mama ce v-ati distrat in wee asta... noi am stat in casa... in mare parte
lidia ce faci????
irinuk, eu zic ca ar tb sa faci niste shopping pt inceputul serviciului....
lparpala spune:
Delia, iesi din butoi! Cu mare greutate am reusit sa o adorm pe Diana. Are un program foarte dezordonat de cand am fost in concediu si nu stiu cum as putea sa fac sa revenim la programul de dinainte.
Deocamdata nici un semn de nastere
Uite niste pupici si niste floricele ca sa iesi din butoi.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 39+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lparpala Delia, iesi din butoi! Cu mare greutate am reusit sa o adorm pe Diana. Are un program foarte dezordonat de cand am fost in concediu si nu stiu cum as putea sa fac sa revenim la programul de dinainte. Deocamdata nici un semn de nastere Uite niste pupici si niste floricele ca sa iesi din butoi. la si Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 39+ cu Cine?Cu cine?Ce? Diana cea grabita Poze |
djlaura01 spune:
ailed_dota mersi sa dae dumnezeu ca de aia am zis sa fac ceva paote asa ma descurc dar se pare ca nu ....o duc fff greu
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Cafeluta ? ceai ? laptic?
Hai ca parca altfel vezi viata cand dormi o noapte intreaga, nu s-a mai trezit mandra mea urland deloc azi noapte, i-am spus aseara cand am bagat- o in sacul de nani sa fie cuminte si sa doarma toata noaptea ca mami e foarte obosita si am nevoie de mult somn bun si m-a ascultat, s-a trezit la 6.45... ea a ramas pe ora veche , sper incet incet sa o aduc pe ora noua ha...chiar ca e bine si merge si cafeluta mai cu spor pe gat cand dormi de la 10 seara la 6 juma dimineata
Lidia, cum esti ? vezi ca daca ti se adevereste ce am spus eu aseara, Ursuletu` tre` sa faca cinste cand vin in tara hai ca poate nasti si tu pana terminam noi capitolul asta, ce spui ? ce nume ii puneti juniorului ?
Laura, ai incercat sa bagi ceea ce faci tu aici la bazar sa faci banuti? nu la bazar umanitar, ci la bazarul forumului, ca sunt multe mamici care vand ce nu le mai trebuiesc, lucrusoare noi sau vechi, si fac un banut...cauta si vezi ce-ti prisoseste prin casa si faci un ban... sau pe okazii.ro?
Ailed, iesi afara din butoi ca vin cu batzu!!! hai la Londra la un shopping, ca asa un chef am si nu am cu cine merge hai ca au inceput sa puna si luminitele de Craciun peste tot prin oras am vazut, numai bine ajungi cand e totul de poveste
Miki , voi ce mai faceti? toate bune si frumoase cu ochiosii tai dulci ? tu pe baricade la munci cred
mi-a adus piscoata o carte sa ii citesc si i-am spus sa astepte 2 min si a inceput a urla, neah neaaa neaa....adica sa ii citesc, tre` sa ma execut
djlaura01 spune:
strumphitza am incercat sa vand hainele care le avem mici si nu cumpara nimeni asa ca daca am vazut ca nu mereg le-am dat cuiva care are nevoie