Clubul "babelor" FIV-oase 67
Raspunsuri - Pagina 14
many_bani spune:
Daniela sper ca de acum numai vesti bune sa ne aduci si sa te muti si tu la odisee ca poate te-ai plictisit pe aici si sa tragi si fetele dupa tine. Eu raman sa inchid usa.
W-e placut dragele mele .
nanne16 spune:
Silenzio stampa in acest weekend!
Eu pot sa zic ca am facut Voinicel (doar cu grau) si cu seminte diverse - floarea soarelui, dovleac, muguri de pin, pentru ca nu aveam nuci , acum am si a iesit super! Bineinteles, ca am fost incurajata sa mai fac, ca io-s mai timida in bucatarie asadar Qiao
Dana, iti doresc sa ai parte de embi lipiciosi, nu numai de antrali nenumarati
Ioana
Si pentru restul fetelor fara numar multi
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
elly_me spune:
Nanne - nu stiam ce-i Voinicelul .. .si mi-a fost rusinica sa intreb .. asa ca am googalit ... si am descoperit ceva nou ...
Suna ff interesant ... mie chiar imi place ff mult graul ... (mai mult colvia)
In weekend am fost la socri .. si pe drum erau ff multe mamaitze cu colive in cosuri ...
Imi venea sa opresc sa cer si eu putzinica.. dar mi-a fosr rusine .. am sperat ca a facut soacra .. si nu a facut ..
Am ramas cu pofta ..
Si chiar am grau .. mi-a adus o colega .. vroiam sa tin cura oshawa de detoxifiere ... nu am reusit sa tin cura ...
Asa ca ma voi detoxifia in weekend cu fortrans... pt ca luni voi face o colonoscpie .. sper sa nu am probleme ...
Deci in weekend vin vremuri ... grele
QiaoBing spune:
daniela yuhuuuu !!! hai ca imi fac incalzirea
nanne se raspandeste voinicelul o sa ii zic sotului diseara, o sa fie tare incantat.
Acum sa ma vait. Ma doare incheietura de cand am facut RMN-ul. m-am dus ca o floare si cand am plecat de acolo a inceput sa ma doara si de atunci o tine tot asa Am sunat azi si inca nu e gata rezultatul. Cica intre 3 si 14 zile lucratoare si al meu fiind de sold dureaza mai mult decat altele (nu, zau ?!?) Intre timp merg cam intr-o dunga si ma chinui sa conduc.
Si mai vesele ... Gugulosescu a avut o zi f incarcata sambata. Dimineata ne-a vizitat in dormitor - incercam sa dormim si noi puuutin mai mult, dar el la 6.50 era in verificare pt ca nu stia de ce nu aparem. Dupa-masa a avut musafiri. A fost in mijlocul atentiei, giugiulit si smotocit de 4 adulti. I s-a suit tipei care l-a tinut pana in vara in cap, a stat pe masa intre noi, de acolo a zburat la sot pe umar (nu a facut niciodata asa ceva), de acolo pe o servanta la care tanjea el de mult. A cantat pe bratul meu, pe servanta, sub scaune, pe masa, sub masa ... ce mai, nu mai stia ce sa mai faca. Dupa ce au plecat musafirii am stins lumina si l-am trimis la culcare. S-a dus glont direct la el in "pat" si cred ca a adormit bustean. Noi am plecat la cumparaturi, ne-am intors, am aprins luminile, am deschis tv, am vorbit ... din balcon liniste deplina, cred ca daca faceam si noi liniste il auzeam sforaind.
Ahh, si Cipi mic a primit si el o vila mai mare. Azi dim mi s-a parut a parca canta ceva mai tare, ca i-a mai venit din voce (el a ramas cu sechele de cand a fost bolnavior in iarna). Asa ca tot pasaretul a fost happy
nanne16 spune:
Elly pentru a nu stiu cata oara, cea mai de succes reteta:
http://www.lalena.ro/672-reteta-Voinicel.html
Pana la Oshawa, succes cu voinicu'!
Qiao, eu am pus pe langa semintele de mai sus, banana si mar iumi! Traiasca Gugu far' de frica!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
QiaoBing spune:
elly vaaaai, se poate sa nu stii tu ce e ala "voinicel" ? imagineaza-ti ca am ajuns sa il fac pt ca initial i-a placut sotului denumirea, pe urma am cititi reteta si a vazut ca e cu grau si a declarat-o reteta lui favorita. E o varianta f buna de mic dejun. Poti sa folosesti ce fructe vrei tu, uite ca nanne a imbunatatit-o cu fel de fel de seminte.
Coliva as vrea sa fac eu pe 17 nov (se fac 20 de ani de cand nu mai e tata), asa ca daca reusesc si imi iese (fac doar de 3 ani si jumatate, pana acum mi-a iesit, dar fac rar si cu mine nu se stie niciodata ) iti pastrez o portie si ne intalnim sa iti dau. Se mai trece cineva pe lista ?
Am emotii, incerc sa fac o friptura de vitel ... conform retetei ar trebui sa iasa super, dar mai are 15 min de stat si mie mi se pare inca tare O mai tin, dar vine studentul flamand si ... imi papa mie urechile cu garnitura - macar asta e gata.