Clubul "babelor" FIV-oase 67
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
Halloooo! am citit tot (chiar si ieri), dar nah belea ca nu mai am timp de socializare. Insa trec sa va pup pe toate, ca intr-un buchet!
elly_me spune:
Dana- mult succes ... sper sa ne dai vesti bune
Amaradia ... succes la injectat .. productie buna si de calitate... si cat mai curand un beta mareee.
Tin pumnii
Miky .. astept sa ne anunti Z1 ... un endometru super si sper sa-ti iei puii acasa cat mai repede ...
Pupppppp totate fetele
QiaoBing spune:
saluti
in ce hal mi se misca pc azi
repede pana nu crapa:
amaradia hai ca-i de bine ! tin pumnii asa cum mi-ai indicat.
velvet nu tine in tine, nu face bine la digestie iti ridicam noi moralul, uite, eu iti trimit o doza de ZEN
craci/lemne - colegul e din oltenia, deci se explica
filmuletul cu gugustiucul tupeist il stiam, am ras de am lesinat toti din birou uitandu-ne la el. gugu e nu e chiar atat de tupeist, dar se antreneaza Nu cred insa ca imi voi lua si vreo pisica - era sotul sa cumpere acum vreo 5 ani un pisoi albastru de Rusia. s-a oprit la o tanti de pe langa Cluj sa cumpere palinca (sursa lui cand ajunge in zona) si era sa ia pisoi
eu imi pierdusem zen-ul de dimineata de era sa il dau la obiecte pierdute. incerc sa ma mobilizez, duminica mergem la ziua unei pustoaice de 5 ani si habar nu am ce sa ii cumpar cadou.
fete dragi
ciuripica spune:
Fetelor, daca va rog, cum ati reusit sa va schimbati poza de profil?
M-am autentificat, am selectat editeaza profil si schimba poza, am urmat pasii descrisi acolo, dar poza profilului nu se schimba.
Va raman datoare.
nanne16 spune:
Ciupirica, nu stiu daca te ajuta, pentru ca si eu m-am chinuit sa-mi pun o poza.
Am încercat mult timp - pe pc folosesc in general Mozilla - si nu îmi iesea. M-am conectat si deconectat de mi-a iesit pe nas
O data, nu's ce-mi veni si am intrat cu explorer. Pot sa zic ca prin minune a functionat! Don't ask how or why, 'cause I donno
Iaca, cum nu te-am ajutat io!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
daniela74 spune:
Ciuripica cu explorer si eu,urmeaza pasii de acolo si poza se schimba doar dupa cateva ore,la mine asa a fost de fiecare data
fetelor,sunt atat de fericita,am vazut azi foliculi cati nu am vazut in toata cariera mea de fiv-oasa.Astept rezultatele de la analize si sa vedem daca ne incadram in timp pt.a incepe luna viitoare.
Velvet nu inceta sa speri si sa faci planuri,pana la urma o sa reusesti,toate trecem prin asta si ne lovim de diferite obstacole si zicem ca s-a terminat,dar eu cred ca se termina doar atunci cand vrem noi.Bafta multa
va pup dragelor
c`est la vie,pas le paradis