Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Gina2, pozele astea nu sunt doar frumoase, mai fata mea, sunt...duioase! emotionante! gazutza ta Andreea e minunata, cum o pupa ea pe surioara ei..O sa se umple casa curand curand, e cu adevarat o minune! Ce sa mai zic de caciula, ca ti-am mai spus o data cat admir ce iese din mainile tale! foarte dragalase si frumoase, se vede ca-s facute cu suflet!

si mie de ce, ma rog, nu imi iese buricul in afara? Sunt defecta? la mine s-a strans, asaaaa, pana a devenit numai o dunga subtirica si atat, cat sa stiu ca a fost acolo! Ia, toata lumea la control, la voi cum e?
Va!

Ce fain ca e vineri, o sa fie si iubi al meu acasa mai mult,ce bine..

Nu va spun ce am gatit azi, miam-miam, ca va fac pofta, dar va spun ca am fost de curand la magazinul romanesc si sunt super happy cu toate zapaceniile si chestiile pe care le-am luat de acolo, ca nu am mai apucat sa ajung de ceva timp..you-piii, de data asta chiar am fost pofticioasa:).
Saraca tipa de la magazin, pentru ca avea multi clienti la casa, ii mai lasa si venea mereu la mine, intreband: ce sa va dau de aici, spuneti-mi va rog ce ati vrea sa gustati, nu cumva sa nu imi spuneti! hi hi

Feteloooor, mai avem o clipita si cat ai clipi suntem toate mamici 1000%!!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Merci de aprecieri
Chiar ca imi place sa crosetez, ma relaxeaza si ma face sa ma simt utila, avand in vedere ca sunt de 2 ani in concediu de crestere copil si mai urmeaza 2. Si ce fac pt fetele mele e facut cu cea mai mare dragoste din lume Acum trebuie sa mai fac floarea pt caciulita Andreei si snururile de legat sub barbie si am terminat-o si pe a ei. Astea vor fi cadoul uneia pt cealalta cand vom veni cu bebelina acasa, ca jucarii (asa cum am mai zis) avem mult prea multe. Astea sunt facute cu multa dragoste si vor fi daruite tot cu asa si le pot pastra amintire mai bine decat niste plusuri...parerea mea.
Cat despre facut pe comanda, am mai facut una-alta, dar nu caciulite de copii, asta nu am avut pana acum ocazia.

Mama, care acuma sta langa mine si ma tot vede tastand numai ce imi zice: "trebuie sa imi caut si eu un forum al bunicilor". Am ras de numa', draga mea mama; chiar ma pune sa-i googalesc dupa un forum pt bunici

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Bubu, buricul meu e pe afara, obraznic si carn, incat am avut de furca cu tinuta de nunta (din septembrie a sora-mii), ca iesea in relief prin toate rochitele . eu ma mai distrez si fiind baietel zic ca e putza

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!

La multi ani Dumitrilor si Dumitrelor!

Azi nu am intrat deloc, pentru ca azi-noapte iar am dormit 2 ore in super contractii. Dupa 2 no-spa, exact cand ma pregateam sa iau un gynipral si sa ma urc pe pereti l-am sunat pe dr (la 7.30). A fost penibil, am cedat nervos in timp ce-i povesteam de contractii m-a busit plansul. Nu stiam ce sa mai fac. A zis ca nu sunt contractii de travaliu, sa ma linistesc si sa-mi pun un supozitor cu indometacin. Am evitat pe cat posibil sa iau, pt ca e contraindicat, dar am facut cum mi-a zs el. Apa de ploaie.
Ca de obicei contractiile au trecut pur si simplu. La 9 ne-am culcat din nou, pana la 12, apoi de la 16 la 18.
Sa vedem cum o fi la noapte
Despre nume: imi place cum suna impreuna si cred ca se va naste pe atunci. Sfintii de vara nu mi-au sunat asa bine Oricum il strigam Lucian
Mai fetelor, voi simtiti cand bebeii vostri fac pipi? Mie asa mi se pare cateodata, ca e cu funduletul in sus si cateodata asa mi se pare

Almy, intotdeauna esti o dulce
Alina, la 38s e considerat la termen, o sa vezi ca e bine
Stiu cum e cu emotiile, eu m-am jelit cu dr la telefon de-mi venea apoi sa-l sun sa-mi cer un milion de scuze
Deny, da, dublul test e considerat morfo de trim 1
Ma bucur ca esti bine!
Dana, te roooog, teleportarea e si varianta mea
Nu cred ca daca nasti natural la RM o sa ai multa asistenta, cred ca vei avea intimitate si sotul iti va putea fi alaturi
Dannnah, la eco se vede cantitatea de lichid
Popeasco, nasol cu shoarecu'. De d-astea mi-e si mie groaza. Macar am confortul psihic ca am 5 pisici. Lenese, dar am. Daca nu, am si catel
F dulci pozele
Sper sa nu mai vina lighioane d-astea la voi
S.ellena, Doamne, prin ce ai putut sa treci! Aoleu...
Bine ca nu s-a intamplat nimic... Sper sa nu se repete niciodata experienta asta...
Despre cordon- daca e doar o data nu-i problema multi bebelusi se nasc asa. De mai multe ori e problematic
Iulia, ce buflici mic ai tu acolo
Mami, ce dulce ai fost cu testele
Ordinea e asa: cade dopu'- se rupe apa.
Daca se fisureaza membranele cred ca ne dam seama, e un lichid incolor-rozaliu, leucoreea e alburie-galbenicioasa. Si daca se fisureaza membranele cred ca se pierde si cate putin din dop.
Cel mai sigur lucru din travaliu e durerea, va zic eu
Vreausaninga, oau, catai nesimtita... E, macar pe tine te-au chemat in fata, eu inca nu mi-am experimentat prioritatea, nici macar la farmacie sau la analize, a, si nici la spital la eco... s-a infipt o baba inaintea mea, desi era fix ultima venita. Am zis bine baba, nu am vrut sa zic doamna mai in varsta.
Bubu, buricul meu e intins la maximum, nu vrea sa iasa in afara si pace
Logam, foarte tare ideea cu putza

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Sellena, glicemie 70 mg/dl nu este suficient de mica pentru a provoca picajul. A mea oscileaza constant intre 50 si 60 si sunt extrem de vie si in putere (chiar si acum in sarcina). Eu zic sa investigati mai "adanc" lesinul respectiv, sa nu cumva sa aiba alte cauze.

Bubule eu ma gandeam ca fiecare capitol sa aiba nascatoarele lui la titlu ....

Dannah, primeste tot! Oricat de multe ar fi tot va trebui sa mai cumperi si tu cate ceva (proprie experienta)

Vreausaninga, trebuia sa o intrebi doar atat "si va ofticati, doamna?". Ca o linisteai. Oricum, da-o-n papuci de frustrata

Popeasco exista niste dispozitive cu ultrasunete care ar tine la distanta animalutele astea pe termen lung. Ia da o goagla si vezi daca nu cumva v-ar coafa asa ceva (otrava e pericol maxim cu un copil de 2 ani prin casa)
Aparat anti-daunatori Repel-EMG
Ultrasonic XL200
etc (mai cauti tu de-acolo)

Bubule, al meu apare primul de dupa colt (buricul)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Urez celor care sarbatoresc azi acest minunat nume Sfint Dumitru care poarta numele sau in familie ,La multi ani! Multa sanatate,fericire ,viata lunga si tot ce e mai bun .
De citit va citesc mai incolo,decit noi azi am colindat prin magazine,parc si pe seara o baie in cada fierbinte,nu de alta dar poate,poate grabesc un pic bebelinu ca tare linistit e,se vede ca seama cu mine Sotul meu e foarte mult zilnic pe drumuri si din cauza aceasta vine dupa amiaza acasa mai devreme ca sa fie pe faza cica daca vine si nu e de fatza sa-i taie cordonul de fapt si pe el il tine in suspans,e foarte nerabdator ...sincer m-am saturat sa ma tot sune sa vada ce fac.
O seara buna,linistita sa aveti....

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bine, mai Onutzule-si eu care credeam ca cine stie pe unde te rasfeti...of! stai cumintica si nu intra in starea aia de incordare, ca nu ajuta, sigur Lucian e foarte bine dar de, stii ca a inceput sa fie cam inghesuit, cum sunt toti, de altfel, acum, asa ca te mai inghesuie si el pe tine, mititelul..Sper ca noaptea sa iti fie usoara, desi nu stiu cate dintre noi mai au nopti cu adevarat linistite..

Acum am si eu un cui, ca si eu ma bucuram cand simteam asa, ca un pietroi, intr-o parte,si se face galma sau pe stanga sau pe dreapta- ziceam ca bebe isi schimba pozitia, dar acum inteleg din ce spuneti voi (Ina, mai ales) ca sunt contractii, apoi asta nu imi mai place mai ales ca intr-adevar, ce desteapta sunt, e prea mare sa mai poata sa isi schimbe pozitia cand are el chef...

Gina2, foarte tare mama ta, cu forumul!

Popi, a-haa, acum am priceput, faza cu fiecare capitol cu mamicutele lui.Right, suna normal si super ok!

Looana, asa si iubi meu, acum nici nu il mai sun cand e plecat, ca daca il sun il si simt ca gata, i-o ia inima la trap, prima intrebare e:"sunteti bine, esti ok, ai nevoie sa vin acasa?"-adica 3 intrebari pe nerasuflate, asa ca il las pe el sa ma sune, chiar daca tot astea sunt primele intrebari, aoleu, nu vreau sa ii sara inima din piept si fara sa fie cazul..V-am zis, masina e cu benzina ochi, scoica o pune acum in weekend, luni schimba cauciuciurile si le pune pe alea de iarna, desen din ala ca are bebe in masina am luat (o sa va fac o poza, e mortal, oglinda sa il vedem pe bebe cum sforaie in spate am luat-, bagajul meu e gata...e clar, barbatii nostri sunt cu pusca la picior!

Mai nou, cacaciosul meu de picior bleu-mov-negru (si-a ales culori de Halloween, vad)- a inceput sa ma manance de imi vine sa imi rup pielea, greu de tot ma abtin, am mai pus niste comprese cu apa rece..
Asta e deranjant si da,nu imi place..

hai va pup, stiti ca e weekend? sa fiti cuminti si sa profitati de vremea frumoasa, ca sigur pe la voi e faina, dar si noi am avut azi o zi super, pacat ca nu am iesit chiar deloc!

Si tot azi am mai primit doua cutii uriase de hainute si cateva perechi de pantofiori si sandalute din piele, care au si etichete pe ei, cred ca nu s-au potrivit cu anotimpul, imi vine sa le pup, asa dragi imi sunt..

Am primit si inca o perna de gravida, din aia maaaaaaaare, dar am vorbit cu o prietena care e insarcinata in 3 luni si care nu are, asa ca o sa ii prinda tare bine..Eu una, cat am putut sa dorm in pat, am folosit-o cu mare succes pe a mea, vreo 5 luni a fost mi-nu-na-ta!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici as fi vrut eu sa ma distrez...
Cred ca am elucidat misterul
Pe la 2-3 noaptea il apuca pe foiala si inghionteala, da pana incepe sa doara si sa se contracte si pe urma continua sa dea dar nu-l mai simt pe el din cauza contractiilor si, desi nu ele in sine nu sunt dureroase totusi simt un disconfort spre durere taaare stresant.
Dr. meu a zis ca guguloaiele nu sunt BH, decat daca se contracta tot uterul, de sub sani pana jos.
Pentru picior nu poti chema salvarea?

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor! N-am reusit sa intru azi decat cateva minute cand am facut noul capitol, azi-noapte am dormit foarte prost, nu cred ca mai mult de 3 ore, dar am recuperat azi, am dormit de la 9.30 la 11.30 dimineata si de la 15 la 18.30. Si oricum nu am avut acces la calculator ca a lucrat sotul de acasa si l-a folosit el. Cred ca de fapt noaptea am contractii BH, dar eu am tot crezut ca se misca Ema si de aia nu pot dormi. Sa nu uit, La Multi Ani Dumitrilor si Dumitrelor!
Bubu, , chiar e superba camera lui Nicholas. Frumos ca pastrati traditia cu mosii chiar si asa departe unde sunteti. Las'ca o sa merite cand vom avea nopti si mai albe . Super si poza de la avatar!
Almy, daca e totul pregatit, n-ai ce face decat sa astepti sa vina bb.
Angiuta, sanatate sa treaca cat mai repede raceala si sper ca a fost super bine la interviul lui Vladut pentru scoala, sa fie acceptat unde va doriti.
Alina, felicitari si tie pentru cele 37 de saptamani implinite. O sa fiti bine si tu si bb!
Deny, sa treaca greturile cat mai repede. Da, morfo de trim I e dublu testul.
Dana, pai reusesc sa raspund tuturor pentru ca stau cate o ora sa scriu la un mesaj si il scriu in timp ce citesc comentariile. Super ideea cu pozele de studio cu burtica si fii fericita ca poti dormi noaptea. Eu n-am avut curaj sa ma uit la filmulete cu nasteri.
Iparpala, bine ai revenit, tinem pumnii pentru duminica.
Laurika, lasa ca reusesti tu sa faci tot ce mai ai de facut.
Gina, nasol ca nici tu nu ai putut dormi, sper ca in noaptea asta sa fie mai bine.
Dannnah, nasol ca sunt dureroase miscarile lui bb. Si eu ma intrebam cum se pot deosebi scurgerile de lichid amniotic de alte chestii.
Popi, super ca ai gasit o pozitie de dormit confortabil.
Mena, sa va bucurati de cadourile de la mama ta si spor la cumparaturi.
Gina, cat de ingrozitor cu soricelul. Incearca sa faci plangere la Sanepid, poate le da o amenda si atunci vor face curat.
S.ellena, cat de groaznic ce ti s-a intamplat. Nu stiu ce as fi facut in locul tau. Sa-ti trimiti sotul la niste analize mai amanuntite totusi, sa vedeti exact de la ce a fost. Felicitari pentru control si pentru cele 34 de saptamani insa!
Alina, lasa ca o sa va obsinuiti si toti 4, si o sa fie si mai bine cand vine si surioara Deliei.
Iulia, si noi am luat cosul ala de la Ikea, ma bucur sa aud ca e ok.
Alina, ce fetita scumpa si buna ai!
Iulia, sunt bine cu tensiunea, pare sa fi reactionat la medicamente de cand iau in fiecare seara, n-a mai trecut de 13 cu 8. Distractie placuta la Brasov!
Bubu, off, chiar imi fac griji pentru tine cu picioarele tale.
Angelique, super ca te-ai odihnit si tu ziua, daca nu ai reusit noaptea.
Mami_de2, buna intrebarea cu colul deschis si dopul, din pacate nu stiu sa-ti raspund .
Bioana, poate isi schimba pozitia bb sa fii mai confortabila.
Dannnah, super ca ai primit atatea lucruri! Sa le folositi sanatosi!
Iparpala, succes sa ai parte de o nastere asa cum iti doresti.
vreausaninga, ce urat din partea "doamnei" respective, dar nu trebuie sa o bagi in seama.
Bubu, hai ca o sa treaca si perioada asta ultima a sarcinii, ai intrat deja in luna a noua.
Alina, poate poti da un sms cuiva sa ne spui ca sunteti bine daca nu ai net. Gasesti numere de telefon in excelul de pe adresa de pe yahoo.
Cellena, ai pm.
Gina, sa speram ca a fost un singur soricel. Super pozele, mai ales cele cu Andreea pupand burtica.
logam, mai bine sa nu stai singura.
Ina, succes sa te lase bb sa mai mergi la serviciu cat ti-ai propus.
Gina, amuzanta mama ta cu forumul pt bunici.
Onutz, hai sa speram ca in noaptea asta dormim mai bine.
Looana, succes in incercarea de a-l face pe bb sa vina mai repede. Am citit pe un forum din state ca cele mai eficiente metode sunt sexul si plimbatul pe jos, dar habar n-am daca merg sau nu.
Bubu, sa folositi sanatosi cadourile primite.
Onutz, cred ca si la mine e la fel cu contractiile si miscarile lui bb.
Noapte buna sa aveti!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Am pus si eu niste poze de saptamana trecuta pe picassa si cateva cu camera Emei, dar nu era gata inca.
Noapte buna sa aveti!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput