Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Andie si Onutz, iar sunteti insomniace, dragele de voi, ahh, ce bine cunosc sentimentul asta de nopti albe si ce aiurea e!

Sper sincer ca la ora asta ati reusit sa adormiti, ca e 3.45 am in Ro, 20.45 aici..

Onutz, v-am zis ca atunci cand am fost la monitorizare, puteau face colectie cu multimea contractiilor mele si aia ma intreba daca la simt, dar eu nu simteam decat ca se razboia bebe cu aparatul, nu simteam deloc contractiile..(??) In fine, nu stiu, asta e, poate daca ar urma o a doua sarcina chiar as sti despre ce e vorba!
Acum de exemplu gagalicea N. face gimnastica, ma intreb cam pe unde vrea el sa isi inghesuie talpile alea mici, ca zici ca acusi ies prin piele!In afara de asta, am observat ca e muuult mai activ in msina,mai ales la drum lung, trage la pumni de zor, se fatzaie ba in mana mea ba in a lui tati, pe cand acasa se rasfata si se joaca, atat, incetisor, e cuminte...

Fetelor, la culcare cu voi, -chiar sper sa dormiti deja si tu, Onutz, sa NU mai ai contactii ca te mananc!
Andie, merci, chiar sunt frumoase rau lucrusoarele!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna!

Sa va zic ca ieri noapte am avut o singura trezire, la 4? Am dormit asa de bine, ca la 5:30 eram fresh, am facut dush in tihna, pregatit mic dejun la copii, pachetele pt scoala, asa odihnita, eheee, de mult nu m-am mai simtit... Secretul? Am dormit singura, ca tati a adormit langa Stefan si daca apuca sa adoarma nu-l mai urnesti! Asa ca am avut tot patul pt mine, in care nu am sforait decat eu, m-am lafait probabil cum am vrut. Ori eram atat de obosita, ca nu m-au mai trezit nici obisnuitele 2 picaturi de pipi.

Si noi am avut soricei acum 2 ani, toamna e nasol tare, ca ei isi cauta adapost la caldura, si isi fac cuiburi. Intr-adevar, device-urile de pus in priza sunt bune, sau cel putin asa cred, avem si noi cateva prin casa. Dar atunci am chemat si firma speciala (desi ne-a cam uscat), ca ce am gasit in casa e prea de horror ca sa pot povesti! Si nu avem pisica, dar am auzit ca pisica iti multumeste pt tot ce faci pt ea si-ti aduce plocon soriceii pe care-i kilareste. O scumpica, dar no thanks!!!
LOGAM, desteapta initiativa ta cu soricelul, ca sigur Sorinei n-o sa-i fie frica de ei vreodata, dar cine l-a pus in borcan, tu? Eu nu pot nici la poze cu ei sa ma uit, asa fobie am!

Eu acum am o noua emotie: plang cand ma gandesc cum va fi prima intalnire intre copiii mei si surioara lor. Asa ce ma emotionez, am facut si un mic scenariu, le-am luat cate un cadouas si vreau sa intre numai ei, sa fie special primul moment, apoi dau eu bip sa intre si sotul si bunicii, ca vor veni cu totii. Si sa am grija sa nu fiu cu ea in brate sau la san, Angiuta, parca tu spuneai asa, nu? Am bagat la cap si multumesc inca o data.

Gina, super pozele!

Eu n-am nici un semn, scurgerile sunt normale, BH la ordinea zilei, dar atat, ea e miscacioasa mai ales daca stau pe o parte, si nu ma lasa neam s-o filmez! Cand pun camera pe burta, se opreste...Smecheroasa!

Nu stim nimic de INA? Hai mamicoooooo!!!!

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Neata,fetele.Aseara n-am mai avut parte de laptop ca s-a stins dintr-o data.Am tot incercat sa=l gadil pe toate partile dar nimic.i-am scos acumulatorul si azi dimineata surpriza !Si-a revenit !
Gina,ti-am vazut si eu pozele.Superbe !Gagalicea e o dulce si burtica nu e asa maricica.Deci mai sunt burtici mici ca mine.Iar de caciulita nu mai zic...M-am topit pur si simplu cand am vazut-o si poza e priceless .
Eu nu ma pricep cu excelul cu adresa de yahoo ca sa iau vreun nr de telefon de acolo.O sa las nr meu de telefon Ginei pe PM si dam noi una de alta.
Si azi aveam de gand sa bag vreo 2 ture la spalat si cica e sarbatoare,sf.Dimitrie...
Merg sa beau o cafeluta si sa mananc un bol cu cereale cu lapte.
Ne auzim !( ...ne citim,de fapt)

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata! La mine ningeeee de fapt se transforma in lapovitza,eu care crede-am ca mai prind un pic de timp frumos cu pe afara sa ne plimbam.
AC curaj,si cit mai putine emotii...stiu ca e greu ,pt fiecare ar fi la fel daca am stii din inainte ziua aceia dar gindeste-te la cel mai frumos moment cind ai sa fii cu amindoua printese in jurul tau,ce poate fi mai frumos pt o mama decit acest moment.Voi fi cu gindul alaturi de tine luni si sunt sigura ca totul va fi bine si tu vei fi ceea mai fericita mamica
Suntem singure pina maine ,sotul meu a trebuit sa plece asa e cind faci afaceri uneori esti obligat si la sfirsit de sapt.sa fii obligat sa nu fii cu familia,dar trece si aceasta.....chiar face-am glume ca poate ma gaseste cu vre-o citeva kg mai slaba cind vine .....poate vine bebele in lipsa lui.....pe mine ma tare supara pe sub burta ,am o durere ca la ciclu de citeva zile si intepaturi jos de tot in vagin.
Angiuta, te rog spune-mi pt nasuc la bebe ce ai folosit aici in Germania sau tot serfiziologic,eu am ser din tara adus dar nu am pipeta,stiu ca e necesar pt bebe,am citit mult discutile la fete din inaintea noastra.
Cred ca pun la somn ca pe asa o vreme chiar nu ai ce face.....

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Looana ,un big hug !!!!

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,

noi am dormit bine dar am avut contractii la greu.......din alea bh.

BUBU buricul meu s-a transformat intr-o groapa....intra un bob de fasole..si s-a inchis la culoare.sotul rade cand il vede si imi zice sa ma mai spal si pe acolo.

ONUTZ sper sa te simti mai bine azi..

ANDIE nasol ca nu ai putut dormi.

ALMY ma emotionez cadn va aud, pe cele care sunteti la al doilea, al treilea copil, cum va preagtiti sa le faceti cunostinta cu bebele...frumos.

o sambata excelenta va doresc...noi avem iar program de plimbareala...ca cat ma plimb eu, sper sa ma ajute la nastere,ca asa imi zice toata lumea. acum o sa vedem...

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Neatza

Onutz cand se intareste burtica chiar si numai intr-o parte si se deformeaza tot contractii sunt.Eu am avut asa chiar la eco si dr. m-a intrebat daca simt contractia.Cand e fundul lui bebe sau altceva e mai moale nu ai burtica intarita si pe langa.Eu experimentez si contractii din astea,si din alea cu toata burtica intarita cu dureri,dureri ca la menstruatie cu tot cu picior,dureri de mijloc,junghiuri si presiune jos.Dar trec cu no-spa si in cel mai rau caz cu injectie.Abia astept sa ajung luni la dr. sa vad cum e colul.Acum mai nou au inceput dureri in spate sigur iar sunt rinichii sper sa nu ajung iar la spital cu vreo criza.

Andie foarte frumoasa camera,felicitari

Epopeasca ce dulce e fetita ta cum pupa ea burtica lui mami

Vreausaninga deja m-am infuriateu nu taceam deloc ii ziceam eu 2-3 de ma tinea minte toata viata.

Almy ma bucur ca ai dormit bine,linisteste-te ca intanlirea va fi una emotionanta sunt sigura

Loona vorbeste cu bebe sa mai stea un pic pana vine si tati acasa

Bioana plimbare placuta

Bubu imi pare rau ca fiecare noapte pentru tine e groaznica,si ma ingrijorezi si cu picioarele umflate si colorate,si mai nou si cu manarimi.Ai grija de tine

Am bifat si hainute calcate de spital,am avut ajutoare,luni ies din casa mai devreme inainte sa ajung la dr. si mai fac ultimele cumparaturi pentru bebe si apoi ma apuc de bagaj ca vad ca Stefanut e cam grabit sa ne cunoasca si sa nu ma prinda nepregatita.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ToIo11 spune:

Am intrat doar sa va salut, desi e zi de sarbatoare trebuie sa fac ceva de mancare, dar nimic mai mult. Azi o iau mai usor ca ieri m-am plimbat cam multisor si spre seara m-a durut sub burtica, cel mai rau a fost azi noapte la intoarcerile de pe o parte pe alta. Asa ca azi relax, un pic de mancare si apoi odihna.

saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui almy

Buna!

LOGAM, desteapta initiativa ta cu soricelul, ca sigur Sorinei n-o sa-i fie frica de ei vreodata, dar cine l-a pus in borcan, tu? Eu nu pot nici la poze cu ei sa ma uit, asa fobie am!

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Da, eu l-am prins si l-am pus in borcan, dar fara sa pun mana pe el . Cum era in vana, am pus gura borcanului pe el si apoi am tras capacul sub borcan si gata!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, balerinele!

Azi-noapte am dormit si noi ca oamenii (ca mama si copilu')
In sfarsit! Ce bine e! Fara contractii, fara panica... 7 ore tzapene

Stim ceva de Yna?
Andie, f frumoasa camera bebelinei
Bubu, am dormit super bine Si as mai fi dormit cu iubs, ca tare dulce e, (a lucrat de noapte) dar diseara vreau sa incerc sa dorm tot cu el, devreme (maine intra f devreme la serviciu).
Almy, intr-adevar, pisica isi face galerie de trofee undeva la vedere in casa... acum 2 ani aveam mereu cate o vrabie moarta pe undeva prin casa, a mea era proaspata mamica si le aducea puilor de mancare; cand am zis ca am scapat, vara trecuta s-au apucat toti de vanat, bine ca n-au mereu noroc
Angi, si eu cred la fel, caci se simte ca o contractie, dar nah, poate dr meu cand a fost gravid n-a avut d-astea
Tin minte ca am avut si eu un inceput timid de colica renala, din fericire a trecut cu no-spa. Colicile mele toate au fost orice, numai timide nu, deci ma bucur enorm ca am scapat doar cu atat

Fetelor, inca nu am intrebat la farmacie, dar... se mai gasesc pipete din alea de pe vremea noastra? (mi-am amintit cand am citit la Looana )

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput