Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Looana pentru curatat nasul e bun serul fiziologic iar pipeta gasesti la farmacie sa cumperi se numeste aproape ca in romana, pipette. Moasa zicea ca si laptele de mama e bun pentru nas sau poti prepara acasa ser fiziologic (kochsalzlösung): o jumatate de litru de apa si o lingurita de sare, preferabil sare de mare. Se fierb impreuna, se raceste si se poate pastra cateva zile la frigider. Eu asta am folosit.
Pompitele clasice nu sunt bune de tras mucii, eu am avut batista bebelusului cumparata din Ro dar V era mai maricel cand am folosit-o. Acum vreau sa cumpar asta: http://www.mytoys.de/NoseFrida-Nasensauger-NoseFrida/Gesundheit/Babypflege/KID/de-mt.ba.ca02.11.03.04/2487080
mai sunt si dispozitive electrice dar ceva mai scumpe, am auzit ca sunt bune.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Buna burticute!!! Eu am avut ca musafiri pe parintii mei, mama mi-a facut turte ca la noi in Moldova si tata mi-a povestit (ce voce frumoasa are si cate amintiri imi evoca) despre bunu meu si despre noi, neamul nostru si despre rabzoi si altele(probabil a mia oara dar vocea aia as asculta-o tot timpul). Mi-au lasat niste banuti pentru somnicul copilului (nu stiam de obiceiul asta) si o sa ma carabanesc cu soata sa luam cadita si alte chestii pt Gabriel. Pana in decembrie vreau sa termin de cumparat tot si presimt ca o sa imi fie tot mai greu sa ma misc de acum, dat fiind faptul ca eu cresc de nu ma mai opresc si ca am o burtica un pic peste standard de mare .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz ma bucur ca ai dormit bine in sfarsit si ca nu ai mai avut parte de nesuferitele de contractii.In legatura cu rinichii am facut injectie cu no-spa si scobutil si m-a mai lasat,nu de tot ca era prea frumos sa fie asa.Soata imi zicea de dimineata sa mai rabd un pic ca mai e putin si vine minunea pentru ca ii ziceam ca nu mi-e frica de nastere oricum ar fi ea numai sa fie bebe sanatos si sa scap de stresul asta cu dureri la ordinea zilei si toate cele.

Mena cred ca ai avut o zi foarte frumoasa ieri alaturi de parintii tai

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Felicitari Madalina! Bine ai venit, Klara Larissa!
Felicitari Menics! Ce baiat mare ai facut! Bun venit, Alexandru!
Yna85, sper ca totul a fost bine, asteptam vesti.
Bafta Alina si Camitu! Asteptam vesti! Sa aveti parte de bebei mari si de “nota” 10!
Bubu, imi pare rau ca nu ai scapat de picioarele umflate. Nu cerd ca dupa nastere nu se vor dezumfla.
Angelique o sa va impartasesc din experienta mea din primele zile acasa.
Fetelor, nu va ingrijorati ca nu veti recunoaste lichidul amniotic. Nu aveti nevoie de teste. Este un sentiment unic. Pur si simplu stii ca a sosit momentul. Si apoi e mult, nu poate fi confundat cu leucoreea. E ca si cum ai facut pipi pe tine, chiar mai mult. Eu am avut de 2 ori pierderi de lichid inainte de a se declansa nasterea, una cu o seara inainte si alta cam cu o saptamana inainte, aproximativ cat o lingura de apa.
Onutz si mie imi place numele Gabriel.
Vreausaninga, trista experienta. Ii ziceam vreo doua sa iasa ea plangand din farmacie.
Ina 3040, daca simti ca se apropie momentul nu te mai duce la serviciu. Numai tu poti stii cand trebuie sa te opresti. Si cred ca toate mamicile simt cand vine puiul lor.
Almy, ma bucur pentru tine, odihneste-te. Stii ca dupa nastere ai nevoie de odihna, dar nu mai poti o vreme.
Onutz, se mai gasesc pipette. Tocmai mi-am cumparat eu doua, ca pe cea pe care o aveam am spart-o, desi a cazut doar de la mica distanta pe parchet.

Revin imediat cu detalii despre primele zile acasa. dar acum s-a trezit maria si-i e foame!

pentru Alina si Camitu, si inca atatea pentru Yna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Buna dimineata la toate burticutele si mamicile odiseei!

Eu am dormit prost, ca juniorul a vrut neaparat cu noi in pat si nu mai am loc sa ma aranjez cum imi zice burta ca vrea (pe 5 perne sau intoarsa pe jumatate de plapuma). Asa ca de abia la 10 juma m-am sculat.

Loona, unde esti in Germania? Te asteptam pe la germanutze! Asa e si sotul meu pe drumuri, da cu zilele. Si fiind al doilea copil mai si uita sa sune . Tja,si de fiecare data cind am ajuns in spital, el era plecat din oras. Noi folsim tot spray cu apa cu sare (Rhinomer Nasenspray, Steriles, isotonisiertes Meerwasser) . Si mai poti folosi lapte de mamica, daca reusesti sa storci taman in nasucul lui bebe (eu nu am reusit). Batista bebelusului sau alte chestii nu am folosit. Cind bebe a fost mai mare am folosit la raceli mai mari Otriven.

Bubu, Zen ca Zen, dar nu ar strica sa te duci cu picioarele alea val-virtej la spital. Faptul ca te maninca, poate insemna multe, de ex eu am avut la prima sarcina mincarimi pe tot corpul (fara schimbarea culorii sau alte semne pe piele) insuportabile care veneau de la o boala a ficatului, colestaza de sarcina, care nu e bine sa ramina netratata (si nu e bine pt bebe!). Prevederea e mama intelepciunii si mai bine sa te duci degeaba si sa nu ai nimic decit.... Credeam ca in Canada totul e perfect si regretam profund ca nu am emigrat pe acolo cit era fierul cald, dar sistemul vostru de sanatate e ciudat rau...

Sa va zic ca mie imi plac soriceii? Nu sa ii iau in mina dar nici nu sar pe scaun. Si eu am prins unul cu cosul de gunoi, da saracul era din ala de cimp si intrase ca ametitul in casa... In schimb de sobolani mi-e scirba si din cauza blocului din spatele casei aveam in tara si sobolani in vizita prin curte si la gaini (brrrr). Iar la paienjeni si acum strig sa vina sotul sa ma salveze, nu pot nici sa ii omor .

Angiuta, mi-au luat proba de singe sa testeze anticorpii de Ringelröteln, pina acu a ramas numai cazul ala izolat. Il las pe pui inca la gradinita, dar eu nu intru. Chiar sunt curioasa daca am anticorpi, ca in rest nu am nici la hepatita, nici la varsat, parca nu as fii fost prin crese si gradinite si tot timpul bolnavicioasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Ziua buna!
Raspund fuga ca trebuie sa-mi soseasca soacra in orice clipa. S-a dus sotiorul s-o ia de la autocar.

Alina mesaj vazut, numere notate. Ti-am trimis si eu PM cu al meu.

Angie super camera si burtica.

Despre soareci: se pare ca a fost unicat. Avem pisica, dar e inca pui; abia astept sa creasca. Cat timp am avut pisici n-am avut nici urma de soricei sau alte rozatoare!!

Fug ca a venit soacra!
Mai intru mai tarziu

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Salutari burtici.
(va scriu de pe user comun ca sunt logata deja si fac ceva modificari la prima pagina, si raspund acum ca apoi uit - Deny)

In primul va multumesc pt raspunsuri si sfaturi . Intradevar ma ajuta si pe mine sa pap ceva stiskuri, imi calmeaza bine greata

Angiuta, nu am mai avut episoade de voma dupa cel povestit deja, sper sa nu mai am, ca a fost nasol rau de tot. O sa tin neaparat cont de sfatul tau

Bubulica, am vrut sa o adaug si pe Ela la titlu sa fie toate acolo, dar nr de caractere este limitat, din pacate . Am pus la titlul pe proaspetele mamici care recent au nascut, atat cat incape in titlu. Oricum se vede pe prima pagina toate mamicile care au nascut.
Superba camera lui Nick

Sellena, m-ai speriat si pe mine ce a patit sotul tau. M-am regasit in el. Si eu am patit asa, cativa ani in urma cand eram studenta. Cand s-a trezit din lesin, a avut si tremur?
Eu imi facusem si analizele, din teama sa nu fie diabet. Dar totul e a fost in regula. Foamea era de vina. Eu aveam crizele astea numai atunci cand nu mancasem cateva zile, deh, studenta eram, vroiam sa slabesc
Oricum sa mergeti la medic neaparat. sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Silviad de-abia astept sa ne impartasesti povestea ta de proaspata mamica

Aschiutza si eu stiu cat e de pacatoasa colestaza,aveam o colega la spital care nu dormea nopti intregi,o manca toata pielea si nici un tratament nu isi facea efectul.Apoi a nascut la 34 de saptamani dupa mari rugaminti din partea ei ca nu mai putea rezista.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Aschiutza, te-am adaugat si pe tine in listuta. Daca mai trebuie ceva completat/modificat, spune. Nu tin minte ce supriza ai in burtica si cum o/il cheama, daca ai mentionat si numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Noi nu avem inca nume pentru bebelina, pe prima pagina apare Inglesina . Asta e modelul de carut pe care l-am ales...te rog sa stergi la numele bebelusului...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput