Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 3
epopeasca spune:
Una bucata soarece eliminat...de altii, nu de mine! dar tot nu pot sta linistita, ca astia de obicei sunt mai multi...sau poate am avut noroc si asta abia ce s-a infiltrat, ca era cam dezorientat saracu' Adica eu, cu experienta zero la asa ceva, l-am prins extrem de usor! Acum se ocupa mama de otravuri plasate strategic sa ajunga soarecii la ele, dar sa nu ajunga sa ne contamineze pe noi.
Bubule imi place ca esti tot ZEN. Eu incerc sa-mi revin dupa moussy Eu sunt foarte fericita ca mai am asa putin pana cand, in sfarsit, o voi cunoaste pe printesa Sofia, care s-a hotarat ea sa apara pe nepregatite in vietile noastre. Parca ieri era sa lesin in baie cand am vazut testul pozitiv Numai sotiorul ranjea fericit
Alina ai o minunatie de fata; Doamne-ajuta ca si Andreea seamana cu a ta; e o cuminte de cele mai multe ori, dar e mai mica si unele lucruri le intelege mai greu. Si e asa de iubitoare si afectuoasa si sa o vezi pe ea la 2 anisori abia impliniti cum are grija de "Ofi" (Sofi) din burtica sa nu cumva sa ii fie frig, imi acopera burtica si vine sa ma pupe asa din senin pe burtica si o mangaie atunci cand vede ca se contracta sau se agita in burtica(e singura care ar putea sa ma mangaie pe burta non-stop fara sa imi provoace urma de contractie, ba chiar mi le linisteste uimitor de repede). O iubesc mai mult decat orice in lumea asta si stiu ca la fel si pe bubulina din burta
Bioana
Acum ma bazaie mama sa-mi faca poze cu burtica si cu Andreea, asa ca in seara asta pun si eu poze pe picassa. Va las sa ma duc la sesiunea foto
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
bioana spune:
EPOPEASCA asa sa faci.ultimele poze cu burtica.asteptam...
CAMITZU pe unde esti,ca si tu mai ai putin...
embarazada de 34+
o fetita...
logam spune:
Apropo de soricei: eu am prins unul anul trecut in casa (stam la tara si e de asteptat sa mai intre asa cate o vietate) tocmai in vana intrase. L-am pus intr-un borcan cu capac si l-am pus la indemana Sorinei. Asa de drag ii era incat sunt convinsa ca nu ii va fi niciodata frica de soareci. Am scapat de el dupa vreo 2 zile, la tomberon. Mai ramane sa scapam de frica de paianjeni, (pe care o am si eu)
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
32+ cu Tudor
logam spune:
Maine merge Sorina la tata-so, pana duminica seara. Cred ca ma mut pe 2 zile la ai mei, ca o sa-mi fie tare urat singura.
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
32+ cu Tudor
douradoudou spune:
bubu, nu vreau sa-ti stric starea zen dar tu chiar ma sperii..am vazut si eu inclusiv la mine picioare umflate dar ce spui tu nu e ok...eu tot astept sa te duci la cardiolog sau alt medic...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
douradoudou spune:
vaaiiiiiiiiiii eu nu as fi tacut deloc...imi pare rau ca a trebuit sa iti poluezi fonic urechile cu asemenea mizerii....
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
epopeasca spune:
Doura subscriu la ambele comentarii. Mai ales la cel pt Bubu. Nici mie nu mi se pare absolut deloc ok starea picioarelor ei. Ca una e sa fie umflate de la retentia de apa, dar ce are ea e altceva.
Poze noi pe picassa !!! Pozele sunt facute in camera Andreei si desenele de pe pereti sunt creatia mea, ca si caciulita facuta pt iesirea din spital Numai draperia aia imi sta pe creieri, dar deocamdata e ok si asta.
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Bubulina42 spune:
Auuuuu, draga de tine, -si eu zic ca si Doura- ce nemernica de femeie, sigur e una care nu are copii fiindca nu si i-a dorit!-ii mai spuneti si "doamna" sau "tanti", cand ea e pur si simplu o tzatza toata ziua!
Nici eu nu taceam, desi urasc sa ma cert, insa de data asta NU as fi tacut, ba as fi scos rapid telefonul, ii faceam o poza si ii spuneam ca sunt vedeam eu de la ce ziar si ca ii fac articol, macar stiam sigur
1. ca facea o noapte alba
2. ca ar fi cheltuit banii pe toate aparitiile de a doua zi
Ce nerusinata, fetelor, incredibil ca o femeie poate avea astefl de comentarii!!! trist rau!
Tu nu mai pune la inima, trebuia sa o intrebi daca a terminat, ca deja iti streseaza bebele...
Logam, nu e rau ca te duci sa faci nani undeva, sa nu stai singura
Doura, nu ma lasa pe mine Doamne-Doamne sa patesc ceva, ca mai am muuuulte de facut si sunt prea indragostita de barbat si de pui ca sa nu le fac pe toate pe care le visez, asa ca ..raman ZEN:)
Mai bine ia spune-mi tu daca iti merge liftul si daca reusesti sa te odihnesti cat de cat de ajuns..
36 + cu Nicholas
Ina_3040 spune:
Sellena prin ce ai trecut!!!! Bine ca nu a fost grav, cred ca faceam cu inima, tare slaba de inger sunt in momente din astea...
Atatea am citit de nu mai stiu ce sa scriu.
La prima sarcina aveam si eu senzatia mereu ca pierd lichid atat de abundente scurgeri aveam in trim 3. Pana la urma mi-am comandat la farmacie testere de lichid amniotic, exact asa aratatu ca niste tampoane zilnice care se albastreau cand era detectat lichidul, dar desigur nu era lichid. Doar imi spusese doctorul ca nu e lichid dar eu Toma necredinciosul...acuma stau linistita, cazurile sa se piarda asa cantitati mici sunt f rare si credeti-ma ca daca se intampla sa se rupa membranele fara contractii ( cum am patit eu) e atat lichid de nu aveti nici un dubiu.
Azi am avut multe contractii nedurereoase, am senzatia ca nu ajung la termen. Uneori se facea o galma mare intr-o parte sau chiar in ambele parti de arata burta total nefiresc si se simtea tare, am avut un episod din asta chiar miercuri la ginecolog si imi zice"uite contractia, o simti?" si eu naiva de acolo " credeam ca galma aia mare o face bebe cu fundul sau cu spatele" la care doctorul a inceput sa rada, m-am simtit cam naiva pt a doua sarcina macar acuma stiu.
Bagajele sunt gata dar mai am 3 zile sapt viitoare de mers la servici, asta daca imi da voie printesa.
O seara faina si odihna tuturor!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37+ s.
bioana spune:
EPOPEASCA superbe pozele.imi place de fiica ta cand iti pupa burtica.de fapt o pupa pe sora ei....caiulita e tare frumoasa. nu ai timp sa faci sa vinziż!
embarazada de 34+
o fetita...