6 anisori
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Mancare poti face asa: feliute de bagheta sau paine toast taiata soldatei cat sa incapa in gura cu diverse chestii puse peste (o pasta de branza si o feliuta de ardei, pasta din ficat si o feliuta de castravete, sunca, cascaval, masline fara samburi...Poti face si 'degetele' de pui/peste, chiftelute mici. Pizza dac afaci, pune putin ou batut ca sa lege ingredientele si sa poti taia bucatele mai mici.
La capitolul joaca adug scaunelele (cu unul mai putin decat copiii si cand se opreste muzica trebuie sa se aseze. Cine nu prinde loc paraseste jocul. Se scoate un scaunele si...tot asa.) Daca puiul tau are cateva jucarii preferate de preferate, pune-le bine sa nu se strice (sa nu sufere chiar de ziua lui).
La capitolul bauturi - ia neacidulate si apa. Daca ai cum, personalizeaza paharele invitatilor, ca sa nu le incurce.
Cu dulcele nu te agita prea tare. Tortul e suficient. Ia farfurioare de carton/plastic speciale de petrecere si scapi si de riscul spargerii farfuriilor. O felie de tort pe parchet/covor s-ar putea sa mai ajunga .
Pentru ca urmeaza Haloweenul, poti cauta prin "cufar" si pe la prieteni dupa masti, peruci, costume - se vor distra imbracandu-le apoi le faci poze ca sa se distreze si parintii.
Cred ca deja sunt prea multe de facut in doua ore. Distractie placuta si la multi ani!!
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Mancare poti face asa: feliute de bagheta sau paine toast taiata soldatei cat sa incapa in gura cu diverse chestii puse peste (o pasta de branza si o feliuta de ardei, pasta din ficat si o feliuta de castravete, sunca, cascaval, masline fara samburi...Poti face si 'degetele' de pui/peste, chiftelute mici. Pizza dac afaci, pune putin ou batut ca sa lege ingredientele si sa poti taia bucatele mai mici. La capitolul joaca adug scaunelele (cu unul mai putin decat copiii si cand se opreste muzica trebuie sa se aseze. Cine nu prinde loc paraseste jocul. Se scoate un scaunele si...tot asa.) Daca puiul tau are cateva jucarii preferate de preferate, pune-le bine sa nu se strice (sa nu sufere chiar de ziua lui). La capitolul bauturi - ia neacidulate si apa. Daca ai cum, personalizeaza paharele invitatilor, ca sa nu le incurce. Cu dulcele nu te agita prea tare. Tortul e suficient. Ia farfurioare de carton/plastic speciale de petrecere si scapi si de riscul spargerii farfuriilor. O felie de tort pe parchet/covor s-ar putea sa mai ajunga . Pentru ca urmeaza Haloweenul, poti cauta prin "cufar" si pe la prieteni dupa masti, peruci, costume - se vor distra imbracandu-le apoi le faci poze ca sa se distreze si parintii. Cred ca deja sunt prea multe de facut in doua ore. Distractie placuta si la multi ani!! Anya |
multumesc
da,buna ideea cu soldateii..eu as fi vrut sa tai in forme de ursulet,iepuras..dar nu am :( nici nu stiu daca se gasesc ..
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
szivarvany spune:
Cele mai apreciate la petrecerile de acasa au fost baloanele, baloanele cu confetii, bataia cu baloane, bataia cu confetti :D
Tot cu baloane sunt si jocuri pe muzica: sa dea din mana in mana, apoi se opreste brusc muzica, cine are balonul iese din joc; sau sa danseze cu balonul nas in nas sau burta la burta pana cade balonul; sau sa sparga balonul asezandu-se pe el :D
Pizza este perfecta in meniu, cateva saleuri/saratele. Sucuri de care crezi tu. Tort si cam atat.
Poti pune si fructe la vedere, poate le vine pofta.
Nu uita sa scrii pe pahare prenumele lor cu marker, altfel nu ti ajung 100 de pahare :D
2 ore vor trece foarte repede, nu te preocupa, va iesi totul perfect !
David
pies: daca tot ai pomul in curte, poti agata o pinata cu bomboane, ca inceput de petrecere pana nu se incalzesc sa sparga cu o bata pe rand si apoi sa culeaga fiecare cat mai multe bomboane
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Cele mai apreciate la petrecerile de acasa au fost baloanele, baloanele cu confetii, bataia cu baloane, bataia cu confetti :D Tot cu baloane sunt si jocuri pe muzica: sa dea din mana in mana, apoi se opreste brusc muzica, cine are balonul iese din joc; sau sa danseze cu balonul nas in nas sau burta la burta pana cade balonul; sau sa sparga balonul asezandu-se pe el :D Pizza este perfecta in meniu, cateva saleuri/saratele. Sucuri de care crezi tu. Tort si cam atat. Poti pune si fructe la vedere, poate le vine pofta. Nu uita sa scrii pe pahare prenumele lor cu marker, altfel nu ti ajung 100 de pahare :D 2 ore vor trece foarte repede, nu te preocupa, va iesi totul perfect ! David pies: daca tot ai pomul in curte, poti agata o pinata cu bomboane, ca inceput de petrecere pana nu se incalzesc sa sparga cu o bata pe rand si apoi sa culeaga fiecare cat mai multe bomboane Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
sa stii ca m-am gandit la chestia asta cu pinata ,mi-a placut ideea inca de cand am vazut la tv ..
iti multumesc
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
ingridnen spune:
in concluzie, iti trebuie un animator ca sa distreze copilasii
Ingrid si Cristi 9 ani
Miriluta spune:
Esti ambitioasa daca faci petrecere acasa cu 11 copii de 6 ani. Mie mi se face parul cret cand se apropie zilele de nastere ale copiilor mei.
Ca distractii, poti sa organizezi:
- curse in saci - cate doi copii isi pun picioarele in cate un sac si trebuie sa parcurga o anumita distanta.
- curse cu cartofi sau oua - copii trebuie sa tina coada unei linguri in gura si in lingura un ou (fiert) sau un cartof mic
- poti incerca sa confectionezi ceva cu ei: cum ar fi un "Dream catcher"
http://www.dream-catchers.org/make-dream-catchers-kids.php
Ca idei de confectionat mai poti incerca cu rame de fotografie albe si apoi decorate de copii sau poti cumpara tricouri albe simple, pe care apoi sa le picteze cu un anumit motiv (de ex. pirat)...sau decoratiuni a de ex: http://www.coolkidz.de/A-3-120/Windspiel-Gute-Nacht-Basteln.htm
anya spune:
Pentru limitarea dezastrului (sa nu se supere fetele pe mine ) dar nu m-as baga la confeti sau pictat. Tot pentru ca ai copii micuti, multi probabil nu stiu sa citeasca, inlocuieste numele scris pe pahare cu un abtibild special pt fiecare. Sau daca gasesti undeva pahare dintr-un plastic mai bun, cu diverse personaje, la sfarsitul petrecerii fiecare copilas isi poate lua acasa paharul-amintire.
Esti curajoasa. Eu nu ma risc la petrecere acasa.