6 anisori

6 anisori | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

Buna,maine David implineste 6 anisori..[nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul]...si anul acesta m-am gandit sa invit cativa copii ,"petrecerea" va fi acasa,sambata ,dar sincer nu stiu ,ce le place copiilor sa manance?
pizza oare e bine daca le fac?sau ... ?dati-mi o idee va rog
si un sfat pentru cum sa organizez in asa fel incat sa fac fata
vor fi 11 copii cu tot cu ai mei,ce sa fac ca sa nu se plictiseasca?
e vb de 2 ore
multumesc

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Pai in privinta meniului, ma gandesc ca in primul rand ar trebui sa ii consulti si pe parintii copiilor pe care ii inviti (sa te asiguri ca nu prezinta copii mai stiu eu ce intolerante la anumite mancaruri sau alergii, etc).

Pizza poate fi o solutie daca parintii nu au nimic impotriva.
Daca pizza nu e agreata de parinti, poti incerca un gratar/friptura cu o garnitura alaturi.

La desert poti incerca o salata de fructe, de exemplu, iar ca si bauturi, eu as alege sucuri de fructe neacidulate.

In privinta organizarii, nu stiu ce sa spun.In primul rand cred ca trebuie sa le oferi un spatiu de joaca safe. Mai departe, cu siguranta se vor descurca ei

Si sa asiguri si prezenta catorva adulti pentru supraveghere (eventual din familia ta).

Succes si distractie placuta.

Si la multi ani feciorului. Sa fie sanatos si sa plin de noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

cunosc fiecare copil si stiu ca nu au restrictie de la vreo anumita mancare...unul e mai mofturos ,atat:P
vreau ceva care sa nu necesite tacamuri,sa se seveasca ei cand vor si ce vor(din ce le pregatesc)vor fi farfuriute de unica folosinta si ei isi vor pune singurei in farfuriuta..de asta m-am gandit la pizza,facuta de mine,eventual niste pateuri?
spatiu de joaca e casa,altceva nu am...jucarii vor avea ..dar tre sa ma gandesc la o activitate ceva

Mergi la inceput

multumesc alyx ptr urari,(uitasem sa zic )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Daca ai curte suficient de mare, poti sa faci o harta cu comori si ei sa caute (de exemplu prima harta ii duce la un pom unde gasesc a doua harta si tot asa iar la sfirsit gasesc niste dulciuri sau jucarele micutze).

Daca pizza e facuta de tine din ingrediente sanatoase, nu vad ce ar avea impotriva parintii. Mai poti face pateuri cu telemea sau ciupercute in foietaj, legume si fructe taiate - nu stiu citi copii se incinta de o salata verde, dar de exemplu ardei si castraveti taiati ca betisoare. In general pt o petrecere de 2 ore nu as face multa mincare, ca vor vrea mai mult sa se joace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

La multi ani David!
Eu de cate ori i-am aniversat ziua fetei m-am axat pe cateva antreuri (aperitive) si ca fel principal o fripturica de pulpa de pui cu salata de sezon.Deci le faceam saratele ,am o reteta cu unt si branza dulce si e mai light si pe deasupra delicioasa ,chiftelute din carne de pui coapte la cuptor si castraveti si rosii printre ele.Urma friptura si apoi treceam la desert si gata ,nu prea le statea gandul la mancare.
Ideal ar fi sa fie bucati pe care sa le poata lua fiecare cu furculita sau cu mana.La desert le faceam minieclere si tort.
Anul trecut am renuntat la fripturi ca fata mi-a cerut piza ,eu am comandat-o, ca ea dinaceea dorea ,nu facuta de mine,desi a mea e mai buna

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oana, la ce ora e aniversarea? Eu nu m-as agita cu mancarea. Pizza, pateurile, tortul, sucurile, niste fructe gata taiate, bune de inhatat si e tot. Aici se fac pe la 3-4 aniversarile, asa ca se dau numai prajituri, fructe, tort.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

mcoca cred ca raman gustarile ,e cel mai bine ..la ora 13 m-am gandit sa-i chem,cred ca e ok nu?
adica noi tot asa am fost invitati la zile de nastere ale copiilor

multumesc vioika76

aschiutza curtea e mica si nu am decat un pom si e destul de rece la noi, nu cred ca parintii sunt de acord sa-i tin afara ..
vroiam sa intreb de ravasurile alea din briose ,ce scrie acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Mai, eu una nu stiu cum e chestia cu mesajele din briose, dar ma gandesc ca ai putea face un fel de joculet si din chestia asta. Adica sa fie niste "pedepse" nostime de exemplu ( nu stu, sa incerce sa mearga drept cu o jucarioara pe umar sau sa spuna o poezioara sau.... ). E doar o idee, nu stiu daca si buna.
De asemenea, am vazut ca la gradi la fi'miu, mai fac la zile de nastere un fel de joc de se cheama statuile cred. le pune muzica la calculator, copii danseaza si din cand in cand educatoarea pune pe stop muzica iar copii trebuie sa se opreasca imediat ca statuile. Cine nu se opreste la timp iese din joc. Mie mi s-aparut simpatica ideea.

Desi eu cred ca iti faci griji inutil in privinta activitatilor. Sigur vor gasi ei o modalitate de a se juca.

Distractie placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alyx

Mai, eu una nu stiu cum e chestia cu mesajele din briose, dar ma gandesc ca ai putea face un fel de joculet si din chestia asta. Adica sa fie niste "pedepse" nostime de exemplu ( nu stu, sa incerce sa mearga drept cu o jucarioara pe umar sau sa spuna o poezioara sau.... ). E doar o idee, nu stiu daca si buna.
De asemenea, am vazut ca la gradi la fi'miu, mai fac la zile de nastere un fel de joc de se cheama statuile cred. le pune muzica la calculator, copii danseaza si din cand in cand educatoarea pune pe stop muzica iar copii trebuie sa se opreasca imediat ca statuile. Cine nu se opreste la timp iese din joc. Mie mi s-aparut simpatica ideea.

Desi eu cred ca iti faci griji inutil in privinta activitatilor. Sigur vor gasi ei o modalitate de a se juca.

Distractie placuta.

alina

e o idee buna..
posibil sa-mi fac griji inutil ,insa fiind prima data si pentru mine cand vin copii chiar imi fac griji:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La Multi ani la baiat !

Si petrecere frumoasa ! Eu una nu am avut curaj sa organizez acasa

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput