Delfinasi jucausi de iulie-august (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu, Alice, eu intotdeauna asa am fost..., bine, in studentie nu, atunci rezistam o saptamana fara sa dorm, dar acum nu mai pot. Dar acum profit de faptul ca Raul e la bunici si doar ma mut dintr-un pat in altul si mananc castane prajite, mi-au pus capac, doar castane prajite visez. Imi tot fac curaj, sa ma ridic sa ma duc sa fac o ciorba de perisoare.

Laura, nu cred ca mai e nevoie, cam toate avem cont de FB, doar pe Otilia, mai tb sa o convingem

Si acum mai am nevoie de un pic de ajutor de la cine se pricepe, am deschis odiseea de iulie-august 2013, dar nu stiu ce sa fac mai departe. Adica am deschis-o de pe userul meu...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, cand mergi la doc? Ti-ai calculat dpn? Ai anuntat familia? :)
Baietii astia sunt plangaciosi de mici adica radu e mai vaitator, mai ofticat, mai nervos si se gadila foaarte repede :)) si in palma se gadila, si pe fata daca il mangai el rade

Mergi la inceput

Alice, daca e totul ok, nu ma duc mai repede de 6 saptamani, ca sunt bani dati degeaba...cam in 14.07 ar tb sa fie DPN. I-am zis mamei, lui Cosmin si voua...de fapt, sa fie ordinea corecta voua, mamei si lui Cosmin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si acum mai am nevoie de un pic de ajutor de la cine se pricepe, am deschis odiseea de iulie-august 2013, dar nu stiu ce sa fac mai departe. Adica am deschis-o de pe userul meu...

Paula, sa nu uiti de noi daca te ba i la alta odisee

ce-i dau eu Isei sa pape? nimic special, ce mancam si noi. am scapat de stresul atitului separat, doar pentru dupa-amiaza ii pre atesc ceva sa-i duc la nasa sau sa-i dea Maria, dar nu mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, deci g-ul si h-ul nu-ti merg. :) nici un bai, ca se intelege

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, deci g-ul si h-ul nu-ti merg. :) nici un bai, ca se intelege

da, cris, alea nu mer... si tasta de sterere. asa ca, daca resesc... . ioi, ma enerveaza sa scriu asa, cred ca o sa tra eu de taste sa le scot afara, acuma ce mai conteaza, si-asa nu mer...

Mergi la inceput

Neata
Rody ai reparat tastele?
Toata noaptea am visat cresa aia nenorocita...am un stil de a face din orice nimic, o mare pb....

Raul e innebunit dupa bunicul sau!! Ieri a venit tot plangand de la ei, si azi noapte il striga in somn. Azi dimineata primul lucru pe care mi s-a spus a fost "merg la Mosu"Inca nu am mai vazut asa ceva...ce pot sa-i fac? Cand e cu Mosu, nu mai exista nimic si nimeni.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ca le taie/ rupe lupul capul iezilor, ca le pune capetele in geam ranjind, ca vine capra si se bucura ca ii vede de departe in geam, ca se apropie si isi da seama ce s-a intamplat. Valeeeeu! Clar ca nu asa i-o spun lui v, dar partea ca lupul mananca iedutii i-o spun...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

vaiiiii eu nu am auziyt de varianta asta "scary movie" cu ruptul capetelor. mi-ar veni si mie sa plang

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

nu am mai "trecut" pe aici de 2 saptamani, sa-mi fie rusine
si acum am citit rapid in diagonala...
trebuie sa imi fac un obicei ca dimineata la cafea sa verific DC-ul si Fb-ul
cu FB e mai simplu, dar asta nu e o scuza

ieri am venit de la Sovata si cand am parcat masina Matei a inceput sa maraie si sa zica "bum bum" adica sa mergem mai departe cu masina...l-am intrebat nu vrei acasa? NU! vrei inapoi la cabana? DA
dupa ce am intrat in casa a fugit fericit la jucarii...dcum noi avem cel putin 1 iesire/luna, copilul s-a obisnuit si vad ca ii place in deplasare
ati mai patit careva?

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Cu kg sunt la fel, iar am slabit kg ala si in w/end am fost asa stresata si m-am enervat,suparat, asa ca m-am decis sa imi vars nervii in ceva dulce si am mancat si clatite si tort. Si multe salate aperitiv cu maioneza......Asa ca s-a pus la loc kg ala. Am ras concluzia ca a lupt cu morile de vant. Prin urmare ultima salvare care o intrevad este sportul, am hotarat ca o sa imi fac abonament

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

mie sa-mi spui in ce interval orar te mai duci si la sport?
ca si eu tot vreau dar nu stiu cand si cum
cu kg si eu fac la fel...scap de unul si la o iesire il pun la loc

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
....sunt disperata cu mancarea asta,iar Mateo a slabit 0.5kg kg din 12,7. Eu zic ca e tare mult,ca si cum as slabi eu vreo 3 kg in 3 zile....

nu te speria, Matei in 3-4 zile pierdea 1 kg...de fapt nu slabeste, daca e sa fim corecti, se deshidrateaza si slabeste dar nu atat de mult
dupa ce incepe sa manance pun la loc foarte rapid kg pierdute

Crispro eu i-am cumparat povesti repovestite si ilustrate...dica pe foarte scurt...in Capra cu 3 iezi nu sunt toate detaliile horror ...apoi Alba ca Zapada e tare frumoasa ...dar preferata e Cei 3 purcelusi, insa la final cand cade lupul in oala cu apa fierbinte si se opareste la fund mai zice si Matei "niuuuuuuu" dar eu i-am explicat ca a fost necesar ca sa nu ii pape pe purcelusi...iar in Scufita Rosie, lupul doar le inghite pe Scufita si pe bunicuta

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Ce ati mai facut de mancare la copii? Nu mai am nici o idee...ii tot invart aceleasi mancurari lui Raul , dar o data cu cresa imi raman numai 2 mese de acoperit, cea de la ora 5 si cina, parca e mai usor!!

abia astept ...cred ca pun lacat la bucatarie
eu fac 2-3 supe sau ciorbe/sapt plus felul II, si cand ne mai apuca si pateu sau alte minuni sunt zilnic zilnic in bucatarie

azi vreau sa ii fac mancare de mazare cu pui
si pe miercuri sufleu de broccoli
supa fac diseara sau maine, ciorbita de cartofi cred, nu am mai facut de mult

uite asta nu mi se pare greu la 2 copii, ca unde papa unu papa si doi, ca oricum intotdeauna gatesti mai mult decat e necesar nu mai zic de cat aruncam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hahaha oana si decat sa arunci mancarea mai bine mai faci un copil nu?
Cand te apuci ? :))

Mergi la inceput