Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
am avut o noapte de cosmar, nici ca bebelus nu tin minte sa fi avut asa A plans T. din ora in ora sau mai bine zis plans o juma de ora, linistit o juma si tot asa. Nu l-am dus la gradi si am incercat sa scot de la el ce l-a durut si mi-a spus ca "urechea". Acum poate sa fie si de la masele, ca febra nu a facut si ma gandesc ca la otita se face febra. Maine mergem la pediatra sa-i verifice totusi urechile.

Alynta, ce-ti face juniorul? si-a revenit dupa retragerea de la gradinita? Ce frumos vorbesti tu despre mai multi copii, sunt sigura ca este foarte frumos! Si eu mi-am dorit trei copii, dar se pare ca n-a fost numai cum am visat eu
Andreea, faceti probe la costumele de Craciun?
Cameluska, cum este Ioana cu viroza? a reinceput gradinita?
Just_me, merci de pont, o sa ma uit si eu in Kaufland dupa vopsele. Deci Dara este mare pictorita
Mari, cum este Vladut cu tusea? parca ziceai ca mergi la un medic naturist, poate ne povestesti si noua ce v-a dat!
Anca, ma bucur ca Ionut si-a dat drumul la vorbit! Ii mai plac locomotivele? (eu m-am uitat pe net sa vad despre ce desene vorbesti)
Ana, am vazut seturi frumoase cu plastilina de la Play-Doh, poate o sa-i placa la Maia! hai ca trebuie sa-i aduca Mosul ceva
Doina, cum te mai simti? Matei e bucuros de "surior"? Dupa cum vezi nu se mai discuta de mancare, ca sa nu-ti facem pofta ... eu oricum nu am ce sa discut, caci copilul meu vrea doar grisine ... asa si arata, ca o grisina

sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita, cum imi doresc si mie

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Am fost azi la medic pediatru homeopat. L-am dezbracat pe V pana la chilotei si l-a sucit pe toate partile, s-a uitat si-n gaura c.rului . Bronsiolita a lasat urme, de aceea imi tuseste copilul intr-una. Avem e luat picaturi de muguri/extract de calin, coacaz negru, caprifoi, sirop osteocare granule de antimoniu tartaricum. Luni mergem la control sa vada cum evolueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Alynta, multumesc pt urari! Eu sunt singura la parinti si mi-a fost foarte greu - si asta a fost unul dintre argumentele care m-au determinat sa trec la bb2

Camisv, eu i-am luat lui M acuarele pt pictat cu mana de la Noriel, sunt 4 tuburi si costa aproape 40 ron, nu ramane patat de manutze. Oricum el este pasionat de pensula mai mult.

Eu ma simt bine, mi-au trecut greturile si as manca zilnic ciorba cu smantana si gutui. Sper ca lui bb2 sa-i place ce imi place mie acum, pt ca M nici nu vrea sa vada ciorba, zici ca n-am mancat nimic cat am fost cu el insarcinata

Maine am programare pt translucenta nuchala - sunt nerabdatoare si am emotii mari, sper sa pot sa dorm la noapte

Mariuk, si noua homeopatul ne-a recomandat pt tuse antimoniu tartaricum si bryonia, si au dat rezultate. Sper sa functioneze si la voi tratamentul

Cadouri de sarbatori nu voi lua foarte multe pt ca are multe jucarii si a tot primit in ultimul timp - de ziua lui, de sf Mihai, de Sf. Matei - n-as vrea nici sa-l obisnuiesc cu multe ca apoi nu se mai bucura de ele. Asa ca de Mos Nicolae ii voi lua o carte cu multe povesti "de pe vremea noastra" , iar pt Craciun nu stiu inca.

Matei stie unde e bb2, imi ridica tricoul si ii da pup, dar si sta in ultimul timp destul de mult la mine in brate. Sper sa gestionez bine situatia si sa nu fie gelos.

Camisv, daca imi permiti un sfat, poate ar trebui sa nu-l mai duci o perioada la gradinita, chiar daca pare ca se simte bine, ca sa-i mai creasca imunitatea si sa nu va mai chinuiti atat

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Azi e sarbatoare mare. Aseara am fost la Auchan sa luam peste. S-au amuzat cei mici cand a fost pescuit un crap! Plus ca fiicamea a degustat bomboane din dozatoarele vrac. Era foarte incantata de descoperirea facuta! Am plecat cu bocete de acolo.
Cami de cand e cu bunica, Matei e mai linistit, mai intelegator. A inceput sa faca din ce i se spune, sa nu mai arunce cu lucruri atat de des, a inceput sa folosesca cuvintele.
Doina bravo pentru curajul de al face pe bb2 la o distanta nu foarte mare! Sa vezi ce bucurie va fi in toata familia!
Ana te-am vazut intr-o poza atat de obosita... Cred ca iti consuma multa energie Maia! Si ai slabit mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna fetelor!
Fetelor care dintre voi este educatoare??...
Va doresc o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna!
ALYNTA da,am slabit mult, dar din pacate se vede tare pe fata,arat obosita in rest sunt f multumita de silueta.

CAMI si Maia arata ca o grisina

MARI multa sanatate la Vladut!

Si eu fac deseara peste(crap)!! cu mamaliguta si mujdei!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Mesaj scurt, ca sunt pe fuga: eu fac stiuca prajita, mujdei si...cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Ioana e bine acum, e iara la gradi. A luat saptamana trecuta antibiotic 5 zile, ieri am fost la control si e bine acum. Sper sa nu se imbolnaveasca din nou prea repede. I se facuse si ei dor de gradi, tare s-a bucurat luni ca a mers.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

2 Ani si 1 Luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna seara dragi mamici,

imi cer scuze ca imi strecor mesajul printre randurile voastre, insa poate il veti considera util.

Baietii mei sunt marisori si pentru ca ma pregatesc de Mos Craciun, am pus intr-un album cateva jucarii care nu ne mai sunt de folos dar care sper sa ajunga la cineva care si le doreste. Daca actiunea are succes, voi reusi sa le cumpar copiilor mei unele adecvate varstei lor. Prefer sa fiu contactat pe PM sau email.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetelor!

Chiar mi-ati facut pofta de peste ce sa mai zic..spre rusinea mea, n-am stiut ca azi e sarbatoare si am bagat la spalat
Alynta, cu cata dragoste vorbesti despre copilasii tai sunt tare simpatici, parca mi-i si imaginez..esti o mamica f puternica, bv
Eu de multe ori ma simt depasita de situatii, L se cam rasfata, poate ca e normal, doar ca au inceput sa ma cam lase nervii... de ex cand iesim afara, imi cere s-o iau in brate.. si voi patiti la fel? ca pe mine nu prea ma mai tine spatele, am dureri chiar si noaptea..
De pictat, n-am experimentat pana acum, trebuie sa-mi fac curaj..
Cadouri de sarbatori, si eu i-am tot luat, chiar sapt trecuta o tablita de desenat magnetica, pe care as fi vrut sa o tin pt mos nicolae, dar a vazut-o si nah.. (cred ca e a 3-a, pe restul stricat) acum sa vad ce-i mai iau ..probabil o carticica/puzzle; pt craciun am luat deja un set de instrumente muzicale..
Doina, te asteptam cu vesti!
Inca o data multa sanatate bolnaviorilor si sa auzim de bine!

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput