Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 9
sandy_2008 spune:
mami ilinca, doar sanul drept s-a vindecat. la sanul stang inca am rana facuta de beblina si colac peste pupaza am reusit sa imi fac doua bube si cu pompa...este pielea jupuita / julita acolo unde prinde pompa...
Kytana spune:
In sfarsit am apucat sa ma asez un pic, evident cu pingu in brate, sa va scriu 2 vorbe:
Oana, multumesc de info si sfaturi Tu cum mai esti? Cum merge tratamentul?
mami.ilinca, deci un body cu maneca scurta sipeste o salopetica ar fi mult pt 22-23C?
Andreiuta, ce harnicuta ai fost tu! Ai reusit sa te odihnesti?
Anaomaria eu folosesc un sling, astazi l-am pus pt a doua oara in el si mi s-a parut ca sta ceva mai bine.De wrap nush ce sa zic.
Adriana, felicitari pt botezul piticului si multumim pt vestile bune pe care ni le-ai adus mereu
Olivia, nici pingu mic nu a vrut azi-noapte sa se odihneasca ca de obicei, a fost tare haotic si marait a vrut doar san si asa a adormit intr-un final cu tzitzi in gura. Nici dupa masa de la 9.00 nu a mai vrut sa doarma, l-am pacalit cu slingul si a dormit si el nitel. Acume de 1h44min la san cu pauza de baita si ochii sunt cat cepele... Eu la luna plina nu prea dorm, sper sa nu imi semene Felicitari pt pragul de 4000gr!!
Felicitari mami.ilinca pt depasirea pragului de 3800gr! La tot mai mult Multumesc de intrebare mama mea e mai bine, am convins-o sa se odihneasca si lucrurile merg mai bine, multumesc lui Dumnezeu! Ii e nitel teama dar se descurca cat de cat. Oricum eu ii fac baita, euilimbrac, ea ma asista. Dl Luca e papacios de nu mai pot, ma tot tenteaza sa il pun pe cantarul de bucatarie dar ma abtin.
Uuu Paula, numai gospodine avem aici
Bobuletz, of ce rau imi pare ca a racit dragonita! Doamne ajuta sa fie bine cu botezul
SAndy,madanan,multumesc de raspunsuri
Andreea,eu zic ca putem chiar de maine, daca fetele sunt de acord.
Offf, de 2h ma chinui sa ma scriu :( Pingu mic a tot vrut san in intervalul asta si acum l-a luat mami putin in brate cat sa mananc si eu si tot plange sarmanul. Cred ca are un inceput de colici Nu se linisteste decat la mine in brate f putin, langa burtica mea si la san Offff!
Va pup si sper sa avem o noapte cat se poate de ... linistita
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
nu_mai_stiu spune:
Kytana,nu prea m-am odihnit.Asta micu de la 6 la 10 dimineata a facut de 3 ori kk.A recuperat din urma.
M-as bucura sa incepem de maine un nou pas cu bebelusii nostri !
Scuze ca ma bag peste o intrebare pusa pentru mami.ilinca...parerea mea e ca e suficient body cu maneca scurta si salopeta cu maneci lungi.Eu mai am salopete fara maneci.In cazul asta ii dau body cu maneca lunga.
Daca simti ca-l doare burtica,sa ai grija ce papi tu .
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
roxana11 spune:
Salutare mamici si felicitari celor care au nascut in ultima vreme.nu prea reusesc sa va urmaresc,dat fiind faptul ca sunt singura acasa.de fapt,de la 1 saptamana sotul a trebuit sa se intoarca la servici(seful i-a refuzat cele 2 saptamani de paternitate),iar eu a trebuit sa raman singura.nu ma plang insa imi lipseste compania cuiva(el vine doar la sf de saptamana,din cauza muncii).dar mi-am impus sa ma descurc singura asa ca....am noroc ca maimutica e tare cuminte,am scapat si de icter,iar acum la 1luna are 3820 si53 cm,iar din spital a iesit cu 2590.e alaptata exclusiv la san.Ma bucur ca toate avem copii sanatosi si frumosi.Doamne ajuta sa fie asa in continuare.
mami.ilinca spune:
KYTANA:parerea mea e ca e bine asa cum il imbraci, salopetica e cu maneci lungi si e din bumbac nu? nu e flausata, nu?
mai depinde si de copil, uneori bb e mai friguros, alteori invers,, depinde si de stilul mamei , mie nu prea imi place infofolitul, o tin lejer in casa dar la noi sunt 24 grade.
oricum sa-i verifici manutele si nasucul sa nu fie foarte reci.
pup
Ana & Ilinca
Olivette spune:
Seara buna!
Anticipez o noapte lunga!
Azi a tot durut-o burtica si nu prea si-a facut somnurile ei. Daca ieri a dormit de la 4 la 7.30, azi a dormit doar de la 3.30 la 5 si de la 5 a inceput frecusul. Chitaiala, supt intruna, pana la urma la 7 i-am facut 110 lp. A baut doar 80 si apoi nu a mai vrut cu nici un chip. E prima data cand nu termina un biberon. De obicei baga ca in sacul fara fund. Apoi iar chiraiala pe ea. Mai molfaia sanul, am zis hai ca poate adoarme. Da' de unde! Se vedea ca e obosita, dar nu adormea deloc. La 9 i-am facut baie. A supt apoi doar 5 min si a adormit dusa. Scosesem si 30 lm de la frigider, dar ea a cazut la datorie! Peste 30 min s-a trezit chircindu-se. A baut cei 30 ml de lm, am pus-o iat la san, a adormit 15 min pe mine si zic hai sa o pun in patut. In secunda 2 s-a trezit.
Zic, gata, o iau cu mine in pat! Dupa inca o tura de molfaiala a adormit 10 minute si iar s-a trezit. M-am ridicat in fund si am pus-o pe perna de alaptat. A supt din nou si a adormit. Asa stau! Nu ma mai misc, numai sa doarma si ea!
Deci, dupa cum ziceam, anticipez o noapte lunga!
Olivette spune:
Aaaa, am uitat sa zic ca de la 7 la 8 a facut kk de 3 ori. Imi sarise sotul in cap ca ce laxative i-a dat dra aia ca ea nu mai asimileaza nimic, da totul afara. I-am zis sa se calmeze, ca azi facuse doar o data, si in plus nu e diaree. Cat despre asimilat, fata de aseara avem cu 110 mai mult. Deci asimileaza fata
Eu o tin in casa doar cu salopeta de bbc noaptea (sa-mi fie usor de manevrat in caz de kk), fara body pe dedesubt. Ziua ori in salopeta de bbc, ori body cu maneca lunga si pantalonasi. Temp e de 24. La 22 paralizez eu si ea are mainile sloi. La 24 ne e bine.
Eu sunt ok sa ne mutam maine la Primele 365 zile. Dar hai intai sa predam stafeta. Kytanutz, faci tu onorurile?
K, apropo de mancat ca ziceai ca plange Luca cat tu mananci. Eu si acum mananc cu ea pe mine pe perna de alaptat. Mare inventie! O pun pe ea si am amandoua mainile libere, pot sa mananc deasupra ei. Ca uneori mai ii adun firimituri din par e partea a doua! Ieri mi-a scapat o felie de rosie pe bluza ei. Daca nu-si pateaza ea hainele cu mancare, las' ca are grija ma'sa sa i le pateze
nu_mai_stiu spune:
Olivia,eu daca am nascut natural nu am putut sts in fund o perioada si 2 saptamani i-am dat san lui Andrei doar din culcat.Ma intindeam,luam bebeloiul langa mine si ii dadeam sa pape.Defapt si acum tot asa procedez,rar ii dau stand pe scaun....asa m-am obisnuit....in fine, m-am lungit....ideea era sa ii dai la fel sa pape si xand termina sunteti amandiua in pat,intinse si doar dormiti.....i idee.....nu stiuScuzati greselilw,scriu de pe tel....
nu_mai_stiu spune:
Olivia,eu am evitat rosiile ..poate de asta o doare vurtica?nu stiu.. zic si eu....
Elfica spune:
Va pup din nou la un pas de miezul noptii. Din pacate nu am avut ragazul sa citesc din urma si nici nu voi avea in curand, ca mai avem diverse activitati extra. Azi a fost ziua de nastere a puiutei mele (si a fetei Ramonei_bm, la multi ani si puiutei tale!) si am avut musafiri, am petrecut cat am putut de bine, pe 30 vine sf. Andrei si iar e micutza mea Andreea (la multi ani si pentru Kytana, ca si ea este, doar are acelasi nume cu scumpa mea). In rest, cu micutza totul e usor, experienta isi spune cuvantul, insa acum imi da de furca fata cea mare care are o gelozie profunda, ce e drept e ca tinde sa scada de la zi la zi, dar tot imi trebuie mare atentie. Azi a sarit in patul micutzei, noroc ca picioarele i-au aterizat langa ea, nu pe ea. Am luat-o de haine, de partea din spate si am aruncat-o cu totul in patul mare, facandu-i niste urme pe fata, probabil de la frecusul de patut. Mi-a parut asa de rau, i-au ramas doua urme rosii, ca si cum ar fi pupat-o cineva cu ruj, dar ea era de fapt ranita. Se duce catre ea intr-o fractiune de secunda si vrea sa o ia in brate ca pe o papusa si desi sunt aproape de micutza, tot ajunge sa o stranga putin prea tare in brate. Ce ma fac daca intr-o secunda de neatentie ajunge la ea si eu nu vad? Nici nu vreau sa ma gandesc.... Si la spital cand a venit la mine in vizita a fost suparata, a plans, m-a respins, asa ca trebuie sa am mare grija cum gestionez situatia. Noroc ca nu am incetat alaptatul, ca era si mai suparata. Se supara asa de tare cand o vede pe micutza ca suge, fapt pentru care din cand in cand ii dau si ei in acelasi timp cu micutei, sa nu creada ca fac diferente. Altfel, incerc sa ii explic ca micutza mananca doar mancare de bebelusi, adica lapte de mami, pe cand ea mananca mancare de oameni mari si doar din cand in cand mancare de bebelusi.
Va pup, ca e tarziu si vreau sa ma odihnesc! Salutari tuturor si ganduri numai de bine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
40 +