Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 10
Olivette spune:
Andreea, si eu ii dau culcata, dar cand e agitata nu prea apuca bine si se agita si mai rau. Sau noaptea trage de 2-3ori si gata, cum mi-a facut acum, de dupa 10 min iar cere, asa ca mai bine ma ridic-suge mai eficient asa. N-a fost chiar asa de rea noaptea cum ma gandeam. Pana avum avem asa treziri:1.30, 3.20, 4.30, 4.45. Sa vedem pe mai departe.
La rosii am vazut ca nu reactioneaza neaparat. Am avut si zile cand am mancat si nu a deranjat-o nimic.
tzitziri spune:
Kytana, nu stiu cum merge tratamentul, dar deocamdata nu pare prea bine. Vom vedea la operatie exact ce e acolo - ma operez mai devreme, pe 8 noiembrie.
Sophia sta in casa cu o salopeta de aia intreaga (fara body pe sub) sau cu body cu maneca lunga si pantaloni cu labuta. Afara ii mai dau inca ceva in plus peste ce are din casa - un pantalonas mai subtire si un hanorac de obicei.
Andreea, imi pare rau ca nu am tinut minte sa iti spun de colac - dupa nasterea lui David, cand aveam si epiziotomie, am stat vreo saptamana in fund pe colac. A fost super!Sunt niste colace dintr-un cauciuc mai gros, de la farmaciile cu instrumente sanitare. Asa, pentru viitor....
Olivia, banuiesti colicii?Voi ce luati de colici?Am un Colief pe care nu l-am folosit si ti-l dau daca vrei sa incerci.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Si nu vreau sa par pisaloaga , ca nu am interese directe,dar va zic cea mai de succes jucarie si la David si la Sophia la varsta asta - caruselul.
Sunt unele le Tiny Love, cam scumpe, e drept, dar si David si Sophia stau si cate juma de ora - 40 de minute la carusel.Fix cat sa imi permita sa fac una alta in casa.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Olivette spune:
Oana stai sa vad daca e nevoie. Nici nu stiu ce sa-ti zic, daca sunt colici sau nu. La ce plans ar trebui sa fie la colici, as tinde sa zic ca nu sunt totusi, ca nu urla. Zi si noapte da din picioare si incepe sa scanceasca de ii strica tot somnul. Mai trage si partzuri la final si d-aia tind sa cred ca alea o deranjau. Dar slava Domnului nu urla necontrolat.
I-am scos acum de la frigider 50 ml lm muls de ieri si nu-l vrea cu nici un chip! Nu stiu de ce naiba, ca n-am mai patit-o pana acum! Si foame ii e, ca o pun la san si trage. Dar cand ii dau bibe il ia si apoi il scuipa si incepe sa planga. Imi da impresia ca nu ii place gustul, dar nu inteleg de ce, ca e muls de ieri de la pranz, l-am incalzit in apa calduta... n-ar avea de ce sa fie stricat. Si ma doare sufletul de cat m-am chinuit sa-l mulg. Ca ea din san nu trage mult. I-am facut o data proba dupa baie cand era infometata si trasese doar 20-25 ml. Si eu am 50 in bibe si nu-i vrea!
tzitziri spune:
Nu pare bine pentru ca pare ca a crescut tumora, in loc sa scada. E greu de spus in acest moment ce e acolo doar cu ecografie (cum am facut eu). Dar nu mai fac RMN sau alte investigatii ci ma operez direct si va spune raportul anatomopatologic exact ce e acolo. E posibil sa fi murit celulele din interior,lucru care nu se vede la ecografie.Am mai citit de cazuri in care ce s-a gasit la operatie era mult diferit (in bine) fata de ce arata ecografia.
Oricum ulterior o sa trec pe tratament hormonal, care e mai de succes pe tipul meu de cancer decat chimio si mergem cu Dumnezeu inainte!
Olivette spune:
Cred ca m-am prins de ce nu-l vrea: am muls putin si am gustat-mi se pare ce n-are nici un gust, e ceva dulce. Am gustat si din ala din bibe: bleah, are un gust naspa. Nu stiu cum naiba s-a stricat, dar bine ca nu l-a baut! Acum ma gandesc ca ceva-ceva a baut din el. Cam 10 ml a gustat+ scuipat. Si-asa are ea balauri in stomac, asta-mi mai lipseste sa mai faca ceva. Ce ziceti?
Olivette spune:
Oana, Doamne ajuta sa fie bine! Stiu ca tipul acesta de cancer daca e descoperit din timp poate fi invins. Si tu l-ai descoperit repede si esti o fire foarte puternica, asa ca sigur vei trece cu bine peste aceasta incercare.
Kytana spune:
Buna dimineata,
Va scriu pe fuga, dupa o noapte in care s-a trezit din 2 in 2h, ceea ce a fost okay, dar de dimineata a tot fornait, marait si dat din picioruse, apoi parturi, fix cum ai descris si tu Oliviuta. Am inceput sa ii dau Infacol inainte de masa. De plans sarmanul nu a plans, dar de la 07 - 08 s-a tot miscat si se vedea ca il chinuie, eu eram langa el in pat si imi venea sa plang ca nu stiam cum sa il ajut. La un moment dat i-am pus mana pe burtica si i-am tinut-o ferm acolo si s-a linistit.
Olivia, tu ziceai de perna de alaptat, nu? Imi dai si mie un link ceva? Ca m-a cocosat pe scaun. Am un scaun de bucatarie la care am pus 2 perne in spate si o perna in brate dar e moale si mica si ma aplec catre el, ma rupe la spate. Tu ai vreun scaun special? Sau folosesti perna respectiva in orice context? Pe canapea, in pat sprijinita de o perna?
Referitor la stafeta eu propun sa terminam aici cele 20 de pagini, chiar daca le scriem mesajul urmaselor noastre mamici si apoi sa trecem la Primele 365 de zile... Ce ziceti?
Oana, mult succes si Doamne ajuta pe 08 nov. Suntem alaturi de tine Am gasit caruselul despre care spuneai tu, e intre 300-400 ron pe net, asa scump este? Se poate prinde doar de patut? Imi poti da un link te rog? E ceva www.toyz.ro/carusele/tiny-love/carusel-muzical-insula-viselor-linistite/" target="_blank">asa?
Elfica, ma bucur ca ne-ai putut scrie si ca totul e bine! Sunt sigura ca pana la urma se vor intelege de minune cele doua pustoaice ale tale
Roxana11, bine ai revenit, multa sanatate si putere sa te descurci singurica
Atat am retinut, cu iertare, fug la 1h de somn. Sper ca astazi sa fie ceva mai linistit.
P.S Cred ca ma foloseste drept suzeta, adoarme numai la san, altfel nu e chip. Aveti vreun sfat?
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
tzitziri spune:
Fetelor, multumesc de sustinere. Stiu ca sunteti alaturi de mine si de aia imi permit sa va prostdispun
Kytana, noi l-am luat de la farmacia Tei - acolo e 255 ron. Il avem pe asta . La David am avut alt model, dar acelasi gen (alea care urca si coboara - un fel de 3D, muzica).Asta de acum e mai modern cica si l-au imbunatatit (dupa 4 ani) cu telecomanda (pe care nu o folosesc ca nu am de ce) si cu bec...
Mie ca model mi se pare cel mai reusit din ce am vazut.Dar e si printre cele mai scumpe cred.