Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 8
Olivette spune:
Mami Ilinca, hai ca mai aveti si voi putin pana la 4! Niste delicate fetele noastre, tin la silueta de pe acum
Kytana, mi-e mila de tine. Eu nici sa merg la wc sau sa mananc nu puteam ca plangea si vroia numai tzitzi, d-apoi sa merg sa rezolv treburi prin oras Puteam sa vb la telefon doar cand era cu tzitzi in gura, ca atunci tacea
Bob_Pixel spune:
Felicitari, Moro!!! La multi ani, Giorgios!!!
Fetelor, sunt suparata rauuuu. Bebe e racita, i-am dat eu raceala
Am dus-o la pedi, nu e ceva grav, starea ei generala e buna, nu face febra, nu se aude nimic nasol la plamani. In schimb, tuseste si are nasul burdusit de mucisori. O tratez cu Colargol, Stodal, apa de mare. Si maine avem botezul... Asta e, o sa o infofolim bine si o ferim de lume. Macar mananca bine, stau dupa ea cu tzitzi sa-i dau. Azi noapte nici de colici nu i-a ars, am tot aspirat-o si i-am dat pieptic pana a adormit epuizata. Acum scriu cu gorilutza de piept
Vroiam sa fac o precizare. Desi nu toate care am inceput odiseea, am si terminat-o cu bine, finalul tot pozitiv este. Ma refer la Maria (Mrenescu) si Vioika. Ele atunci au pierdut trenul boboceilor, dar, din fericire sunt in trenul de Mai-Iunie 2013!!!! Doamne-ajuta sa le facem galerie la vara !
Mami de dragonita Iris !
sandy_2008 spune:
buna intrbare, kytana...a mea face 3 saptamani luni si nu stiu daca ii ajunge ce reusesc eu sa produc...papa tot ce ii pun in biberon ... de la 70 la 120 ml...cat scot atata ii dau... azinoapte la 3 a mancat 70m;, apoi la 6:30 - 90 ml, iar dimineata la 9 a mancat 80 si dupa juma de ora i-am mai dat 50...acum mulg de 40 min si au iesit 80ml...mai continui pana se trezeste...
pup
madanan spune:
Kytana, legat de pampers pot sa-ti spun ca mie mi se par mai bune cele de la Huggies new born de la 2 la 5 kg. Au interiorul de bumbac si absorb mai bine, doar ca ii sunt mai largute pe picior si mai iese pp cateodata. Am incercat si cele de la Pampers premium care care sunt mai stranse pe picior, dar ramane mai murdara pe fundulet si parca s-a si iiritat de la ele.
Maria, acum la doua saptamani mananca la o masa si 90 ml lapte muls, alteori 60 ml, depinde cat s-a saturat la tzitzi.
Dana mami de Maria
madanan spune:
Ieri am cantarit-o pe pitica noastra si la 2 sapt. are 4 kg. A iesit din spital cu 3,5 kg. Se pare ca manca bine daca a pus 500 gr, cu toate ca mie mi se pare ca sta la tzitzi si nu se alimenteaza f.bine. De aceea venim si cu completarea de lapte muls.
Dana mami de Maria
mami.ilinca spune:
MADANAN:f bine papa micuta ta, sa o tineti tot asa huggies 1 sunt f buni, dar incepand cu nr 2 nu mai au ac. calitate,asa mi s-a parut.
SANDY:micutza ta s-a prins ca lapticul tau e yami-yami pt ea, va recupera f rapid ce a pierdut, sunt sigura. Ranile de la sani s-au mai vindecat?
KYTANA:cum mai e Luca? cu mama ta cum e ? te ajuta sau ii e greu cu bb? mama tremura toata cand o lua in brate pe prima fetita , era tare emotionata...apoi si-a revenit usurel
ANAOMARIA:cu wrapul mai astept un pic , ca deocamdata se face ghem in el si nu imi pare ca e prea comfortabila pozitia ei...ma cam enerveaza asamblarea wrapului, pe net pare mult mai usor. eu as vrea sa incerc de proba manduca...dar astept sa ajunga gandacelul la vreo 4,5 kg, sa fie mai voinica nitel.
Ana & Ilinca
mami.ilinca spune:
BOB:sanatate multa dragonitei!o sa dureze un pic pana trece raceala. Doamne ajuta maine sa iasa totul cum v-ati propus si sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Iris!
Ana & Ilinca
PaulaFrida spune:
Salutare mamici dragi
In primul rand Felicitari Moro!!!Bine-ai venit pe lume Giorgios!!!Sa cresti mare si sanatos!!!Mamico recuperare rapida si mult laptic!!!
Bobisormulta sanatate amandurora va doresc si sa va faceti bine cat de repede
Azi am reusit sa fac 3 feluri de mancare si putina curateniem-a lasat prichindelul,a dormit mai mult
S-a trezit
am toate mamicile si bebicii
Va dorim o zii faina si usoara
Paula fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012
Olivette spune:
Se pare ca s-au intors colicii Ne-au ocolit vreo 2 zile. Nici kk nu mai face la fiecare masa, ci de 2-3 ori/zi. Cred ca din cauza gazelor nici n-a prea dormit nici azi-noapte de dadea intruna din picioare.
Bob, imi pare rau ca a racit chiar inainte de botez. Peste tot pe unde aud toata lumea e racita. Bine ca nu are febra si e o forma usoara doar cu muci si tuse. La fel a fost si la noi si a trecut dupa 10 zile de tratament.
nu_mai_stiu spune:
Ieee Olivia .... felicitari pentru pragul de 4 kg !!!!
Bobulet,imi pare rau ca a racit gorilutza :)) comic o mai alinti.Petrecere frumoasa maine si nu-ti fa griji ca o sa fie bine!
Cand predam stafeta fetelor de noiembrie-decembrie?
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)