Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 21
Mirabelac spune:
Anaomaria acum am citit din urma, si eu tot in Mircea am stat 9 ani, anul asta in ianuarie m-am mutat in Pacurari. Ar fi fain sa ne cunoastem deja. Poate ne vedem intr-o zi in parc, eu merg in fiecare duminica la socri.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Kytana spune:
Hmm fetelor poate Colargolul modifica culoarea scaunului? L-am schimbat acum si are o culoare mustar spre verzui De obicei avea scaun galben. Ce ar putea fi? Am vb cu un dr pediatru si vine maine dupa 14.00,dar pana atunci...
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
carmen spune:
Kytana, daca imi amintesc eu bine Olivette te-a avertizat ca se va scjimba culoarea scunului de la COLARGOL.
Kytana spune:
Multumesc Carmen, am uitat complet
Nu stiu cine intreba de curatarea limbutei. Citisem ceva de glicerina boraxata, se poate aplica pe san si bebe o ia de acolo. Imi pare rau, am vrut sa raspund mai demult dar neuronul neodihnit isi spune cuvantul
Pinga cu Pingu mic Luca
Kytana spune:
Dragi gajici,
Propun ca maine dimineata, inainte de a trece la 365 zile sa le predau stafeta dragelor fete de la odiseea nov-dec. Ce parere aveti? Daca vrea vreuna dintre voi sa predea stafeta, cu mare drag!
Astept parerile voastre.
Fug la puradel sa pun foenul in functiune Desi ma doare capul parca am primit o doza de energie fix pentru el. Doamne ajuta sa ma tina si Doamne ajuta sa avem cu toate putea si calmul de a trece peste toate incercarile.
Va imbratisez.
Pinga cu Pingu mic Luca
carmen spune:
Loryd, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu buricutul.
Kytana, din partea mea te mandatez pe tine sa predai stafeta.
Imi este dor sa scrie si celelalte fete .
Chri70 spune:
Olivette, ce bine ca a papat Ana din sticluta!
Paula, asa e - wrap e mai bun pt spate, dar nu pot sa-l trag sa-i sprijine capul lui bebe. Pt mine e perfect de purtat daca Daniel e treaz, sau cand creste mai mare.
Sling cu inel e favoritul meu, in principal pt ca e usor de pus, si pot sa-i dau sa suga cu mainile libere. Intr-adevar, m-a cam durut spatele in prima zi, poate si din cauza ca am muschii slabiti, dupa atata stat in pat in timpul sarcinii.
Daniela, ce mai faceti, sunteti bine?
Lory, multa sanatate!
Chri70 spune:
Raspund si eu la sondaj - 6 sapt 5 zile:
ISI TIN CAPUL?
Destul de bine, dar nu foarte stabil.
ISI INTORC CAPUL DRT -STG ?
Da
ZAMBESC CAND VA VAD?
Nu :( Zimbeste cand vrea el
GANGURESC?
Mai mult maraie.
stella87 spune:
Buna seara, fetelor!
Eu mereu fac ce fac si dispar o zi, doua de pe forum si parca mi-e greu sa tin pasul la scris Cred ca ar fi mai simplu daca as avea net pe mobil.. Dar de data asta revin cu vesti bune. Bunica mea s-a externat si e destul de bine, maine ii facem consultul la oncologie. Sper din tot sufletul sa nu fie cancer Va multumesc frumos pentru incurajari
Azi am fost la pediatru sa vedem cum stam cu greutatea dupa 2 sapt de lm exclusiv, iar brotacelul a luat 700 g in 2 sapt Nu mi-a venit a crede. Asadar, fetelor, daca bebe nu doarme, plange la san si e agitat sa nu presupuneti ca mine ca n-aveti lapte, ca nu se satura Verificati intai greutatea Tostusi, cand i-am zis doctoritei cat doarme pe zi si pe noapte a admis ca doarme putin, dar mi-a explicat ca atata vreme cat ia in greutate poate sa nu doarma deloc, unii copii asa sunt, mai agitati.
Kytanutz, asa face si bebe Matei, e total dependent de tzitzi. Daca il pun jos si e treaz, plange automat. Tocmai de asta, i-am dat suzeta. Cand vad ca scancetele se transforma in plans iar eu mananc sau sunt cu el p-afara, ii dau suzeta. Merge sa i-o dau si cand ii schimb scutecul si plange. S-au redus semnificativ urletele lui bebe, slava cerului. Totusi, nu-l privez de tzitzi, doar ca acum pot manca si eu ca omul normal, fara pauze de alaptat si leganat.
Mirabela, ce povestesti tu e parfum! Sunt sigura ca ii transmiti lui bebe acest calm. Pentru bebelusi e important sa se simta in siguranta, iar o mamica relaxata, care e sigura pe ea il calmeaza mult mai eficient (aflat tot din cartea aceea de care va ziceam). Acum ca stiu ca bebe Matei ia bine in greutate cu lm sunt si eu mai calma si sper sa-i transmit si lui asta. O sa incerc si eu pe timpul zilei sa-l mai las prin casa, sa vb cu el, sa-i arat diverse jucarii, sa-l conving sa nu mai planga cand nu e la san.
Am descoperit ca-i place melodia noua de la Hi-Q, Soare. Cum incepe refrenul bebe inchide ochii. Piesa il linisteste si il adoarme L-a linistit chiar si intr-o criza de colici. Uff, chiar ca la 6 sapt e apogeul. Al meu urla, se face rosuu ca focu, da rau din picioare. Il pun pe umar si ii vorbesc, ii zic ca aruncam colicii la gunoi, ca totul o sa treaca, iar el ma ingana cu cateva scancete si se calmeaza.
Olivia, felicitari ca ai reusit sa o hranesti pe printesica cu biberonul Si ce muuult papa! Cum mai ia in greutate?
Ilinca, noi nu prea ne tinem capul. Am observat ca si-l tin o secunda, doua cand il tin eu pe umarul meu si se cam impotriveste. Da capul in stanga si dreapta la initiativa lui si n-are pb. Inca n-am icnercat carusel dar medicul mi-a zis ca un bebe reactioneaza la carusel din a doua luna si pot sa-i iau. De cateva zile am observat ca ma recunoaste. Cand vin si-i vorbesc ma urmareste captivat
Daca vi se pare ca bebeii nu dorm, pt ca isi tin ochii deschisi si scancesc, nu-i luati imediat din patut. Eu am vazut ca al meu doarme cu ochii deschisi si mai scanceste in somn. Eu saream ca arsa sa-l iau in brate si de fapt ii stricam somnul.
Hai ca m-am intins cat o placinta ca sa compensez timpul lipsa
Va pup s-avem cu toatele o noapte cat mai linistita!
Ps. Kytanutz, poti preda tu stafeta si sa mai modifici textul, daca iti vine vreo idee.
Olivette spune:
Loryd, Multa sanatate si sa se rezolve cu buricutul fara operatie!
Kytana, de la colargol a mea face scaun cu ceva punctulete maro. Zicea cineva, parca MamiIlinca de scaun verzui de la colici.
Ai fi foarte draguta daca ai preda tu stafeta
Multumim si Stelei pt mesaj