Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Chri, multumesc. Fetita mea e Maya. Ana e a MameiIlinca, si ea face figuri la masa
Stelutz, in ziua cand n-a vrut sa manance bibe si am tinut-o doar la san a scazut 90 g. Apoi dupa o noapte si o zi de pompat lp in somn a recuperat 140g (i-am dat lp la toate mesele, de obicei ii dau doar ziua la 3 mese). Si azi, dupa o zi obisnuita, cu completare doar la 3 mese a luat 40g. Are 4220g la 7s si 4 zile (nascuta cu 3100, iesit cu 2800 din spital).

O noapte usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna seara, dragelor! Am mai citit si eu din urma si multumesc tare mult tuturor pentru incurajarile si motatele transmise! Noi suntem bine, relatia sora mare - sora mica a intrat pe un fagas firesc, acum o iubeste, vrea sa o pupe mereu, sa o mangaie etc. Nu mai face figuri ca o alaptez pe cea mica, doar ca apar niste scapari de sincronizare si se trezesc amandoua cand incerc sa o adorm pe una din ele si e neplacut, cu plansete, dar sper sa gasim solutii si la asta. Pana azi am fost mai mereu cu mama si m-a ajutat la hranitul si ingrijirea Iuliei, acum va fi mai greu, ca voi ramane inca doua zile doar cu sotul, care nu are prea multa rabdare la hranitul Iuliei si care mai lipseste cateva ore de acasa, iar de joi voi fi singura cu amandoua! O sa vad cum ma descurc, sper sa fie bine. Simona e cuminte, mananca si doarme, iar daca sta treaza, de regula e cuminte, da din picioare, se uita in jur si tarzior plange. De doua zile o vad in reprize scurte cum plange altfel, de ma gandesc la colici si sper sa depasim cu bine momentul. E cu sanul in gura, il cauta sa il apuce mai bine si plange in acelasi timp, dand din picioare. I-a luat sotul Infacol, ca a functionat bine la Iulia, dar inca nu i-am dat, ca nu a fost cazul, reprizele au fost scurte. In rest, relaxarea e mare cu bebelina, nu imi vine sa cred cat de diferit abordez situatiile, cat de terminata ma simteam prima data si cum vad lucrurile acum! Acum problema mi se pare Iulia, care e argint viu si care nu asculta deloc, face numai prostii si din ce ii spun sa nu faca ceva, din aia face! O sa vad cum o temperez, ca are la energie... Azi s-a dus sotul prin cartier sa se intereseze de gradinite, dar a nimerit doar la cele de stat, unde o putem inscrie abia din septembrie 2013. Mai cautam si particulare, sa vedem cu ce scoruri se lasa. A depus sotul dosarul pentru indemnizatie, incat sa am continuitate la primirea banilor, adica dupa ce nu mai primesc indemnizatia de pe urma Iuliei, sa o primesc imediat pe cea aferenta Simonei.

Va pup pe toate, mai ales pe MoRoK, ca nu am apucat. Sper sa recuperez cat de curand, desi imi e greu, vad ca in ultimele zile ati scris tare mult! Sper ca toate sunteti bine si ca am incheiat nasterile fara probleme, o odisee tare norocoasa, fara nasteri premature, fara probleme de sanatate nici pentru mame, nici pentru copii! Ne-a binecuvantat Dumnezeu, sa ne ajute si in continuare!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

40 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Olivette, Ilinca, scuze de incurcatura. [flo
A luat bine Maya, Olivette!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor. Eu mai mult noaptea apuc sa va citesc si atunci de pe telefon si dureaza o eternitate sa raspund.
Noi azi am avut cea mai rea zi de cand s-a nascut Ilinca. A fost toata ziua treaza si mofturoasa, am stat numai cu ea in brate. Iar pe seara, cand ii dadeam lp, a baut mult mult si apoi a dat afara, ca nu-l inghitise, il tinea in gura. Iar peste vreo 10 min mi-a vomat. Dupa ce am schimbat-o iar si am pus-o la san, a tras de 2 ori si a adormit. Si doarme de vreo doua ore.
Legat de wrap, sling... am wrap, dar nu prea ma descurc cu el. E f lung si lat si ma trec caldurile pana il pun. Si tot nu reusesc sa-l asez bine si nici nu-mi place cum sta bb-usa culcata in el, parca e prea
ingramadita. Poate cand mai creste sau poate nu-l pun eu bine. Eu am si portbebe clasic, cu catarame, si m-am inteles bine cu el la fata mare.
Elfica, parca e vorba de fetele mele. ;-)
Mirabela, eu stau de 2 ani in Mircea, asa ca e f posibil sa nu ne stim. Dar poate ne vom cunoaste.
Mami.ilinca, fetita mea a crescut cu 610 gr fata de scaderea fiziologica.
Apropo de greutate, eu nu stiu cat am slabit, ca acum s-a stricat cantarul, dar toata lumea mi-a zis sa mananc sa am lapte, asa ca nu cred ca am slabit prea mult. Varza nu e permisa? Nici gatita? Musli cu iaurt e bun?
Olivia, am trimis si eu un mail dnei Musat si urmeaza sa o sun. Tie ti-a fost de ajutor?
Aaaaa... si apropo de chestionar: Ilinca nu-si tine capul decat cand sta pe burta,il intoarce de la stanga la dreapta, zambeste, dar nu cu adresa, urmareste animalutele de la carusel, iar de gangurit, mai degraba scoate niste sunete.
Va pup si va doresc somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Anaomaria, da, mi-a fost de ajutor.

Eu in primele zile cand am iesit din spital ma cantaream zilnic si eram incantata ca in fiecare zi imi arata cantarul mai putin. In 5 zile pierdusem 10 kg din cele 16. Apoi cantarul a inceput sa-mi arate cu cateva sute de gramr mai mult ca in ziua precedenta si de atunci nu m-am mai cantarit. Am zis ca am destule pe cap si greutatea mea chiar nu mai e o prioritate pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata mamicute,

Am predat stafeta suratelor de nov-dec . Ma ocup si de casuta noua si revin

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Dragi mamici obosite, cu cearcane si pofte de mancaruri pe care inca nu le pot savura, dar fericite pana in ultimul por al fiintei lor,

Nu imi vine a crede ca am incheiat un capitol din vietile noastre. Cu bune si mai putin bune, cu emotii si speranta, am ajuns sa aducem pe lume cele mai importante suflete din viata noastra. Aceste suflete ne vor intari si ne vor lumina fetele atunci cand lucrurile ne vor parea mai putin roz.

Va invit sa pasim impreuna in taramul celor 365 de zile, care ne vor aduce alte bucurii si impliniri.

Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine de fiecare hop!

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput