Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Neata, dragele mele!

Fara sa nominalizez prea mult ca sunt cheauna de somn, trec la fapte:

Eu detergent pt bebe am luat tot Persil (bio la mine in oras inca nu am gasit) si sunt foarte multumita de cum spala. Acum si cu toate produsele pt bebe sa fie bio, eu una nu pot. Nu am de unde. Si sa comand de pe net sincer nu-mi prea convine financiar, ca pe langa ca sunt ele scumpe, ma mai costa si transportul si nu ne permitem. Plus ca daca luam pt bio, vreau si pt Andreea => dublu cheltuieli
Ce pot luat bio sau macar sa le fac eu natural e super; iar restul caut sa fie cat mai bun.

Eu aseara am avut o contractie de-aia superba, cu dureri ca cele menstruale, si burta si spate si imi coborase si pe picioare durerea si ma gandeam 'na, sa vezi ca tot pe 25 cum am zis eu vine'. Da' de unde, ca a fost una singura. Insa iar se schimba vremea, se face urat si intunecat, asa ca ma astept la dureri si contractii

Acum o sa merg sa-mi fac o cafea slaba sa ma mai dezmeticesc, ca abia imi tin ochii deschisi. Fetele mele au avut grija sa ma tina treaza.

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Popeasco, pretul e fix cu 2,5 ron peste la ce am luat eu. Persil sensitive 1,5 l = 34 ron; Ecos bio 1,5 l = 36,5 ron.
La tine, intradevar s-ar adauga vreo 18 ron transportul, ceea ce dezavantajeaza nitel produsul.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Popi, eu am luat la oferta Persil 1.5 l cu 20-22 ron, ceva de genu'.

Cafea facuta, mic-dejun pregatit! Papam si va urmarim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Fetele...nu stiu de ce am eu impresia ca toate o sa nastem inainte de data programatasi eu am in cap data de 25-27 octombrie...si nu imi iese...mai ales ca sunt foarte deprimata....nu stiu ce am...imi vine sa plang din orice si jur ca nu stiu de la ce(daca ma uit la un film...plang, daca mi se pare ceva ciudat in vorba sotului...iar plang, daca nu ma suna ai mei sa ma intrebe ce fac....iar plang.....sunt sub orice critica). Nu am patit asa ceva....pana acum eu eram o fire foarte activa si vesela

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucyana1982

Fetele...nu stiu de ce am eu impresia ca toate o sa nastem inainte de data programatasi eu am in cap data de 25-27 octombrie...si nu imi iese...mai ales ca sunt foarte deprimata....nu stiu ce am...imi vine sa plang din orice si jur ca nu stiu de la ce(daca ma uit la un film...plang, daca mi se pare ceva ciudat in vorba sotului...iar plang, daca nu ma suna ai mei sa ma intrebe ce fac....iar plang.....sunt sub orice critica). Nu am patit asa ceva....pana acum eu eram o fire foarte activa si vesela

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Hormonii! Eu sunt intro stare de bine, euforica, linistita, n-am treaba. Sunt foarte ZEN cu toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Pofta buna......eu cred ca imi fac un ceai sa ma linistesc un pic!
aaa, si ca sa vedeti de ce imi mai pica mie: sotul meu se duce in seara asta la meci(adica pleaca pe la 18 si vine pe la 2 noaptea....cu drum cu tot)...acum urmeaza intrebarea...eu ce fac daca patesc ceva in timpul asta? de unde sa il iau pe sot?.....il strang de gatdaca se intampla ceva(asa i-am zis...si el a zis sa stau linistita ca nu s-o intampla fix in seara asta)offfff

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucyana1982

Pofta buna......eu cred ca imi fac un ceai sa ma linistesc un pic!
aaa, si ca sa vedeti de ce imi mai pica mie: sotul meu se duce in seara asta la meci(adica pleaca pe la 18 si vine pe la 2 noaptea....cu drum cu tot)...acum urmeaza intrebarea...eu ce fac daca patesc ceva in timpul asta? de unde sa il iau pe sot?.....il strang de gatdaca se intampla ceva(asa i-am zis...si el a zis sa stau linistita ca nu s-o intampla fix in seara asta)offfff

37+

Al meu sot e si mai dragut. Pleaca de acasa, zice ca lipseste maxim juma' de ora si nu-si mai ia sau chiar uita telefoanele (ca are 3) si e plecat apoi cu orele. Dar in ultimul timp si mai ales dupa ultima morala gen "tu nu vrei sa-ti vezi copilul la nastere? vrei sa ratezi asa un moment? eu ce fac fara tine? se poate intampla in orice moment" (dar fara cearta sau ceva de genu', ca la el nu functioneaza deloc, mai rau intra in defensiva) e acum prompt. Cred ca nici el nu se astepta sa fim asa aproape de marele moment. Probabil ca nici al tau nu-si da seama. Si noi suntem la bebe 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hey fetelor!
Ma si asteptam sa vad de dimi inca o minune
Am avut o noapte jumate alba din cauza aciditatii E nasol, nu gluma!
Am terminat si cu decoratul camerei, lipseste numai ! Abia astept! Toata lumea se distreaza ca i-am luat zestre, atatea cumparaturi am facut

Irilac m-am distrat de minune cu descrierea ta " bebe mic si kkcios in casa...si noi o sa ne mulgem la greu"
Ina sa dea D-zeu sa fie bine!
Bubu multumim pt info despre igiena!
Andie felicitari pt vestile bune!
Loona si bb meu e mare,dar nu s-a pus problema sa grabim nasterea! Eu zic sa mai astepti sa dea bb semne ca vrea sa vina!
Onutz se mai poate schimba circulara pana in ultimul moment, cel putin asa mi-a spus si mie dr. Ei se joaca acum mult si cu cordonul si cu manutele si piciorusele.Agitatie mare si la noi, ma intreb unde mai are loc saracul, desi burtica a mai crescut deci daca n-are isi face el
Ipopica super ideea de cadou pt sot! Craciunul e de departe sarbatoarea mea preferata, mi-as face brad de Craciun din oct pana in mai Sunt topita dupa decoratiuni si umplu casa, iar dupa, imi trebuie 5 zile sa strang tot! Am comandat si eu un glob special pt buburuz,personalizat,primul lui globulet.
Lucyana mai usor cu harnicia, odihneste-te mai mult! Cat despre accese de furie si plans, mi-au zis si mie fetele ca sunt normale,hormonii sunt de vina Incearca sa te gandesti la ceva frumos si sa te linistesti! Ce coincidenta: si al meu sot merge la meci pe Arena, deci vor fi 2 victime cu gatul rupt,dar eu nu cred sa avem nevoie de ei
Mami si eu am luat detergent bio Ecos, dar nu sunt foarte convinsa ca va fi eficient si cand hainutele vor fi murdarele. Mai vedem. Cred ca e bun si Persil pt bebe.
Epopeasca esti o comoara la casa omului Dupa relatarea ta m-am luminat si eu ca am avut o contractie, incat am ramas indoita in doua,dar eu am zis ca e de la muschi si ca poate am stat intr-o pozitie ciudata! Despre sprijinul moral din partea sotului la nastere, va zic: la cum il stiu pe al meu, echipa medicala se va ocupa de el sa-l resusciteze sau sa-l monitorizeze sa nu faca infarct Si la eco era "socat" si ma gandeam ca-l culeg de pe jos. La faza asta noi suntem la capitolul: Zoe fi barbata!

Fetelor care nasteti prin cezariana: sunt ok absorbantele postnatale sau trebuie neaparat chestiile alea handmade???

pt burtici si pitici!

36+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Eh, al meu are munca de teren si are tot sudul Romaniei in "gradina". Ieri a fost la Craiova, azi e pe la Calarasi si tot asa . N-am ce sa fac, asta e situatia; concediu isi va lua dupa ce apare fie-sa; daca si-ar lua si acum si-ar rata bugetul si prefer sa plec eu la spital cu salvarea decat sa ni se diminueze finantele.
Plus ca avand in vedere ca-l vad cat e de stresat de capitolul "o sa am un bebe, ce fac cu el", chiar nu comentez nici cand pleaca la meciuri nici cand se duce sa se joace el de-a "folbalistu'". Probabil ca e metoda lor de a diminua stresul. Noua ne vine sa lustruim toata casa, lor sa-si ia lumea in cap

Buuuun, facut bagaj. Dosar analize, acte (contract nastere, trimitere medic familie, adeverinta salariat, buletin), portofel, agenda+pix, sosete, cosmeticale, servetele de toate felurile, spray de fata, spray dezinfectant, aparat foto, incarcatoare telefoane (poate uit telefoanele ). Plus pentru transport un prosop imens si niste aleze/scutece dreptunghiulare - in caz ca mi se rupe apa sa nu fac masina zdrente. Si tre sa-mi procur o perie de par de rezerva ca am una singura care clar o sa ramana acasa - fix de asta nu o sa-mi aduc eu aminte. Andie, ce-ti mai iei?
O sa-i mai las jumatatoiului la indemana uscatorul de plete rebele, prosoape, pijamale, sutien alaptare si papuci in caz ca va fi nevoie si de asa ceva. Iar hainele de externare eu + bebe o sa le pregateasca/aleaga maman, ca sigur vine ea incoace pana ies eu din maternitate (cred ca e-n stare sa ajunga inainte s-apuc s-o scot pe nepoata-sa, desi vine din provincie).

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Lucyana sunt din cauza hormonilor,emotzii si eu am ,dar incerc sa ma abtin,ma bufneste lacrimile numai cind ma gindesc la mare intilnire cu bebelinu meu...il astept de peste 15 ani,parca nici acum nu i-mi vine sa cred ca atit de putin mai e si visul meu devine realitate.In tot timpul acesta decite ori intram intr-o biserica ma rugam pt un ,DD mi-a ascultat rugaminte pt aceasta ai multumesc cu ochii inlacrimati.

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput