Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata !
Hai Yna
Tinem pumni si ne rugam sa treci cu bine si tu si te asteptam cu vesti bune.
Ieri ma gindeam la nastere provocata ,deoarece Dr . zicea ca ar fi bine sa vina cit mai repede ca e destul de mare si sapt.aceasta sau viioare daca nu vine ajngem la cezariana.Si aseara deja simteam dureri jos care se lasau cu intepaturi in vagin,am avut citeva reprize,acuma dimineata aveam burta ca piatra.Eu cred ca mult nu o mai ducem,sper sa fie asa.....
Noi azi avem 37 de sapt.implinite ,deci intram pe 38 Doamne ajuta ca am ajuns pina aici cu bine.

Looana 37Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

E bine, Looana, de acum poate veni cand vrea, ca e super safe, din saptamana 38 e totul foarte ok! ai vazut ca au venit buburuze si mai devreme si sunt super ok!
Ai grija de tine, odihneste-te cat mai mult si incearca sa ramai destinsa, relaxata si sa nu iti lasi gandurile sa plece hai-hui sau sa aiba temeri, daaa? Are sa fie foarte bine,abia te asteptam sa vii cu vestea cea mare! Doamne-ajuta!

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, balerinele!

Nu va dau cafea, pt ca mi-e rau de somn, am dormit 2 ore si alea chiuite. Va dau iaurt cu paine prajita
Am avut super contractii si un agitat nevoie-mare...
La consultatie a fost bine, am facut iar control pe masa, de data asta am fost relaxata si nu am simtit nimic
are circulara si esarfa de cordon (deci potential de dubla circulara ) Evident ca numai la asta ma gandesc
Ma duc sa incerc sa mananc...

Onutz 36+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna dimineata......eu sunt matinala(ma trezesc in fiecare dimi sa imi pregatesc fetita de camin)...va invit la o cafea(nu am reusit sa ma las de ea)..
Onutz....stai linistita ca stie doctorul ce sa faca....iti face cezariana si totul o sa fie ok
Bubu
YNA...multa bafta sa fie bine si te asteptam cu vesti bune..............
Va trimit la toate cate un

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Loona....mai ai putin...sa stii ca si eu am simtit ieri intepaturi in uter...sa imi fac griji? si am avut dureri de spate....abia ma ridicam din pat(bine...am dat vina pe mine ca ieri am cam exagerat prin casa cu curatenia)....
Si fetele......aseara m-am suparat un pic(am devenit cam rautacioasa si nimic nu imi convine)....si dupa mi-a curs sange din nas(un pic) dar m-am speriat...de la ce o fi fost(eu deobicei am tensiunea mica)...
hai fetele....ca mai avem un pic

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

YNA, suntem alaturi de tine ! Din tot sufletul ne rugam la Doamne Doamne sa fiti bine,tu si bb !

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor....

e asa placut sa intru pe forum sa si ma uit repede la titlu sa vad cine a mai nascut...e un sentiment wow plin de emotie!!

cand ma gandesc cat de putin mai avem toate..nu imi vine sa cred!

eu am terminat aseara aproape totul..mi-am mobilizat toata familia si i-am pus la treaba ca altfel ma prindea bebe cu santierul in casa :)) Am terminat camera lui, e superba!, o sa fac si eu poze sper ca maine ca mai am de instalat baldachinul:P. azi sunt harnicuta inca de dimineata..am de gand dupa ce fac mancare, sa ma duc sa cumpar s eu un detergent lichid sa spal hainele bebelusului. NU stiu de care, nu am idee nici o marca, dar am inteles ca daca e pt bebelusi si e lichid e bun, nu? si fara balsam! asta am retinut..asadar in 2 ore maxim sunt la Cora dupa detergent lichid de bebelusi si sa incep si eu sa le spal pe toate.

35+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Mami2 detergent pt bb eu am luat de la Persil,e o mama cu un bebe pe sticla si scrie sensitiv are culoarea alba sticla si continutul(gel) cred ca are 1litru jumate.E foarte bun ,spala foarte bine,stiu ca scoate si petele dar cind vor fi acuma nu dar vor fi dupa ce vin bb.

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata burti si mamici!

Dana, bravos! Instalare grabnica si placuta va doresc!

Bubule, serios acum, lasa nervii deoparte. Si dac ao facea intentionat merita sa te enervezi pe dude?

Cellena, bine ca ai zis de Craciun. Sa-mi adun si eu gandurile, sa fac macar lista cu ce iau fiecaruia. Jumatatoiului i-as lua un ceas cu numele fie-sii gravat; sper sa gasesc sa comand pe net cu tot cu inscriptie ca nu ma vad tarandu-ma prin oras.

Irila, eu le-am spalat la 50 grade (nici ca ei, nici ca mine). Daaaaa, Craciunul va fi f tare anul asta. La noi cel putin va fi primul an in care vom face brad (la mine ar fi primul in 31 de ani in care fac craciunul in alta parte decat casa alor mei).

Andie, gata, promit ca azi ma apuc de bagaj. Mi-a scos jumatatoiul rucsacul, gentuta de cosmetice si in week-end mi-a luat el butelcutele (gel de dus de bebe, sa nu miros prea puternic pt fie-sa, servetele demachiante, fas fas-uri dezinfectante, de-astea).
Ar fi f tare sa ne trezim in acelasi timp la Medlife

Si nasa mea tot Nana este (e si sora mamei). Si pana si ea tot Nana isi spune.

Mami, nu te du la Cora. Du-te la bebe Tei si ia fie "planete bleue" fie Ecos fara miros. Sunt bio

Fetele, de ce nu lasam toate nascatoarele la titlul unui capitol? Sa stim exact cine a livrat in perioada respectiva? Ca silvia si menics abia daca au apucat sa se vada o zi la titlu ca au si fost schimbate.

Zi usoara si lasati-va de curatenii, voi cele trecute de 35 saptamani.
Lasati instructiuni scrise pentru soti/parinti/socri si sa faca ei cat stati voi cu bebele in maternitate (eu asa o sa fac).

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si ce daca bb e mare???doar nu are 5 kg...sa vina cand e vremea nu cand vrea doctorul...crede-ma ca inductia nu e placuta...am in jurul meu exemple care au suferit mult in travaliu indus sau au ajuns la cezariana...nu e mai bine sa-l lasam pe bb sa decida???cand e pregatit vine

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput