Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ARY cum iti faci crema de fataż

CELLENA sa te bucuri de hainute...spor la treaba.sa ne arati cum ti-a iesit maimutica.

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Fetele mele, hai ca tocmai a reusit sa ma enerveze un personaj necunoscut de pe forum, aceasta asa-zisa TELI, care a dezaprobat mesajul meu de felicitare pentru Mada a noastra
(???)
Hmmm, i-am si scris, intreband-o cu ce drept isi da ea cu parerea intr-o Odisee cu care nu are nici o legatura?? Zau asa!

35 + cu Nicholas

Bubu, eu o cunosc pe Teli, e o fata tare de treaba, are gemelasi, in mod sigur a apasat din greseala. Probabil a intrat la noi sa vada vesti despre Looana. Si eu m-am mai trezit ca apasam aiurea cand derulam pagina de pe tableta si fara sa vreau apasam pe raporteaza sau propune mesajul lunii sau cine stie ce
Aoleeeuuu mama da ce leoaica esti .....nu vreau sa mi te imaginez cum sari la gatul cuiva in caz ca se leaga de Nicholas al tau
In alta ordine de idei...ce super ca te intelegi bine cu socrii. De ai mei nu ma pot plange, dar simt o bariera intre noi care nu cred ca va disparea, plus ca au mai facut ei niste faze care mie nu mi-au picat deloc bine si de atunci parca mai tare m-au indepartat de ei. Asta e, sper din suflet sa ma recuperez repede de la cezariana si sa ma descurc singurica cu bebelul.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cellena

Pe langa astea, m-am apucat sa-mi fac cumparaturile de craciun, ca atunci n-o sa mai am cum. Am luat deja cadoul pentru jumatatea mea mai buna si ceva pt mama. Cred ca o sa se mire amandoi de unde le am cand o sa le pun sub brad

Ema de 32+

Aoleeeuuuu...ce idee mi-ai dat si mie . Macar lui iubi meu sa-i iau ceva, acum sa vad cum ma fofilez sa ajung in oras fara el ca eu doar insotita de el merg...si cum fac rost de bani
Si eu vreau sa imi cumpar niste sosete sa fac maimutele alea ca tare dragi imi sunt .
Oare daca spal niste body la 60 grade se strica daca pe eticheta arata ca trebuie spalate la 40?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Deci astia de la TV se joaca cu trairile mele...deja au inceput sa bage filme si reclame cu craciunul ....asa mi se amplifica toate emotiile mele cand aud un colind ....va dati seama ca in perioada aia mai toate vom avea un bebe mic si kkcios in casa...si noi o sa ne mulgem la greu

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Irilac, nu cred sa se strice daca sunt din bumbacel. Poate daca au desene pe ele sau ceva... Intoarce-le si tu pe dos cand le pui la spalat si ai grija sa nu fie culori tipatoare care ar putea iesi. Eu am facut o medie, pt ca o treime din lucruri trebuie spalate la 30 de grade, o treime la 40 si restul la 60 si le-am pus pe toate la 40 si gata. Pe jumatate scrie ca nu se pot baga la uscator, dar eu le-am bagat aproape pe toate (mai putin unele tricotate din lanica). Sa vedem...

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara fetelor,

Mada felicitari si sa va traiasca minunea si sa va bucurati de fetita voastra.

Ina85 iti tinem galerie vineri si asteptam vesti de la tine.Nastere usoara si recuperare rapida.

CAMITU 37+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Irilac:), pai am si scris un mesaj, aproape imediat, in care v-am spus ca se rezolvase totul si ca era de vina o tableta pe care o avea (eu nu aveam de unde sa stiu, nu?) si ca are sa fie si ea mamica si ca ne-am impacat, dar nu cred ca l-ai citit, te-am prins!

Cellena, asa am facut si eu, cand inca mai puteam sa bantui singura prin magazine si sa car sacose fara sa gafai ca la cursa de 100 m garduri: am luat cadourile de Craciun pentru iubi si le-am pitit bine-bine(ba chiar am gasit la Hallmark si niste globulete superbe, am luat 3:pe unul scrie:DAD, pe altul:I LOVE YOU si pe altul NICHOLAS, deja il vad pe iubi miorlaindu-se cand le desface din pungutele lor, ca pe alea i le dau cand facem bradul, hi hi-, iar pe celelalte le impachetez eu, usurel, cand va fi timpul..
Deci si eu am luat cadouri pentru el,iar cu el am mers si am luat cadouri pentru parintii lui si pentru cumnat si nepot, -ca nu stim cand voi mai avea eu timpul necesar sa alerg asa ca de obicei, mai ales pe frigaraile din primele luni si cu un bebe care papa mereu:) si ne place sa colindam magazinele impreuna....
La prieteni anul asta o sa le cumpar carduri-cadou,in functie de cum ii cunosc si stiu in ce magazine le face placeres sa mearga si am facut si doua comenzi de chestii faine pe net pentru copiii pritenilor, -cadouri care vor ajunge in perioada 15-20 nov, asa ca oarecum am rezolvat-o cu Craciunul anul asta, aseara discutam unde o sa instalam bradul..

Auuu, ce putin mai e si ce strumfi o sa avem noi de pus sub brad ha ha ha

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Madalina felicitari,refacere rapida si printesa voastra sa fie sanatoasa,norocoasa in viata,sa va aduca multe bucuri in viata,sa fie cuminte fara colici si tu sa ai laptic pt

Looana 37Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iata, dragelor, exact ce ziceam, ca sfatul e sa nu folosim sapun de fiecare data:

Igiena organelor genitale si a funduletului bebelusului trebuie facuta de fiecare data cand ii schimbi scutecul. La fiecare schimbare a scutecului trebuie sa speli zona cu apa calduta si sa o stergi usor, prin tamponare, cu un prosopel moale din bumbac. Nu este necesara spalarea bebelusilor cu sapun de fiecare data, deoarece sapunul poate usca si irita prea tare zona deja sensibila. In cazul baieteilor, igiena trebuie sa se limiteze la zona exterioara. Curatarea penisului bebelusilor se face cu apa calduta si, optional, cu sapun, numai in exterior. Nu incerca sa tragi preputul pentru a curata penisul bebelusului mai amanuntit, deoarece poate fi dificil si dureros sa il tragi inapoi. Decalotarea, daca este necesara, o vei face numai la sfatul medicului pediatru, sub indrumarea acestuia. In cazul fetitelor, igiena zonei intime se face conform unei reguli: curatarea trebuie facuta intotdeauna dinspre fata spre spate, niciodata invers. Vei folosi tot apa calduta, si cu grija, vei incerca sa stergi si zona dintre labii. In cazul in care observi ca pielea bebelusului este iritata, rosie, sau are bubite, anunta medicul pediatru.

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor. Ce mai faceti? Eu iar nu pot sa dorm asa ca am zis sa va scriu ca in timpul zilei a lucrat sotul la calculator. Azi am stat mai mult in pat, am fost destul de adormita, dar tensiunea a fost un pic mai buna (in jur de 14 cu 8). Am fost si la ecografie, bb e bine, foarte activa, 3100g estimat, mi-a zis sa iau pastile de tensiune in fiecare seara (indiferent de valoarea tensiunii) si daca nu scade sub 13 sa iau si dimineata. Mai merg la ecografie si control joia viitoare, cand vom stabili si cu nasterea (trebuia saptamana asta, dar ca sa stabilim daca facem cezariana sau nu vrea sa-mi faca si control pe langa eco, si asta nu se poate decat dimineata si azi am fost la eco dupa amiaza).
In primul rand, FELICITARI MADALINA!BINE AI VENIT BB KLARA!. Sa fiti sanatoase amandoua, Klara sa aiba parte doar de fericire si noroc in viata, sa fie mancacioasa si sa nu aiba colici, iar tu Mada sa te refaci repede si sa ai laptic!
Angelique, nasol ca nici tu nu ai dormit bine azi-noapte, sper ca in noaptea asta sa fie mai bine.
Popi, intr-adevar pare sa se grabeasca mandra ta, dar speram sa mai stea pana cand iti doresti tu. Cred ca ar fi totusi cazul sa-ti faci bagajul, nu?
bioana, sanatate, sa treaca tusea.
lucyana1982, bine ai revenit, succes sa stea bb pana la data programata si sa nu fie probleme din cauza placentei.
Dana, hai ca mai e putin si intri si tu in concediu si o sa poti dormi cat iti doresti. Sa dea Dumnezeu sa poti naste asa cum iti doresti, natural si fara epidurala.
Mami_de2, am inteles ca poate sa stea deschis colul si cateva saptamani pana se declanseaza nasterea. Am in continuare aceeasi dilema ca si tine cu contractiile, ma rog, banuiesc ca o sa ne dam seama cand va fi cazul .
Lucyana, ce experienta nasoala trebuie sa fi fost la prima nastere, bine ca ati fost bine si tu si bb pana la urma. O sa fiti bine si de data asta, stai linistita!
Iulia, felicitari pentru rezultatele bune de la morfologie. La mine si la eco de azi de la 36 saptamani, bb are capul mai mare si mainile si picioarele mai scurte.
Dannnah, sanatate Marei sa treaca raceala si tie sa nu o iei. Spor la aranjat camera si hainutele.
Doura, multumim pentru informatiile despre streptococ.
lalu, multumim ca ne-ai anuntat despre Madalina si bb Klara.
Gina, sa stii ca si eu observasem ca pana acum nu prea s-au tinut nici programarile la cezariana, sa vedem de acum incolo .
Bubu, bine ca s-a oprit sangerarea. Bine ca ai reusit sa dormi macar un pic pe canapea, somn usor sa dormi mai bine la noapte. Nasol ca se tot umfla picioarele, sper sa isi mai revina.
Ina, multumim de informatiile despre exercitiile Kegel.
Lorelay, bravo pentru pregatirile facute.
Bubu, foarte bine ca puiul tau o sa fie iubit de atatia oameni, nu inseamna neaparat ca o sa fie rasfatat.
Doura, m-ai amuzat cu ideea ca viata de bb nu-i usoara , dar ai dreptate.
Mena, felicitari pentru rezultatul de la eco si pentru saptamana 29.
Bubu, multumim de reteta de unguent pentru zona scutecului.
Alina, tinem pumnii sa stea bb pana la data programata.
Gina, super ca ai vorbit cu nasa ta si te simti mai bine acum. Si eu tot Nana ii zic nasei mele .
Dana, felicitari pentru casa, sa se incheie cat mai repede actele si sa va mutati.
Cellena, super ca ai terminat lista de achizitii. Ar trebui sa ma ocup si eu de cumparaturile de Craciun acuma cat mai pot. Si eu am uscat in uscator cam toate hainutele Emei.
Irilac, si eu m-am intrebat la ce temperatura sa spal hainutele lui bb, pana la urma le-am spalat la temperatura indicata pe eticheta.
Bubu, asa imi zisesera si mie colegele, ca trebuie spalat bb la fiecare schimbare de scutec, dar doar cu apa.
Si nu in ultimul rand, un pic de galerie pt Yna85: HAI YNA!
O noapte buna sa aveti toate!

Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie

Mergi la inceput