Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubu, chill ...alea cu aproba dezaproba sunt niste porcarii..am si eu multe nu ma intereseaza nu conteaza ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Nu stiu sa raportez si nici nu am chef de facut rau cuiva, asa ca prefer sa cred ca a gresit.
Mi-a trecut, dar pe moment am fost asa de surprinsa, ca m-am enervat instant!

Doura, Mena, Onutz-

Gina2, si eu am o verisoara in Australia si vine numai o data la 5 ani, e departe rau..
Cat depre bebei, asa e-zicea si Doura intr-o zi- rabdare si muuuuuuuulta dragoste!

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

e ok, all fine, i-am scris si mi-a raspuns, si-a cerut scuze, i-a facut figura o tabletaE si ea o viitoare mamica, nu ne putem supara. Cu atat mai mult cu cat nu a fost intentionat.Cred ca mi-a sarit inima fiindca era denied un mesaj pentru o mamica cu un bebelus abia venit pe lume, asa ceva mi s-a parut intolerabil!
chill, ok, promit

pup fetele si ies, ne ducem sa mai luam niste nebuneli pentru bebelache

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Yna ma bucur ca ai trecut pe la noi,eu te stiu de la aspirante si am vazut ca de la inceput nu ai mai intrat.Nastere si recuperare usoara si o bebelina sanatoasa iti doresc!
Bubu,Mena ma bucur de vestile bune!
Dragelor daca faceti creme din uleiuri sa imi spuneti daca va ies, eu si cu reteta in fata ratez cate ceva

Fetelor se pare ca in curand o sa fie gata si actele de casa,fondul de garantare a aprobat azi dosarul,sper ca pana we viitor sa ne mutam Nu stiu daca v-am zis ca acum stau la niste prieteni,asa cu "burta la gura"...usor inconstienta stiu.
Dar lasa ca bebe Sebi sta aici pana la termen si el are casuta inca pana la inceputul lui dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

DANA super ca ati rezolvat,ca s-a aprobat.hai ca sebi e cuminte si asteapta la caldura sa va mutati.

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Dana, super veste! Bravo, Doamne-ajuta sa va mutati pana in weekend chiar si in doua saptamani ar fi super!

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari, Madalina! Multa sanatate si tie si lui bebe!

Fetelor lichidul se poate vedea inainte de nastere cu un aparat special. Procedura asta se face de obicei daca ai trecut de termen. Eu la primul am nascut la 41 de sapt si medicul imi verifica lichidul cam la doua zile.

Uleiul fiert isi pierde din proprietati destul de mult. Dar la fel stiu si eu ca pentru bebe trebuie fiert, probabil pentru ca sistemul lui imunitar nu e f bine dezvoltat si asa il ferim de eventuale infectii. Pentru noi e super asa presat la rece, dar pentru bebe daca pui in balanta evenmtuale infectii cu fdaptul ca isi pierde din proprietati, la mine cel putin balanta inclina spre a-l fierbe.

Ulei cu plante medicinale se poate face si la rece. Umpli o sticla inchisa la culoare cu galbenele de ex. si apoi torni ulei pana se umple si le lasi sa fuzioneze, dar nu pt bebe asa mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Dragelor daca faceti creme din uleiuri sa imi spuneti daca va ies, eu si cu reteta in fata ratez cate ceva

Dana eu imi fac singura crema de fata si imi iese. Acum depinde ce vrei, nu iti iese asa "spumoasa" si aromata ca cea din comert, dar nu se compara efectul pe care il are asupra pielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

In primul rand, felicitari Mada si bun venit Klarei! Sa fie totul exact asa cum ti-ai dorit tu!

In al doilea rand, azi iar am fost plecata dupa cai verzi pe pereti, asa ca am intrat si in toate magazinele cu hainute care mi-au iesit in cale, deci am terminat si cu lista de cumparaturi
(Am luat 2 body de la hm pt 1-2 luni si mi s-au parut mie un pic maricele in magazin, dar cum inca nu pot sa estimez marimile, am zis ca-s bune... Cand am ajuns acasa, am constatat ca-s mai mari decat unele de 3 luni. Oh well, asta e... Bine ca nu-s mai mici )
Asa, si ce vroiam sa va spun de fapt e ca am fost in Debenhams in Plaza unde au niste super reduceri la hainute de extra-sezon. Am cumparat pt 3-6 luni rochite reduse de la peste 100 de lei la 15, 30 max. 50 de lei. Una din rochite am hotarat ca o sa fie pentru botez, pt ca e alba si cu un pic de bleumarin (ca de marinar asa) si cu jupita cu tul pe dedesubt. Imi vine s-o mananc cand ma uit la ea
Si am mai luat niste body la 10 lei setul de 3 bucati. Din pacate se trag pe cap, dar n-o fi asa un capat de tara.

Pe langa astea, m-am apucat sa-mi fac cumparaturile de craciun, ca atunci n-o sa mai am cum. Am luat deja cadoul pentru jumatatea mea mai buna si ceva pt mama. Cred ca o sa se mire amandoi de unde le am cand o sa le pun sub brad
Va las, ma duc sa scot hainutele din masina de spalat si sa le pun in uscator (contrar indicatiilor de pe etichete )

Si inca ceva si chiar gata, mi-am cumparat azi sosete special sa fac si eu maimute din alea de sosete. Sunt destul de indemanateca la lucru manual, sper sa-mi iasa

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Fetele mele, hai ca tocmai a reusit sa ma enerveze un personaj necunoscut de pe forum, aceasta asa-zisa TELI, care a dezaprobat mesajul meu de felicitare pentru Mada a noastra
(???)
Hmmm, i-am si scris, intreband-o cu ce drept isi da ea cu parerea intr-o Odisee cu care nu are nici o legatura?? Zau asa!

35 + cu Nicholas

poate a apasat din greseala, nu te enerva degeaba

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
32+ cu Tudor

Mergi la inceput