Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

si eu fac Clexane , si eu simt ca il cam fac degeaba dar e fasza aia..decat sa risc si sa se intample ceva Doamne fereste mai bine ma chinui cu injectii zilnic si dorm impacata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Danku, nu era lista cu farmaciile care au clexane compensat, ci lista cu farmaciile care colaboreaza cu casa de asigurari x, ca sa fii sigura ca dak te duci la o farmacie iti primeste reteta.
Nu stiu daca suntem la aceeasi,eu sunt la opsnaj. Am intrat pe site-ul lor si acolo am gasit lista de farmacii cu care lucreaza. Sau poti sa dai cautare pe google - lista farmacii opsnaj/casmb/ etc, etc.

Blue, felicitari pt eco buna

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ma bag si eu, la fel de neavizat.
atata timp cat sarcina evolueaza bine si copilul e in grafic si e monitorizat suficient de des, nu vad ce relevanta au IR-urile alea mici-mari sau cum or fi si nu inteleg de ce s-ar administra medicamente. Mai spusese cineva mai demult ca pare a fi o moda asta cu Clexane si cu trombofilia....si daca e sa citesti pe forum, cam asa suna, sa fim sinceri! E drept ca poate cine nu are probleme nu se "cauta" si nici nu cauta forumuri, dar nu e ciudat ca persoane fara pierderi de sarcina, cu sarcini usoare si bebei perfect dezvoltati, ajung sa faca anticoagulante...?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Pe principiul nu sunt gras ci doar voinic, nu mananc doar gust un pic , fug sa prepar niste clatiete cu dulceata de zmeura sau amarena ...

Dankutza, deocamdata cu faina clasica, cea de slabestimancand.ro nu a sosit inca ... oare cat ii ia curierului sa o aduca? sau s-a apucat s-o pregateasca, mi-o livreaza de Craciunel direct cozonaci ....

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 22+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

pisigri, de acord cu ce spui, doar ca as mai completa ceva. Chiar dak sarcina e ok, copilul e in grafic, e cam riscant sa mergi fara tratament dak ai mutatii de trombofilie dovedite prin analize (stiu ca nu e cazul lui Danku, dak nu ma insel).
Ma rog, acu m-am simtit si eu vizata de discutiile astea, de aia am intervenit, nu vreau sa se creeze impresia ca cele care luam tratament il luam din cauza unor medici prea scrupulosi ca sa zic asa

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

No-spanu se da in Fr si alte tari mai "civilizate" tocmai pt ca nu i s-au dovedit efectele nocive in timpul sarcinii si cei de acolo nu risca, cam asta e pe scurt! De ce se da la noi? Pt ca si occidentalii trb sa faca teste undeva..ma rog..si s anu credeti ca ma sarit asa..si eu iau..dar substanta din no-spa nu e ok in sarcina si nici cea din scobutil (ca si asta se da in sarcina)..daca nu ma insel in prospect scrie lucrul acesta..si daca n scrie in Memomed scrie sigur! Asta ..Domane ajuta sa ajungem la termen si sa avem bebei sanatosi!
pe toate

25+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

e cu dus shi intorsc cu pastilele in sarcina ...cel mai bine daca potzi ..le evitzi ..daca nu ..te rogi la Doamne Doamne sa fie totul bine ...si bebe sanatos

cu no-spaul .. p mine m-au shocat unii medici care mi-au zis sa iau preventiv 3 p zi .. eu pana acum am luat 12 no-spa toata sarcina .. de 40 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

si eu fac Clexane , si eu simt ca il cam fac degeaba dar e fasza aia..decat sa risc si sa se intample ceva Doamne fereste mai bine ma chinui cu injectii zilnic si dorm impacata

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 22+

La concluzia asta am ajuns si eu! Decat sa risc mai bine il fac. 0.2 nu e doza asa de mare. Trecem noi si peste asta. Tu ce doza ai? Iti mai da si altceva pe langa Clexane?
Scrie si tu mai des pe aici. Mai spune-ne ce faci.

Uite ce am citit:

Valori de referinta. Intervalul terapeutic este de:

- pentru Clexane:

* scop profilactic: 0.1-0.4 U/mL

* scop curativ: 0.4-1.1 U/mL.

Deci, eu am doza in scop profilactic acum. Cand voi ajunge la 0.4 voi fi undeva intre scop profilactic si curativ. Deci, tot "preventil" i-as zice... In fine, daca ea a spus sa fac, o sa fac ca stie ce vorbeste. Nu degeaba este atat de apreciata. Ma gandesc eu...

cu 24+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Din fericire, majoritatea medicamentelor astora sunt in scop profilactic... Din cate am inteles eu, toate gravidutzele din Odisee care iau Clexane o fac in scop profilactic, mai justificat in cazul acelora la care s-au identficat mutatii, dar tot profilactic se keama, ca de curativ , multumim lui Dumnezeu, nu a avut nici una nevoie...

Enfin, ma abtin de la mai multe comentarii, ca iar declansez vreun atac al clonelor...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 23+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ioana am intrat pe siteul Sensiblu, Helpnet si Dona. Am vazut ca se gaseste in mod special in Sensiblu, asa ca ma duc la unul pe care l-am descoperit mai aproape de casa.
Asa e. Nu am nici o mutatie, dar recunosc ca nu am facut pachetul de la Synevo ci am facut doar analizele recomndate de USchi. Cred ca daca era ceva in neregula, ma trimitea sa-mi fac mai multe investigatii. Cum ea nu m-a trimis, nici eu nu m-am dus sa fac ceva din curiozitate.
Am citit ca la unele femei cu mutatii, pot duce sarcina fara probleme si fara tratament tocmai pt ca mutatiile nu se manifesta. Deci, mai e si de noroc. Banuiesc ca dr specializati in infertilitate, sunt mai catolici decat Papa si ne trimit la tot felul de analize si investigatii, tocmai pt ca stiu cat de greu am obtinut sarcina respectiva. Parerea mea, of course.

Pisi si tu ai dreptate in ceea ce zici. Mie mi-a spus gine 1 ca eu am un background cu probleme: o sarcina pierduta in primul trim (desi a fost "ou clar" adica sca embrionar fara embrion in el), sterilitate secundara cu ani de zile de tratamente si un copil nascut cu retard de crestere intrauterina. Se mai adauga si tensiunea usor marita (am cam 13,8 ca medie), un IR cam nebun, dar care a dat semne ca a scazut de la Aspenter (deci ceva medicatie imi trebuie). Acum, totul arata bine. Am eco buna, sangele e ok, dar poate e si din cazua aspenterului luat in ultima luna. Iti spun sincer, imi este frica sa nu pateasca ceva bebe. Pt mine, e ultima sansa. Alt copil nu va mai fi. La mustata am obtinut sarcina asta. Trebuia sa demarez procedura de fiv si nu as fi facut-o sigur, in primul rand din pdv financiar. Macar am un copil.

Laura eu am aflat ieri de No-Spa ca nu se da in sarcina in Franta, de la o fata de la Inseminare. Le-am scris si lor taratamnetul meu pt ca sunt fete cu trombofilie acolo. Habar nu aveam. Si ma gandeam ca la noi se da fara nr. In plus USchi imi dadea si 2/zi. Si asta este unul din motive, pt care o sa iau No-Spa doar in caz de contractii, altfel o sa incerc sa-l evit. Dar daca e groasa, asta e, bag.

Apropo, fetele care locuiesc in alte tari, vi s-a recomndat No-Spa? Ce vi s-a recomndat in caz de contractii?

Tweety eu am luat cam o cutie pana acum si asta mai mult din cauza bilei lenese, care ma durea rau de nu puteam respira. Of! Sper sa nu afecteze pe bebe. AM luat la indrumarea medicului si nici nu am luat cat mi s-a recomndat. Cand am putut , am mai indurat, dar uneori nu am mai putut si am cedat. A naibii, bila! Acum s-a trezit sa-si faca de cap.

Kasha nu aveam de ce sa ma supar, numai ca imi pare rau ca situatia mea a creeat un pic de suparare. Cu intepatul, nu e problema, pt ca sunt obisnuit de la la stimularile ovareine, cand imi faceam injectii in burta singura. O sa mai incerc sa mai prind pe sora-mea sa=mi mai fac si in mana, ca sa nu fac terci picioarele. Mi-a spus sa nu fac in burta ca e prea multa sunculita si sa-mi fac ori in mana (ceea ce imposibil singura), ori in picior. Asa ca imi fac in picior.
Crede-ma, te rog, ca nici nu stiu exact ce sa fac. DEocamdata, zic asa: Femibion, Clexane, Aspenter cum zice USchi, No-spa cat mai rar si doar daca e groasa si nu iau Magen B6, decat daca imi gaseste analiza de magneziu proasta. Dar sa vedeme ce zice si gine.

cu 24+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput