Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 3
majia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Am o pofta nebuna de dulciuri 21+ cu http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Si eu
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui majia
Si eu lui Tudor si 27+ cu |
Eu de varza murata
27+
ioana_55 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Blue_sea
Eu de varza murata 27+ |
Mie mi s-a facut pofta de gris cu lapte
20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
Mys spune:
iar mancare fetelor??? si dulciuri mmm
vedeti ca se ia userul casandralin de voi ca o sa faceti diabet gestational si va ingrasati de la atatea dulciuri
Lasand gluma deoparte, draga Casandralin, daca tot NU ESTI MEDIC nu te apuca sa insiri tu riscuri, contraindicatii la niste medicamente recomandate lui DANKU de catre UN DOCTOR ADEVARAT in care are incredere. Daca ea se va lua dupa tine si pateste ceva, nu vei fi tu trasa la raspundere! Haideti sa ne limitam la opinii si sa nu inducem pe ceilalti in eroare!
lui Matei (15.12.2010) si 27+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
simina_kin spune:
Mys
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
casandralin spune:
pe toate burticile . contraindicatiile le-am citit pe prospectele medicamentelor si ptasta nu-mi trebuie decat vreo 2 clase. mult succes in continuare!
21 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png
tweetisor spune:
ce atata agitatzie ... oricum suntem majore cat sa facem selectzia a ceea ce vrem sa citim , sa ascultam , sa urmam (ca sfat)...nu as face oricum ceva , sau intrerupe vreun tratament pt ca cineva de pe un forum a scris ..as cere explicatii medicului meu sau altor medici , dar live
la un search pe google, da ,scrie ca acidul folic e f util in primele saptamani de sarcina dar asta nu inseamna ca dupa il iei degeaba ,.sunt studii care au demonstrat contrariul ... eu mi-am intrebat dr , i-am zis ce am citit pe net , si a zis sa-l iau pana in saptamana 30 pt ca excesul este solubil in organism shi il elimini prin urina ...la 30 sapt ..dupa analizele de trim 3 o sa-mi zica daca sa continui sau nu ...
shi vitaminele nu ingrasha ..mancarea ingrasha ... daca iei vitamne shi mananci ok ..nu te ingrasi .. asta tine de poftele si abtzinerile fiecaruia
Blue_sea spune:
Am uitat: am facut si testul de toleranta la glucoza azi. Nu a fost chiar atat de rau. Mai rau a fost partea cu intepatul de 3 ori, din care de 2 ori in aceeasi vena.
Rezultatele nu le-am primit pe loc.
Apropos de mancare: eu am mancat gris cu lapte ieri. Azi face orez cu lapte.
27+
dankutza spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri, pareri si sfaturi, tuturor!
Imi pare rau ca s-au iscat niste discutii. Sa stiti ca eu am apreciat fiecare rand care mi-a fost adresat de absolut toata lumea. Va multumesc inca o data!
Tocmai m-am intors de la MF. Mi-a dat reteta compensata de Clexane. Parerea ei a fost sa iau Femibion 2, Aspenter si Clexane, asa cum mi-a fost prescris. Ea mi-a spus ca nu mai are rost ac folic la varsta asta (deci este al treilea medic care zice asta). Ea a zis Nu Magne B6, iar No-spa sa iau la nevoie.
Acum ramane sa ajung si la Haiduc sa vad ce recomnda si el. Si ea spune ca este o schema clasica care sa da gravidutelor cu trombofilie, dar cum eu iau in mod preventiv ce mi se da, a zis sa raman doar ;a Femibion 2, Aspenter, Clexane cum a spus Uschi, iar No-spa la nevoie.
Eu nu am trombofilie nici personal si nici in familie.
Voi stiati ca No-spa e intrezis in Franta? Oare de ce? Si la noi se da la liber....
Ioana unde ai gasit lista cu farmaciile care au clexane compensat? Pe ce site? Poti pune linkul? mersi
Katy eu nu vreau dulciuri. Vreau shaorma de vita cu de toate, dar fara ardei iute. A trecut una pe strada cu shaorma si m-a omorat de pofta.
Kasha asa e! Mi s-a dat un fel de "preventil". Ma duce cu gandul la asta, faptul ca am analizle ok si ecografiile ok. Clexane asta e ca sa previna ceva si nu ca-mi trebuie neaparat. MF mi-a confirmat ca se da o anumita doza si daca e graviduta mai plinuta, chiar daca nu am nici o problema.
Blue super ca ai colul lung si inchis. Wow! 1,2kg! Sunteti mari, deja.
Casandra nu am facut nici o testare la heparina. Habar nu am ce e aia.
cu 24+ ... si am intrat in luna VI
kasha_ro spune:
eu cred ca faci clexanul cam degeaba insa daca vrei sa fii impacata si aic hef sa te intzepi fa-l ! eu in lcoul tau mai ales ca iti ies analizele ok, as cere parerea si altui hematolog.am mai intrebat si eu si cred ca nici un medicament nu ar trebuie dat preventiv.acuma tu stii mai bine ce si cum.
ps:ma bucur ca tocmai tu nu te-ai suparat si ai rams stabila in fata parerilor pro si contra.sunt sigura ca vei lua deciziile cele mai bune pt tine si bebeul tau.