Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

si de la noi

Lidia - no stress, stai in patut si vb cu fetitele sa fie cumintele pana la 37s

Mamipapatot - despre ce targ vb ?

Danku - asta e, dk asa zice dr. mergem si ne cautam si de coci :))

Eu nu am geaca groasa! adik nu ma mai incape nik pt timpul rece e musai sa iau ceva de imbracat; fiind vb de haine "temporare" aveti idee unde pot gasi ceva dragut si nu scump??
nici io nu am geaca.am ramas socata cand ammvazut ca nimic nu ma mai cuprinde.azi tre sa ma urnesc sa iau una ca nu se mai poate.cred ca la zara o sa gasesc sigur ceva cat de cat.stiu ca anul trecut aveau unele crem frumu cu ceva auriu la nasturi si catarama.frumusele! acu nu mai stiu cat erau parca in jur de 4-5mil.ok zic eu.

lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui kasha_ro

nici io nu am geaca.am ramas socata cand ammvazut ca nimic nu ma mai cuprinde.azi tre sa ma urnesc sa iau una ca nu se mai poate.cred ca la zara o sa gasesc sigur ceva cat de cat.stiu ca anul trecut aveau unele crem frumu cu ceva auriu la nasturi si catarama.frumusele! acu nu mai stiu cat erau parca in jur de 4-5mil.ok zic eu.

are u crazy??? 500 lei pt o gecuta de gravida?? no no no , chiar nu se merita! si zara sux big time!!! nu ma lafai in bani, tre sa fiu nebuna sa dau atata pt o geaca pe care o port de 15 ori in 3 luni !!
Dk te tine buzunarul Kasha, go ahead, pt mine nu renteaza :D

lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

eu mi-am cumparat o haina clopot second hand - am dat mai mult pe curatat decat pe haina :)) e doar cu trei nasturi sus si dupa aia am loc sa cresc berechet. nici eu n-aveam chef sa dau prea mult pe o haina pe care n-o s-o prea port, iar alea din magazin erau si cam urate.. :D. e cam subtire, ce-i drept, dar cu o esarfa groasa merge: aici nu sunt oricum frigurile din tara

Ralu 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare!

Va citesc si eu de ceva timp. Sunt insarcinata in 25 sapt, mai am o fetita de 5 ani acasica si as vrea sa ma altur si eu odiseei voastre. Forumul acesta l-am descoperit la prima sarcina, mi-a fost foarte util. Bebe se pare ca e fetita, este bine, suntem in grafic cu masuratorile, doar ca de vreo 2 sapt stau acasa cuminte in pat, la inceput am avut dureri de burta, contractii dureroase, am luat no-spa si gynipral, iar acum la ultimul control s-a vazut si ca a inceput sa se deschida colul, dar pe interior. Asa ca-s in concediu medical si repaus total. In plus ne luptam cu streptococ B care tot recidiveaza. La prima sarcina nu am avut nici un fel de problema, nu am luat nici un medicament, asa ca de data asta cam stau cu sufletul strans.

Apropo de haine eu mi-am luat de la h&m vitan, blugi si geaca speciala pt gravide (200 ron). si mie mi s-a parut putin exagerat mai ales ca nu le vom purta mult.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Greieras bine ai venit! sarcina usoara!
Lidia tin pumnii sa stea printesele cat mai mult la mami in burtica.
Bebele meu s-a mai ridicat parca putin, il simt si eu la buric, in sfarsit, pana acum mi se parea ca sta cu picioarele pe colul meu. Stau si eu mai mult in pat, ma ridic doar sa fac mancarica si putina ordine. Am mai fost si azi putin la serv sa-mi inchei treburile dar de luni stau cuintica acasa si limitez cat mai mult efortul. De maine intru si eu in 6 lunite.

22+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Odihna este sfanta. Eu pana acum 2 sapt nu am avut nici un fel de problema, nici o durere, doar o usoara jena, normala zic eu unde sarcina creste. Asa ca sfatul meu pentru orice gravi este sa aiba mare grija, odihniti-va aveti grija de voi. Sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Lidia : odihna multa si vb cu printesicile sa fie cumintzele sa stea cat mai mult in culcus

Mys : pe mine ma mai incap pluovere mari groase de munte si cred ca shi o geaca de munte mare ..dar potzi incerca la MINI PRIX ..eu acolo ma duc daca vad ca nu mai ma pot imbraca cu nimik ... nu are sens la ceva scump ... ca nu ash purta decat f putzin .

Eu inca ma mai uit dupa patutz si maruntisuri ..dar le luam noi ... nu-s intrata in panica deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Greieras : bine ai venit si sarcina usoara !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Greyeras, bun venit si bebe sanatos si la termen. Si eu sunt asa de o luna si jumatate. Colul nu s-a deschis dar s-a scurtat considerabil. Suntem cumintele si noi si Katy si o sa ajungem cu bebelusii la termen. Avem niste luptatori in burtici(nu,nu sumo) . Nici nu vreau sa ma gandesc la altceva .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lidia, iti tin pumnii sa stea fetele cat mai mult la caldurica!

Eea, Greyeras bine ati venit!

Ralu, noi am cam pregatit tot. bine, a fost si destul de usor, avem majoritatea lucrurilor de la cel mare, plus ca am primit o multime de hainute de la fratele meu.

Mys, nici pe mine nu ma incape geaca de iarna. Am incercat una de-a sotului si imi vine la fix, insa peste o luna clar n-o sa-mi fie buna peste burta. Inca mai incap in pardesiu si in palton (pt ca nu au nasturi decat in partea de sus)

In alta oridne de idei, azi am fost la dr. am intrat in S32, dsoara mea e bine-merci. s-a intors cu capul in jos (dr zice ca e posibil ca de acolo sa fi avut durerile duminica seara), 1.800 grame, col lung si inchis - 5 cm. IR-urile bune. recomandare: odihna multa. si o urocultura, ca se pare ca iar avem un crocobaur.

Anca, Stefan (13.01.2008) si 31+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput