Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 16
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys si de la noi Lidia - no stress, stai in patut si vb cu fetitele sa fie cumintele pana la 37s Mamipapatot - despre ce targ vb ? Danku - asta e, dk asa zice dr. mergem si ne cautam si de coci :)) Eu nu am geaca groasa! adik nu ma mai incape nik pt timpul rece e musai sa iau ceva de imbracat; fiind vb de haine "temporare" aveti idee unde pot gasi ceva dragut si nu scump?? lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Este vroba despre Mariaj Fest - targ pentru nunti ...are loc pana duminica inPiata Constitutiei ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 23+ cu Heidi Sofia
ioana_55 spune:
Eea si greyeras, bine ati venit, sarcini usoare si la termen
Lidia, imi pare rau ca ai probleme, tinem pumnii ca fetele sa stea cumintele in burtik pana la termnen.
Nici noi n-am luat nimik pt bebe inca, mai mult din superstitie, cred ca mai mult de patut, carucior (am ochit unul care se face landou si are si scoica), cateva hainute si alte maruntisuri nici n-o sa luam inainte sa vina bebe. In schimb ma documentez, iar dupa ce vine printul o sa alerge tati, cu indicatii clare. In haine de gravi n-am de gand sa investesc f. mult, deocamdata o mai lungesc cu 2 hainute de toamna - iarna care ma mai incap si doar cand nu s-o mai putea o sa iau ceva mai gros.
Ieri am avut morfo de trim II si printul e bine, grasunel, de 515 gr dar cam somnoros. Ir-urile au mai scazut si ele. Desi mai am dureri,plus ceva contractii nedureroase, colul e ok, ba mai mult, s-a lungit cu 0,5 cm , masurat la acelasi aparat si de acelasi dr. Eu am zis mersi, ca era cam la limita inainte, desi mi s-a parut cam ciudat, k n-am mai auzit si nici n-am mai apucat sa rog dr sa-mi explice. Voi stiti dak e posibil sa se lungeasca colul in sarcina?
22+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
anca.b spune:
Neata!
Ioana, felicitari pt eco buna! si mie mi s-a lungit colul, de la 4,5 la 5 cm. deci, se poate :)
Anca, Stefan (13.01.2008) si 31+ cu
Povestea Nasterii
eea_farcau spune:
Buna fetele! Imi pare rau sa citesc ca unele din voi aveti probleme. cu sarcina . sper sa fie bine si sa va bucurati de sarcina si sa o duceti panala capat cat mai linistite! Pt mine sarcina aceasta ztrece asa de repede ca nicinu apuc sa ma bucur de ea. maimuta mea imi ocupa tot timpul si inceec sa ma ocup cat mai mult de baietely meu pt ca va veni surioara lui in curand si. va. vrea si ea atentia mea. imi e putin groaza pt perioada de inceput cand unu din ei doarme celalar va. urla si invers dar o sa fie cumva, o sa o scoatem noi la capat. si eu ar trebui sa fiu ingrijorata pt gardwroba mea de iarna ... mi-am facut plinul de pantaloni cu burtica bluzite mai am din sarcina precedenta iar la cap. geci paltoane .... inca mai caut si eu ceva mai rezonabil la pret.
imi face placere sa va citesc si imi pare rau ca nu potposta mai des dar o sa incerc pe cat posibil sa incerc sa imi fac si eu un loc in clubul acesta, fiw el cat de mic.
va doresc un weekend cat mai placut
mena1906 spune:
citat din mesajul lui eea_farcau Buna fetele! Imi pare rau sa citesc ca unele din voi aveti probleme. cu sarcina . sper sa fie bine si sa va bucurati de sarcina si sa o duceti panala capat cat mai linistite! Pt mine sarcina aceasta ztrece asa de repede ca nicinu apuc sa ma bucur de ea. maimuta mea imi ocupa tot timpul si inceec sa ma ocup cat mai mult de baietely meu pt ca va veni surioara lui in curand si. va. vrea si ea atentia mea. imi e putin groaza pt perioada de inceput cand unu din ei doarme celalar va. urla si invers dar o sa fie cumva, o sa o scoatem noi la capat. si eu ar trebui sa fiu ingrijorata pt gardwroba mea de iarna ... mi-am facut plinul de pantaloni cu burtica bluzite mai am din sarcina precedenta iar la cap. geci paltoane .... inca mai caut si eu ceva mai rezonabil la pret. imi face placere sa va citesc si imi pare rau ca nu potposta mai des dar o sa incerc pe cat posibil sa incerc sa imi fac si eu un loc in clubul acesta, fiw el cat de mic. va doresc un weekend cat mai placut mami de Raresica |
Orice inceput e greu, dar apoi va veti acomoda unii cu altii. Cred ca e minunat sa ai doua minune la o distanta mica de varsta . Geci am vazut reclama la lidl, poate te ajuta asta cumva .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
greyeras spune:
Vroiam sa va intreb, voi ati luat antibiotic de cand sunteti insarcinate? Eu sunt tare speriata...
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani
mena1906 spune:
citat din mesajul lui greyeras Vroiam sa va intreb, voi ati luat antibiotic de cand sunteti insarcinate? Eu sunt tare speriata... Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani |
Eu am luat augmentin din cauza unei infectii la masea. Vb cu dr tau ginecolog pt ca sunt antibiotice ok in sarcina si infectia e mai periculoasa.
greyeras spune:
Am luat si eu augumentin, acum sunt pe zinnat. din cauza streptococului. Mi se pare cam mult totusi. Normal e luat la recomandarea dr.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani
mena1906 spune:
citat din mesajul lui greyeras Am luat si eu augumentin, acum sunt pe zinnat. din cauza streptococului. Mi se pare cam mult totusi. Normal e luat la recomandarea dr. Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani |
Eu zic sa stai linistita.
anca.b spune:
greyeras, si eu am luat antibiotic pt o infectie urinara. si probabil va trebui sa mai iau daca la urmatoarea urocultura mai iese vreun balaur...exista antibiotice safe in sarcina, iti spune dr care, nu-ti fa griji. sanatate!
Anca, Stefan (13.01.2008) si 31+ cu
Povestea Nasterii