Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_88 Buna fetelor, Eu am fost ieri la control si din pacate nu stau lucrurile pre bine ca mi sa deschis colul, este lung si deschis si ma pus pe gynipral 1/2 cp de 3-4 ori pe zi si sa stau la pat cat mai mult.Mia dat sa fac si analize.Sper sa fie bine si sa mai reziste fetele 8 saptamani cu toate ca sunt inghesuite rau. burticile UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 28+ CU + |
Stiu ca o sarcina gemelara e mai pretentioasa si mai dificila decat una cu un singur fat, dar ca sa-ti dau un pic de curaj: tot la 28 de saptamani am fost consemnata si eu in pat data trecuta, tot cu col deschis, si am rezistat pana la 37 de saptamani.
Mie medicul mi-a spus ca progesteronul (utrogestan, arefam) puse local tin colul inchis sau il ajuta sa se inchida la loc. Nu dau sfaturi medicale, dar poate iti poti intreba medicul.
Iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine !!
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+
Blue_sea spune:
Lidia, imi pare rau sa aud astfel de vesti. Dar daca colul e lungut si iei buline o sa ajute sigur. Stai in pat cu fundul pe o perna ca sa fie mai sus decat restul corpului. Mie asta mi-au zis cand am fost in spital. E mai incomod, dar ajuta. sa fie totul bine!
Noi astazi schimbam prefixul: intram in sapt 30!
28+
majia spune:
Buna fetelor,
Lidia, imi pare rau ca ti s-a deschis colul, dar cred ca daca stai linistita in pat si asculti indicatiile medicului poti tine pana la 37 de s... nu mai e asa mult.
Denisamada, cred ca e greu sa te linistesti cand trebuie sa ai grija de un copil mic, dar incearca sa te menajezi cat poti de mult...
Blue, felicitari pentru noua saptamana .
Eea, bine ai venit.
Mami_papatot, ce bine de tine ca intri in concediu. Abia astept si eu, mai am doua saptamani.
mena1906 spune:
Lidia fii pozitiva. Eu sunt de 7 saptamani pe tratament cu gynypral, colul il am scurtat cu contractii si tot ce inseamna dar nu s-a deschis , inca. Daca esti cumintica la patut nu se va intampla nimic. Asa ca zen, cuminte, niciun efort, doar tu si bebeii contati, da? Pupa Gabriel fetele
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
ralu_15 spune:
eu m-am speriat rau dupa zilele in spital, asa ca am hotarat sa o iau mai usor. am inceput sa lucrez vinerea de acasa - azi e prima zi. pana acum e bine - am timp si de forum :P
eu mai greu cititul.. acum am ajuns la "simptomele jenante" .. eu nu cu pipi am probleme, ci cu gazele.. care.. ies.. cam tot timpul si cam peste tot...si cam in orice situatie.. nu numai cand sunt si eu linistita la toaleta :D. dau si eu vina pe bebe, ce sa fac.. da'e jenant rau, ce sa zic..
sper sa revin si eu la comportament normal dupa ce vine bebele :)
in alta ordine de idei, mai e cineva asa de aerian ca noi care nu a pregatit nimic pentru bebe? :D suntem amandoi niste nehotarati si de cateva saptamani ne tot uitam ba la carutz, ba la patut, ne tot gandim cum sa facem loc in casa, dar cam atat.. camera copilului e tot pe post de depozit si bebe are doar cateva hainute primite cadou de la verisor...
Ralu 29+ cu
majia spune:
Ralu, noi nu am pregatit nimic pentru bebe ... dar ma bazez pe faptul ca stim de la primul exact ce ne trebuie sa ca o sa mearga repede cumparaturile
Lidia_88 spune:
Multumesc mult fetelor pt incurajari , stau linistita in pat si iau pastiluta sapt viitoare vreau sa ma duc sa fac si o echo sa vad ce fac fetele si ce greutate au.Gandesc pozitiv si ma bucur ca nu mai am mult.Noroc ca miam rezolvat cu hainutele le am spalate calcate si in dulapior, patut am, carucior la fel, am timp sa stau mai mult in pat.
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 28+ CU +
ralu_15 spune:
majia, voi sunteti departe.. stiti despre ce e vorba si ce trebuie sa cumparati! :) noi habar n-avem si nu reusim sa ne hotaram nicicum :)). sper sa nu alergam fix in ultimele zile :D
Ralu 29+ cu
Mys spune:
si de la noi
Lidia - no stress, stai in patut si vb cu fetitele sa fie cumintele pana la 37s
Mamipapatot - despre ce targ vb ?
Danku - asta e, dk asa zice dr. mergem si ne cautam si de coci :))
Eu nu am geaca groasa! adik nu ma mai incape nik pt timpul rece e musai sa iau ceva de imbracat; fiind vb de haine "temporare" aveti idee unde pot gasi ceva dragut si nu scump??
lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_15 majia, voi sunteti departe.. stiti despre ce e vorba si ce trebuie sa cumparati! :) noi habar n-avem si nu reusim sa ne hotaram nicicum :)). sper sa nu alergam fix in ultimele zile :D Ralu 29+ cu |
si eu sunt in aceeasi situatie.nu am cumparat nimic...si cand zic nimic chiar NIMiC.mi e inafar de cateva hainute pt cand o sa-l scot din spital nu cred e e necesar.carucior nici nu ma gandesc acu...ca o sa dureze pana cand o sa-l scot afara.singura care e obligatorie e scoica pt ca altfel nu il poti scoate din spital,pe care o poti imprumuta de la cineva.in rest eu nici patut nu cumpar pana nu nasc.in loc sa stau linistita sa umblu acu prin magazine?? patutul se cumpara si se monteaza pe loc iar de asta e timp destul pana ies din spital.se va ocupa tatal.parerea mea e ca nu trebuie agitatie multa ca un bebe nu e asa pretenstios in prima luna.mai ales daca alaptezi niic de biberon nu e nevoie.tot ce o sa fac e sa dau o lavabila din aia pt copii in camera inainte.in rest chill.....