Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 12
eea_farcau spune:
Bine v-am gasit si multumesc ca ma primiti in grup. ar fi minunat daca am putea discuta si pe fb. andreea farcau sunt. sau imi puteti spune. nummele grupului :)
tweetisor spune:
Eea : bine ai venit .. la multe saptamani inainte pana la 40 .. shi sarcina cat mai usoara !!!
Danku : e la sange ..e format din 3 valori .. shi indica predispozitzia la preeclampsie ... se face doar la RM shi am vazut ca au shi la Synevo ..e 350 ron km asha
ti-a dat multicele analize ..ma gandesc ca ar fi de trim 3 .. mie nu mi-a mai dat sa repet toxo ,..am repetat-o in sapt 22 ..shi prima data in 12 ... hiv la fel ... ce e drept ma ashteptam sa-mi dea glicemia , tgo /tgp ..d'astea dar ... poate imi ai da ... sper sa iasa bine astea
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Uite ce analize mi-a dat mie Haiduc a ultima intalnire, desi cele mai noi analize erau facute doar cu 4 zile inainte. Nu stiu daca le considera analize de trim 3???? hemoleucograma glicemie acid uric TGO si TGT APTT si PT siderimie calcemie uree creatinina hemoglobina glicolizata urocultura sumar urina anticorpi TOXO HBS HIV 1+2 RBW cu 25+ ... si am intrat in luna VI |
Din cate stiu eu se cam repeta analizele din primul trimestru. Eu pe 15-16 nov trebuie sa ma duc la control si vad atunci ce analize imi da sa fac pt trim III
27s cu
tweetisor spune:
da ..si eu shtiam la fel .. mie mi le-a mai repetat dar nu toate din trim 1 in sapt 22 ... acum nu mi-a mai dat ... vedem pana la sfarsit ce va fi .... shi secretziile eu stiam ca in sapt 37 se recolteaza pt streptococ .. mie mi le-a mai recoltat si acum
Blue_sea spune:
Mie mi-a dat acum doar Toxo (ca nu am anticorpi), toleranta la glucoza si din proprie initiativa feritina.
Restul le-am facut in spital si ma gandesc ca de asta nu m-i le-a dat.
Eea, bine ai venit!
28+
denisamada spune:
Eu iar am facut o vizita la camera de garda... m-a lasat sa plec doar cu promisiunea ferma ca stau lipita de pat, fac no-spa si scobutil doar injectabil, gynipral, realuam arefam... am o caruta de medicamente...
Ofofofofof!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 24+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
Edit: si oprim aspenterul, ca accentueaza sangerarea.
Blue_sea spune:
Offf Denisa! Ai grija de tine! Banuiesc ca e f greu sa stai numai in pat avand si shtrumful mic, dar trebuie
28+
Mys spune:
Denisa - mare grija, stiu ca e greu cand mai ai un copil de care trebuie sa te ingrijesti dar si bebe e la fel de important; hai ca mai e putin si vine ziua fericita
Danku - si mie aceleasi analize mi le-a dat Haiduc sa le fac; acum nu mi-a mai dat nik, deci cred ca alea au fost si pt T3, poate doar coagularea si urina inainte de nastere .
Eea - bine-ai venit, sarcina usoara si bb sanatos
Pupici
lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Katy82 spune:
Buna fetele! Am reusit sa-mi iau concediu de risc deci de maine, dupa ce duc concediul, stau acasica.
Denisa tu ce probleme ai?
Eea bun venit, sarcina usoara!
22+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Katy82 spune:
Danku sa sti ca treaba cu ”stimulentul” chiar merge. Initial mi-a zis ca tb sa ma trimita la dr. de medicina muncii ... bla, bla, bla si o data scos stimulentul s-a rezolvat instant.
22+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png