Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 11
tweetisor spune:
mi-a facut acolo o eco sa-l vada pe bebe … nu mi-a zis cat cantareshte pt ca nu avea in cabinet decat un ecograf normal ..shi a zis ca nu aproximeaza cat cantareshte ca are marja mare shi nu are rost … mi-a zis ca e bine bebe … placenta ok … lichidul sufficient … s-a intors ..deci ashteptam morfologia sa vedem cat e de grasunel #61514;
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Tweetishor, eu merg pe 12 la Hadi. Tu? Poate ne vedem pe acolo 28+ |
Eu pe 13 am morfo T3 :D dar nu la RM
lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
tweetisor spune:
Blue : pe 14 ...ca sa fie 32 fara o zi ..la ora 10 ..in spitalul Baneasa ... deci nu ne sincronizam ...ca dupa ma duc shi la Dr meu sa vada morfologia ..shi poate imi mai da atunci vreo analiza ceva ...de fapt m-am mai calmat ... nu mai vreau asha multe ..daca mi-a dat putzin inseamna ca e bine
Blue_sea spune:
Pe mine dr ma trimite la morfofetale intre 2 programari la ea: adica acum o sa merg la 2 sapt dupa morfo.
Fetele, nu stiu cum sunteti voi, dar eu incep sa nu mai am rabdare. Ma dor salele mereu, umerii (aproape ma ustura), muschii intercostali si abia respir (mai ales noaptea). Si mai am 8 sapt
Asta e partea buna a mersului la serviciu: trece timpul mai repede.
28+
eea_farcau spune:
Buna seara viitoare mamici de bulgarasi! Vrem si noi la voi in grup.... desi o sa imi fie greu sa tin pasul cu voi pt ca va scriu de pe tel. noi avem 25 sap.si daca nu mai creste nimic o sa fum fetita :)
mena1906 spune:
Bun venit Eea ! Sarcina usoara in continuare si bb la termen!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Blue si eu de abia astept sa-l vad, dar vreau sa mai stea acolo cel putin 10 saptamani. Eu deja am viziuni, cum dupa ce nasc vine si mi-l arata si eu il pup. De abia astept sa-l vad, sa aud ca tipa, sa ia un Apgar bun 9-10. De abia astept sa-l vada Cezarica, sa-l pupe si ea si sa-i vad cum se iubaresc amandoi. M-au luat emotiile....
Ella nu stiam ca se poate face Clexane si in lateralul piciorului. Mie mi -a spus sa las o palma de la zona inghinala si o palma de la genunchi si acolo sa intep. Oricum deja nu mai suport injectiile astea. Din 3 injectii un sigur e vanataie. Plus ca dupa ce fac, trebuie sa stau intinsa 15-20 minute ca altfel simt ca am bagat un bolovan sub piele. Bleah! Oribil... Si mai am atatea luni de intepat...
Wow Viki! Deja 1,7 kg... Felicitari! Eu mai mult pana la urmatoarea eco. De abia astept sa vad si eu. Cred ca pana atunci face si el 1kg.
Aschiuta parca si la prima sarcina ai avut colestaza. Nu-i asa? AI ceva tratament pt asta? In cate saptamani esti?
Katy dar daca ii dai si un "stimulent" MF nu poate scrie hartia aia mai repede? Ce naibii? Ma enerveaza MF astia care nu ajuta gravida. Mie mi-a spus ca daca nu-i aduceam scrisoare medicala, ciuciu Clexane compensat. Dar poate sa-ti dea concediu medical cateva zile, pana "iese" hartia.
Tweety ce e aia test de preeclampsie? E ceva complicat? Sange? pisu?
Bravo pt eco.
Eea bine ai venit!
cu 25+ ... si am intrat in luna VI
dankutza spune:
Uite ce analize mi-a dat mie Haiduc a ultima intalnire, desi cele mai noi analize erau facute doar cu 4 zile inainte. Nu stiu daca le considera analize de trim 3????
hemoleucograma
glicemie
acid uric
TGO si TGT
APTT si PT
siderimie
calcemie
uree
creatinina
hemoglobina glicolizata
urocultura
sumar urina
anticorpi TOXO
HBS
HIV 1+2
RBW
cu 25+ ... si am intrat in luna VI
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eea_farcau Buna seara viitoare mamici de bulgarasi! Vrem si noi la voi in grup.... desi o sa imi fie greu sa tin pasul cu voi pt ca va scriu de pe tel. noi avem 25 sap.si daca nu mai creste nimic o sa fum fetita :) mami de Raresica |
Bine ai venit in grupul nostru Eea, te asteptam cu foarte multe informatii ... si pe FB daca iti este mai usor
27s cu