Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *451*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bebe, felicitari pentru baietel:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Chato sta la Bucuresti pana marti parca. Apoi pleaca la Craiova.

Novus, e cam dificil sa lipesti fructe si legume. Cred ca in cazul asta te poti baza pe seminte, boabe de porumb, boabe de piper.... Nu stiu exact cum trebuie prezentata moaca: pe farfurie, pe un carton.

Sau mai poti cumpara o gutuie frumoasa si faci din ea o fata. Fixezi bucatile de fructe si legume cu scobitori:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, moaca trebuie sa fie vesela si pe farfurie

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata,

Scriu pe fuga pt.ca am multe de facut dupa petrecere si atatea zile de sarbatoare

Deci, sambata botezul iar ieri scaldatul. Natalia a fst cuminte la ambele evenimente, a plans foarte putin si nu a avut colici (ii are seara ). Am facut si dar putine pentru ca destepti cum suntem nu ne-am verificat bateriile la aparat si abia am gasit doua din 8 sa mearga. Camera video o uitasem acasa asa ca s-a intors sotul sa o aduca ...pozele au iesit cam tremurande, cred ca eram prea obosita dupa noaptea de cosmar

Ieri la baitza a fost asa relaxata si imbracata ca o printzesa (ptiu ce de-a cadouri roz, imi falfaiau ochii ) .

Per ansamblu, a fost bine chiar daca obositor.

Natalia are colici dupa ora 21:30 asa ca am gasit o solutie chiar daca e una criticata dar nu pot lasa copilul sa urle 4 ore in disperare (a auzito vineri vecinii cu 2 eraje mai sus si mai jos ). Deci, cand incep colicii, ii bag in funduletz un termometru subtire (am vrut furtunas cum e la spital dar e prea rigid) si scoate toata spuma si apa care ii creaza colici; dupa aceasta interventie se racoreste si doarme chiar daca mai scanceste din cand in cand...
Nu cred ca o sa devina o obisnuita deoarece kk face singura de 3-4 ori pe zi fara termometru.... asta e, alta varianta nu merge (ma refer la siropuri, i-am dat vre-o 4 feluri)

Ieri am mancat corect fara sa ma infrupt din bunatatzuri (nici macar tort) si tot a facut colici...

Categoric o sa alaptez, cred ca duminica eram eu dusperata si super-obosita, imi tremurau mainile si picioarele, imi cadeau ochii in gura. Multumesc lui Dumnezeu am lapte incat salvez si la frigider (am vreo 5 pungi ).

Gata, ma duc la Naty pt. ca s-a trezit

Va pupacesc pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona felicitari pentru crestinarea micutei. sa fie sanatoasa si sa aiba o viata lunga si frumoasa.
Sfaturi de linistire a copilului: la amandoi am folosit la greu feonul. Chiar functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

o foaie de varza pentru fata. un ciorchine cu mai multe ramificatii pentru par (sau ciorchini de conopida sau brocoli). decupezi o gura artistica dintr-un mar rosu. un nas dintr-o castana si ochii din rondele de morcov.

asta mi-a trecut acum prin cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ramona - de ce nu incerci cu Infacol?
fetele il laudau de pe vremea cand erau ghioceii mici, atunci nu se gasea in farmacii al noi, treeb comanda serioasa din UK.
chiar am o prietena si-i da bb-ului, azi are o saptamana

Dumi ramane clar

La alint: "un pic un picut de tooooooooooooooot, te rog sa-mi dai putin rujul tau. promit ca-l "prestez"=pastrez, si doar ma prefac, nu-l desfac, si promit"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 19

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Chato sta la Bucuresti pana marti parca. Apoi pleaca la Craiova.

Novus, e cam dificil sa lipesti fructe si legume. Cred ca in cazul asta te poti baza pe seminte, boabe de porumb, boabe de piper.... Nu stiu exact cum trebuie prezentata moaca: pe farfurie, pe un carton.

Sau mai poti cumpara o gutuie frumoasa si faci din ea o fata. Fixezi bucatile de fructe si legume cu scobitori:)

poate incerci cu farfurie de carton, d-aia de se serveste cu mititei

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://news.webshots.com/photo/2932626790059518639BBxhue

mi-am adus aminte ca am si niste poze cu alte variante

http://news.webshots.com/photo/2537244180059518639xoAJEC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

http://news.webshots.com/photo/2932626790059518639BBxhue

mi-am adus aminte ca am si niste poze cu alte variante

http://news.webshots.com/photo/2537244180059518639xoAJEC

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)
..........................................speechless

Mergi la inceput