Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *451*
Raspunsuri - Pagina 27
Anaan spune:
Da, al meu e un milog si jumatate: "Te roggg, nu voi mai fi rau niciodata. Scuze pentru tot!()Te iubesc! Sunt un baiat grozav!"
IULIA va invinge CANCERUL
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ILINCO, exact la bancul ala ma gandeam si io :)) Ai vostri plozi se milogesc? Al meu a invatat ca totul se negociaza i viata asta si incepe: - mai vad un desen? unul si gataaaa... promit ca e ultimul si gata... - ai mai promis asta si la cel dinainte. - daca vrei sa fiu vesel, trebuie sa ma lasi la desenul asta. te rog, te rog, te rog, te rroooooooggggg. Te rog din suflet, din cat suflet am eu ...si uite-asa se tine ca raia de mine |
O ,daaaaaaaaaaa.... Imbina intr-un mod dibace milogeala de puradel cu santajul emotional inalt calificat!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 23+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
novus spune:
Hello,
am revenit si noi pe acasa , am fost la bunica si am sarbatorit asa frumoooos , off ce as vrea sa mai ramana macar vreo cativa ani printre noi !!
In alta ordine de idei , mucii astia cand se mai opresc ?!!! ca ma enerveaza deja, noroc ca nu a facut si febra dar evident ca tuseste asa ca si maine stam acasa ca sa fie apta de serbarea toamnei de marti
La milogeala si noi stam ff bine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Pentru ca nu au dormit la pranz baietii mei s-au culcat devreme.
Avionul a ajuns aseara asa cum am zis...pe la 21...dar bine ca a auns. Vladimir este absolut topit (si Robert la fel) iar zilele astea nu se pot descrie in cuvinte.
Astazi am fost prin centru si ne-am plimbat, am stat la terase si a venit R cu ideea ca oricati copii am mai face ar trebui sa mai infiem unul. El ar vrea sa fie de alta nationalitate: negru sau asiatic. Daca stiti cazuri de romani care au infiat asa ceva sa imi spuneti si mie.
Apoi am lasat golanii acasa (au facut dovleacul) si eu am fost sa o iau pe Chato de la aeroport. Trebuie sa ma reapuc de franceza ca nu prea puteam sa ii raspund Iziei:)).
Am venit acasa si am inceput un program de trante. Maine ma duc la birou si apoi incerc sa dau cu piciorul butoiului care vin spre mine.
Bianca2503 spune:
Si pt ca Novus sarbatoreste si mai e din seara asta va dau niste Kriek si branza (d-aia cu penicilina cum ii zic eu)
Floric spune:
La milogeala, e premiant. Numai ca ma distreaza uneori cand nu vreau sa ii dau un lucru (din diferite motive) si simte asta, vine direct la mine si in loc de "te rog", spune "iarta-ma". Si daca il intreb pentru ce, dupa un timp de gandire imi raspunde "da` iarta-ma". Bine te iert preventiv. Si fara nici un te rog imi cere, Vreau aia.
Probabil in mintea lui iertarea e mai importanta decat rugarea.
Insa...in premiera (cu Carmen Avram)...Rares doarme de la ora 16. In zadar am incercat sa il trezesc, sa il momesc ca mergem la locul de joaca, ca a venti tati, ca mergem cu masina, etc...nici nu m-a bagat in seama. Asa ca...m-am resemnat. Si astept sa vina somnul si la mine. Problema e ca e nemancat, nebaut, nepisat. Dar hodinit.
Am fost la o anuversare astazi si s-a jucat acolo de toti banii. A mancat doar 3 sarmale (zic doar, pt ca la sarmale e profesionist), juma de felie de tort si un pahar de suc. restul joaca. Oare nu e foame? Sau voi simti asta pe la 2 noaptea????
Ilinca, tu esti invata cu faze d-astea dar iti dai seama c ala mine e pt prima data asa ceva. Si studiez fenomenul. Ce s-o fi intamplat? MA gandesc sa nu ii fie rau.
Floric spune:
Ela, la Rares la gradinita "lanternenfest" (nu stiu cum se scrie), e pe 12 noiembrie. La voi de ce e asa devreme?
Eu credeam ca o sarbatoare e batuta in cuie. Dar vad ca fiecare se organizeaza dupa obiceiul zonei. La sarbatoarea asta chiar nu stiu ce va fi doar banuiesc. E vorba de o plimbare cu lampioane aprinse. Dar ma gandesc de care lampioane si daca v atrebui sa cumparam noi sau ne-o da de la gradi. Pana acum nu a spus nimeni nimic. De regula, se anunta un eveniment si organizarea lui cu 3-4 sapt inainte.
Kea spune:
Floricu, la noi Laternenfest-ul e martia viitoare, pe 6 parca, cred ca de fapt nu-i in toate localitatile in acelasi timp, important e sa fie intuneric. Noi am primit bilet si trebuie sa venim cu sursa de lumina de acasa, asta stiam deja si cred ca si la voi e la fel. Chiar scria ca poti veni cu Laterne( inteleg ca pe romaneste se numesc lampioane), lanterne, lumanari etc si ca ne plimba, de-a lungul unei strazi, apoi putem bea ceva ceai si manca nu stiu ce. Pam pam!
Floric spune:
Gata. M-am docmentat pe net despre lanternele astea. E cumva legata de sarbatoarea Sf. Martin, care e pe 11 nov dar pt ca atunci e vacanta, probabil d-asta se serbeaza pe 12.
Am citit ca exista si un cantec de venerare pt Sf. Martin. Nu am gasit decat in germana. Deci...ma astept iar la cantece noi pe portativ.
Macar ma simt mai linistita ca cica il avem si noi pe Sf. MArtin, si se serbeaza pe 13 februarie. Ei, asta n-o stiam. E acelasi sfant, ca la catolici.
Si cica se mananca gasca, in ziua asta.
Ei, va fi interesant.
O voi intreba maine pe sora sa vad ce avem de pregatit.
Rares nu da semne de trezire. Nic nu mai insist. Ma culc si eu.
Noapte buna.
A, mi-am amintit...Prima zapada??? Si la noi, astazi, au fost 20 de grade si un soare cat sa te leneveasca dupa masa.
Cica maine se schimba vremea si la noi.
inapreda spune:
Hola,
Cre' ca Ian inca nu si-o dat seama cum ca s-a schimbat ora, asa ca sintem treji si dam cafea la tumame si lapte la tughiocei.
O saptamina frumoasa tuturor.