Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *451*
Raspunsuri - Pagina 19

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus In alta ordine de idei Pisi tocmai mi-a facut o surpriza : am primit cadou un tuns si aranjat (de vopsit din pacate nu e cazul inca ![]() ![]() Diseara mergem la concert Goran Bregovici ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! |
Ce fain!!!
[url]IULIA va invinge CANCERUL

Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Pe mine m-a sunat directoarea sa vin sa-l iau pe David caci se simte rau ![]() ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
OF! Ba mai bine sa nu se anunte un week-end interesant!

IULIA va invinge CANCERUL

Bianca2503 spune:
Hello,
prim data sanatate lui David.
Goran Bregovic imi place de nu mai pot. Have fun, Novus!
duminica o iau pe Chatonel de la aeroport (ai PM Chato, ramane cum am stabilit).
maine seara vine Robert. asa tare ma bucur! Priceless:)

Pisik06 spune:
Yuhuuuuuuuuu pentru Robert si Bianca. Ma bucur ca vine, si pt tine si pentru Vladi. Sa petreceti frumos

Anaan spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Yuhuuuuuuuuu pentru Robert si Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de minune mica IULIA va invinge CANCERUL! |
Subscriu!!!
IULIA va invinge CANCERUL

olishka spune:
Bianca ce veste buna!!! Ma bucur pentru voi, dar mai ales pentru Vladi
Multumesc fetelor! Noi trebuie sa plecam la dr, dar David doarme si nu-mi vine sa-l trezesc. Stiu ca-i face bine somnul, dar nici sa ratam programarea la dr nu putem, caci nu stiu ce are. Si mai am o buba...inca nu am cu cine sa-l las pe Leon

olishka spune:
Si noi suntem fani Goran. Am fost la un concert de-al lui la Roma si ne-a placut la nebunie. As fi mers si acum la Deva, dar mi s-a parut mai tentatnt sa merg la fii-miu la serbare

novus spune:
Olga, va asteptam cu vesti bune de la doctor
Bianca, ma bucur ca o sa aveti un wkd in familie !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/

silvi8 spune:
multa sanatate lui David! sa nu fie nimik grav
bianca, sa aveti un week-end frumos
si crina cam tanjeste dupa tati toata saptamana asa ca te inteleg...