Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 18
Lara27 spune:
sandy, sar'na, esti one special lady!
iti doresc din suflet sa primesti, in viitorul apropiat, doar vesti excelente!..
_
finally, pregnant
adrianaady spune:
Lara sa stii ca m-am mai inselat spre rusinea mea , eu la inceput eram sigura ca voi avea doi baietei ( desi imi doream si o fetita); si uite ca m-am ales doua zuze mici
aadina spune:
Lara, felicitari pt inimioare. Indiferent ce-or fi, sanatosi sa fie
Sarcina usoara in continuare.
Prima mea eco tot la 6s+1 zi am facut-o, si s-a vazut inimioara
norma36 spune:
Lara: eu prognozez un baiat care va fi copia ta fidela si o fetita care va semna cu taticul.
miky82 spune:
Yeyyy Lara Yeyyy Lara Bravooooo sa fie intr-un ceas bun, ma bucur tare mult pentru inimioarele, o sarcina usoara si fara probleme iti doresc si mai ales sa fiti sanatosi.
many_bani spune:
Lara felicitari, am zis de cand am vazut beta ca nu am dubii ca nu sunt 2 bebei. Sarcina linistita pana la final, ai grija de voi.
QiaoBing spune:
Lara si eu eram convinsa de twinsi, dar asteptam confirmarea.
Acum ce sa zic, nu stau bine la preziceri, asa ca doar iti doresc copii sanatosi, destepti, norocosi, frumosi (ordinea e aproape aleatorie) Frumos ar fi o pereche, eu cred asta mi-as dori
xdidi am avut noroc cu o colega ca l-a descoperit (site-ul) si de anul trecut mergem si la atelierele de gatit tinute de Lena. La cat ma pricep eu in bucatarie, imi prinde tare bine sa vad poze cu pasii intermediari si, ce e cel mai important, retetele sunt testate, deci sigur ies. Am mai avut surprize cu retete de pe net sau din carti care erau cu surpriza la final. Iar la ateliere mai e si avantajul ca le vezi live si mai si degusti la final
fetele, de data asta in mod special pe cele pe care l-a scos la lumina eco, pe restul le pup mai des
nanne16 spune:
Trebuie sa declar ca, dupa atata timp, inca raman surprinsa de cat de multe pagini se scriu aici
Ma bucur tare ca sunt mesaje pozitive, de felicitari.
Eu citesc, de obicei in timpul zilei, cu speranta ca voi scrie in timpul serii, asta daca nu intervine altceva.
Am retinut varza cu taietei, plus reteta oficiala de la chec cu gris; tot ce imi mai lipseste este cheful de a gati
Despre banci, ce sa spun? Cat mai putina interactiune cu acest sistem, ar fi de preferat! Desi in sec. XXI se pare ca nu putem sa ii mai ocolim. Cei din Romanica mi se par oricum mai jecmanitori decat confratii extreni. Mi-ati amintit si de Transfond, de care am auzit prima oara intr-un training cu receivables si alea, alea. Si la job ma mai confrunt cu ele, ca in particular, cum am putea face ceva fara de credite...
Ari, cum sa te duci la aspirante??! Trebuie sa ramai aici, eventual sa te muti la odisee! Asta accept (oarecum)! u!
Si the best for last, felicitari Lara pentru inimioare!!! La beta aia nu aveau cum sa nu fie doi inimosi! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va vedeti la termen! Eu cred ca sunt baietei , dar merge si o pereche (care evident este idealul - cel putin pentru parinti, moi aussi), desi se spune ca pentru copii e mai bine sa fie de acelasi sex!
Va pup si ne citim mai tarziu!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
loretta76 spune:
Lara stiam ca ai luat 16 mg din prima zi de cm. Mersi mult...esti o lady...excuse me... a lady with twins!!!!
Lara27 spune:
u r welcome!
le: ce am uitat sa va pove', in toata agitatia de dimi, e ca, dr-a mi-a dat un carnetel cu coperti roz, cartonate, denumit "Jurnalul viitoarei mame" si e desenat un bb pe el (ar trebui sa mai desenez unul);
inauntru, caietelul e impartit pe sapta' (1-4, 5-8 etc), are calendarul sarcinii (cu explicatii pe larg pt fiecare sapta'), o prima pagina unde se trec info medic, clinica si alte info importante, un vocabular cu termeni medicali uzuali (inclusiv abrevieri, analize importante, etc) pagini pt observatii s.a.m.d;
pe prima fila, a capsat imaginile de la eco de azi si toate constatarile (dimensiuni, HB, etc) pt fiecare bb;
e ff cute me likey (acum l-am rasfoit) si m-am gandit sa va spun de el, sa stiti, sunt sigura ca exista la multe cabinete si puteti eventual intreba, se ofera gratuit gravidutelor
p.s.: am sters denumirea firmei, sa nu fie considerat reclama
_
finally, pregnant