Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Intru si eu sa o felicit pe Lara pt twinsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Lara matusica ppe toti 3 sa cresteti mari si voinicifelicitari mamiLara

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

mey dragutelor, va pupacesc si va group-hug!

_
finally, pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Felicitari, Lara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lara Way to go, girl! Felicitari pt inimioare

Ari stai aici! Lasa aspirantele, ca o sa-ti zica ca nu ramai pentru ca nu esti Zen si nu te duci in Grecia in concediu!

Qiao, m-ai innebunit!!! Ma duc deseara la un magazin bio sa caut tot ce imi trebe pt Voinicel si mananc la MD duminica. Iar o varianta mai buna decat banane cu mandarine, nu cred ca exista!

Hai ca vin si eu cu o reteta usoara si buna pt we.
Pui cu mustar si miere de salcam

pt 4 pers: (sau 2 mai pofticiosi)
4 pulpe mari de pui (cele care au si partea de sus)
1 lingura de miere (de salcam mi-e placut mai mult, dar merge si cu altfel)
1 lingura de mustar
3 linguri de smanatana
20 gr de unt pt uns tava
sare, piper etc..

Se amesteca smantana cu mierea si mustarul.
Se pune peste pulpe care au fost condimentate in prealabil.
Se unge tava si se da la cuptor cam o jumatate de ora la 180 grC.

(cateodata pun deasupra niste hartie de copt primele 10 min, ca sa se patrunda pulpa pe interior, iar pe exterior crema aia se face ca o crusta)
Atentie: iese dulce-sarat! ca stiu ca nu place la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

gabyv sotul azi l-a facut cu bucatele de mar, iar eu pe langa mar am pus si cateva boabe de strugure taiate jumatati, iar mierea era cu ghimbir luata de la targul raw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, felicitari!!!!!! Eu ti-am zis de la inceput ca sunt gemeni, iar acum iti spun ca vei avea o fetita si un baietel. Asa cred eu! Sa fiti sanatosi cu totii si sa ajungeti cu bine la finalul sarcinii cand veti face cunostinta si va veti indragosti iremediabil unii de ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lara felicitari pentru inimioare. Dar, eu vin cu intrebarea: cate cazuri sti de blasto care s-au divizat? ca eu n-am auzit niciunul, asa ca nu m-am gandit vreodata c-ar putea fi mai mult de 2. Cred ca ai fost doar dornica sa ai confirmarea ecografica si, trebuie sa recunosti, rabdarea nu prea mai e in limitele normale cand e vorba de copiii tai, nu? adriana sa sti ca greseste cand vorbeste despre sexul viitorilor copii, asa ca n-o lua in seama (habar n-avea ca are la purtator doua zgatii)...si, ady vezi ca ti-am zis eu ca auzisem ca exista niste caiete d-astea si tu n-ai primit?

...nu, nu plec la aspirante, raman aici, ca poate ne molipsim si noi de la donate, unde se tot gravidesc fetele

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Ari DA la donate ii rata mare de succes si destul de molipsitoareasa ca ai sanse MARI
Io si cu Sper ce le-am mai stricat statistica, io inclusiv la astia de la Brno

Si ai mare dreptate cu nerabdarea dupa ce esti prgenanta, dar sa stii ca e mai mult ca sa te asiguri ca sarcina evolueaza Ok, ca totul merge in directia buna..ca puiul sau puii sunt bine

Cat priveste divizarea de blasto se intampla sa stii; la mine care am insistat pe 3 embrioni de la inceput Dr. Machac avea un stres ca daca mi se divide EB si se prind mai multi ce fac eu la varsta mea cu sarcina cu tripleti bla..bla..bla- pana la urma a cedat ca de...cu nebuna nu te pui; L-am asigurat ca nu se va prinde no way mai mult de 1;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico i-am recunoscut Larei ca ma pot insela ; am zis si eu ca sunt fete, asa simtesc eu acu; poate se dovedesc a fi doi baieti grasuni si frumosi
Si da mie nu mi-a dat nimeni caiet....uffff

Mergi la inceput