Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna, babutze vesele!
Lara felicitari duble pentru gemenashi sa fie ce vrei tu, sa ai sarcina usoara.

ady pup cu drag zuzele mici. eu am primit acel caiet roz de la dr. noastra comuna (poate ii ceri daca nu ti-a dat inca) si mai am unul albastru de la celalalt dr. in care imi completeaza datele la fiecare consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

halllooo,
ha, a aparut artista, dar, am prins-o nepregatita
well, dc nu stateai (fortzat) la orizontala si ceteai in real time, acu' stiai ca, imediat dupa primul beta (nu mai zic dupa al doilea "betoi"-vb alinei) a aprut Ioana (da, da mami de Ana-Ecaterina, cea cu nume de printesa) cu exemplul viu al unei fete din Cj(!!) care a avut 2 blasto, tot marca PK si care s-au divizat in 2x2 si acum, gashca vesela are bine mersi 4 anisori (sau 3??)..si, pt ca s-a gandit ea, ca poate n-o iau in serios, mi-a mai trimis pe PM si numele fetii, ca cica sa-mi confirme PK faza, ca a vrut s-o bage in analele Kaali..
deci, domnita draga, stai pe aci cu noi si nu mai da fugutza la aspirante, ca, vaz' ca, ti se relaxeaza tare neuronul de atata optimism & concedii in Grecia & ZEN conceptional...

dar, recunosc (si am recunoscut deja, in doua randuri, doh..) faza cu rabdarea..desi, e mai mult din motivele enumerate de sandy (btw, welcome back!) anume, dorinta de a avea confirmarea unei sarcini viabile, indiferent ca e singulara sau multipla (in completare spun, ca de ieri dimi am zero(!), da zero simptome, nici macar cu gustul metalic n-am ramas, sunt vie si fresh pana noaptea tarziu, NoSpa n-am mai luat de zile)..deci, ce sa-ti zic..noroc cu hartia cu beta, ca altfel, zau de nu ziceam ca e totul doar in my imagination..
asa..pe ady, care oricum se inseala arareori, dc se-nsala de data asta, fix in privinta sexului bb-ilor, promit c-o iert
anyway, majoritatea a votat pt pereche, deci..pereche sa fie!

hai, merg sa ma injectez cu succes si revin apoi, sa fac un chapter nou si sa ma introduc si eu pe listutza lui ari
va pup, mey zuzelor!

_
finally, pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

lara felicitari doua inimioare ! si sarcina cat mai usoara !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, felicitari pt inimioare . e frumos cu 2 bb-i, dar e si greu. bucura-te la maxim de sarcina, plimba-te (daca mai e vreme buna de asa ceva), iesi unde iti pofteste inima - cu atata linsite si timp pt tine nu o sa te mai intalnesti dupa cele 9 luni
eu am avut o zi f f grea, cu 2 maraiti toata ziua. de o ora i-a preluat sotul, dar eu nu am energie sa mai fac nimic - zac pe canapea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

balanta
doamne, fata, imi tresare inima de bucurie cand mai dai pe la noi..miss u much! tocmai "te citeam" pe la gemeni/tripleti etc, dar mult in urma..citeam pe sarite, dar vreau sa incep sistematic de la aparitia lui adipapazi incoace..
needless to say ca, tot cetind, realizez ce bine imi e acuma..sunt muta de admiratie, oricum uneori, tre sa mai fac cate o pauza, sa-mi revin..deci, deja, am o vaga (ce-i drept doar f. vaga senzatie, a ceea ce urmeaza)..dar, sunt optimista..dc suntem sanatosi, le manageriem (sic!) noi cumva..
te imbratisez si ma bucur ca, nu ne-ai uitat!

p.s.: anyway, you're something else, je big fan..sunt convinsa ca faci fata cu brio situatiei..

_
finally, pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput