Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
girlies, va pupez pe toate, maxim!!
sar'naaa si right back at ya
, la fiecare, dupa cum va doriti!

qiao, soro, da, hoarda de pitici, took the best of me
..
la dottora mea, precum v-am spus, am programare doar la inceput de nov (7+), iar ieri, imi facusem o programare, la o no name, pt luni
..aseara, cand am citit de london, (topicul lui doc Albu) m-au trecut toate transpiratiile, efectiv, am crezut ca lesin (are tripleti
, la un beta >1000 la 13 zile dpo)..so imagine..sa nu va mai spun cum "am dormit", cu gandul la 2x2, da???![]()
asa ca, de dimi, m-am mobilizat exemplar
(oricum, cedam nervos in WE, altfel
..)
for the record, ca prima replica, am scos din mine urmatoarea "perla": ce bine ca aparatul asta, nu masoara si tensiunea
...(cred ca aveam >500
)
now, am still under shock
..dar, ok, in sfarsit sper ca pot sa enjoy the news si sa relax
..
qiao, sigur, putem incepe bursa de pariuri cu ce sunt, no prob'![]()
multumesc mult, inca odata, pt urari!! am totally, overwhelmed!

p.s.: btw, mi-a zis dr-a: clexane pana la 6 sapta' dupa nastere, obligatoriu![]()
_
finally, pregnant![]()
bombi spune:
lara, mii de felicitari si din partea mea!!! 
asa-mi trebuie, daca mi-au trebuit comisioane
, ajung la spartul tirgului! vroiam sa zic si eu ca n-ai mai asteptat programarea la eco, dupa cum te laudai, dar mi-a luat-o qiao inainte 
adrianaady spune:
Lara felicitari pt inimioare !
Stiu ca iti doresti baietei; dar eu am avut un feeling ca sunt doua fetite
sa nu ma injuri, da?
loretta76 spune:
Lara
felicitari pt bebici!!!!!!!!!!!!!! 

Tu ce doza de prednison iei acum?(scuze daca ai scris...dar citesc pe sarite)
liza79 spune:
Lara, felicitari! Sa-ti mearga bine in continuare! 
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 19+
xdidi spune:
salutare fetelor,
lara felictari sa stea acolo cumintei baieteii, eu am zis baieti
, iar de beaut sati linistita ca are cine...eu o sa beau o visinata in cinstea ta diseara....
qiao deci site-ul cu rete e naucitor...alaltaieri am facut checu cu gris si cremesu inteligent si intra al meu in casa si zice yam ai facut gogosi?
si dupa ce a gustat a ramas ca totusi stiu sa fac prajituri...
cu bancile eu am poveste amuzanta, m-am dus sa ma testez sa vad daca pot lua un credit de nevoi pers...era vorba de vreo 6000 euroi, dupa ce ne-a intrebat de 500X daca avem alte credite? noi: nu, carduri de credit? noi:nu, casa?, noi: nu, copii? noi: nu...sigur nu aveti alte credite, nici macar un card????, noi: NU...raspunsul programului a fost ca nu suntem eligibili
si l-am intrebat pe ala , pt ca nu avem datorii nu suntem????
in alta ordine de idei, aristico' unde pleci draga, nu vezi ca de la aspirante am venit si eu', vezi ca te urmaresc nu-mi scapi
si asa bine cum te urmaresc cred ca m-a prins si o raceala, ieri am dormit toata ziua si mi-e frig de mor cu toate ca stau cu halatul pufos pe mine...ca sa nu mai zic ca ma doare si burta si sanii ...nu stiu ce visrus e in aer dar sigur nu te dor ovarele de la el...
va puuuup pe toate 

Lara27 spune:
ady
, avand in vedere ca, ai fost una din sursele de inspiratie si feeling-ul tau, s-a dovedit mereu a fi corect, who knows??
(sper totusi, la macar 1 baietel
)
loretta, de la dpo (punctie) am luat 20mg, pana in sapta' 5 (cf. Tayfun
), apoi am scazut treptat si acum, voi merge cu 12mg pana in sapta' 11-12..(eu am metypred din HU (de 4mg si de 16mg), care, ca si medrolul, sunt multipli de 4 la gramaj
..(p.s.: din prima zi de cm, pana la dpo am luat 16mg
)
bombi, am vazut ca, te-a lamurit qiao cu comisioanele
..dap, n-am mai rezistat
(today, 6w1d)
..
senkiu, girls, sunteti deosebite!
_
finally, pregnant![]()
Sandy2707 spune:
WOW Lara esti superrr tare

Bravo ma bucur mult, mult pentru piticutii tai! Sa cresca mari, frumosi, cuminti si destepti (ca mama
) si sa va bucurati 100 de ani de ei! Io... cred ca ai pereche; Wow ce veste frumoasa
Sunt tare happy pt tine