Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
girlies, va pupez pe toate, maxim!!
sar'naaa si right back at ya, la fiecare, dupa cum va doriti!
qiao, soro, da, hoarda de pitici, took the best of me..
la dottora mea, precum v-am spus, am programare doar la inceput de nov (7+), iar ieri, imi facusem o programare, la o no name, pt luni..aseara, cand am citit de london, (topicul lui doc Albu) m-au trecut toate transpiratiile, efectiv, am crezut ca lesin (are tripleti, la un beta >1000 la 13 zile dpo)..so imagine..sa nu va mai spun cum "am dormit", cu gandul la 2x2, da???
asa ca, de dimi, m-am mobilizat exemplar(oricum, cedam nervos in WE, altfel..)
for the record, ca prima replica, am scos din mine urmatoarea "perla": ce bine ca aparatul asta, nu masoara si tensiunea...(cred ca aveam >500)
now, am still under shock..dar, ok, in sfarsit sper ca pot sa enjoy the news si sa relax..
qiao, sigur, putem incepe bursa de pariuri cu ce sunt, no prob'
multumesc mult, inca odata, pt urari!! am totally, overwhelmed!
p.s.: btw, mi-a zis dr-a: clexane pana la 6 sapta' dupa nastere, obligatoriu
_
finally, pregnant
bombi spune:
lara, mii de felicitari si din partea mea!!!
asa-mi trebuie, daca mi-au trebuit comisioane , ajung la spartul tirgului! vroiam sa zic si eu ca n-ai mai asteptat programarea la eco, dupa cum te laudai, dar mi-a luat-o qiao inainte
adrianaady spune:
Lara felicitari pt inimioare ! Stiu ca iti doresti baietei; dar eu am avut un feeling ca sunt doua fetite sa nu ma injuri, da?
loretta76 spune:
Lara felicitari pt bebici!!!!!!!!!!!!!!
Tu ce doza de prednison iei acum?(scuze daca ai scris...dar citesc pe sarite)
liza79 spune:
Lara, felicitari! Sa-ti mearga bine in continuare!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 19+
xdidi spune:
salutare fetelor,
lara felictari sa stea acolo cumintei baieteii, eu am zis baieti, iar de beaut sati linistita ca are cine...eu o sa beau o visinata in cinstea ta diseara....
qiao deci site-ul cu rete e naucitor...alaltaieri am facut checu cu gris si cremesu inteligent si intra al meu in casa si zice yam ai facut gogosi? si dupa ce a gustat a ramas ca totusi stiu sa fac prajituri...
cu bancile eu am poveste amuzanta, m-am dus sa ma testez sa vad daca pot lua un credit de nevoi pers...era vorba de vreo 6000 euroi, dupa ce ne-a intrebat de 500X daca avem alte credite? noi: nu, carduri de credit? noi:nu, casa?, noi: nu, copii? noi: nu...sigur nu aveti alte credite, nici macar un card????, noi: NU...raspunsul programului a fost ca nu suntem eligibili si l-am intrebat pe ala , pt ca nu avem datorii nu suntem????
in alta ordine de idei, aristico' unde pleci draga, nu vezi ca de la aspirante am venit si eu', vezi ca te urmaresc nu-mi scapi si asa bine cum te urmaresc cred ca m-a prins si o raceala, ieri am dormit toata ziua si mi-e frig de mor cu toate ca stau cu halatul pufos pe mine...ca sa nu mai zic ca ma doare si burta si sanii ...nu stiu ce visrus e in aer dar sigur nu te dor ovarele de la el...
va puuuup pe toate
Lara27 spune:
ady, avand in vedere ca, ai fost una din sursele de inspiratie si feeling-ul tau, s-a dovedit mereu a fi corect, who knows?? (sper totusi, la macar 1 baietel)
loretta, de la dpo (punctie) am luat 20mg, pana in sapta' 5 (cf. Tayfun), apoi am scazut treptat si acum, voi merge cu 12mg pana in sapta' 11-12..(eu am metypred din HU (de 4mg si de 16mg), care, ca si medrolul, sunt multipli de 4 la gramaj..(p.s.: din prima zi de cm, pana la dpo am luat 16mg)
bombi, am vazut ca, te-a lamurit qiao cu comisioanele..dap, n-am mai rezistat (today, 6w1d)..
senkiu, girls, sunteti deosebite!
_
finally, pregnant
Sandy2707 spune:
WOW Lara esti superrr tare Bravo ma bucur mult, mult pentru piticutii tai! Sa cresca mari, frumosi, cuminti si destepti (ca mama) si sa va bucurati 100 de ani de ei! Io... cred ca ai pereche; Wow ce veste frumoasa Sunt tare happy pt tine