Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Lara,felicitari! sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

fetele...,

Lara...sincere felicitari pentru reusita dubla...multa sanatate si o sarcina fara probleme la termen cu bebei sanatori...si parinti la fel...

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta-Octombrie 2012_nereusit

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

gabyv wow, sunt banci romanesti care scriu corespondeta in romana ?!? eu am vazut ca si intre banci romanesti tot in engleza se scrie. Acum, legat de comisionul de retur, situatia e cam gri. Conform unor norme internationale, in anumite sisteme de plati in EUR, daca nu poti sa aplici plata, ai obligatia ca in 3 zile sa returnezi banii integral. Cu toate astea, si la noi inca mai exista reglementat comisionul de investigatii si retur. Numai ca nu il mai oprim noi direct, il cerem ... daca il mai si primim, asta e partea a 2-a
Asaaa, graul. Coliva vreau sa fac in noiembrie cand sa fac 20 de ani de cand a murit tata. Ieri era ziua lui, ar fi implinit 80 de ani, dar am dat doar o masa la servici. I-am facut insa sotului Voinicel - imi tot plangea ca vrea si ii venise intr-un final timpul. A mancat azi dim un castron mare, eu mi-am luat la servici pt gustarea de la ora 10, acum ma arunc in el . Reteta am gasit-o intr-o carte si am facut-o in timpul concursului, asa ca o gasesti pas cu pas www.lalena.ro/672-reteta-Voinicel.html" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Lara, sincere felicitari si din partea mea! Iti doresc ce imi doresc si mie, o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.
La mine nu e cazul deocamdata, dar speram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Laraaa!

Felicitari & felicitari!
Ma bucur mult, sa fiti sanatosi toti trei + coautorul! Sa ai o sarcina usoara, cu 2bb care sa fie cumintei cat trebuie .

cu drag!
Sooooo: beib (nu babe) forever!!!!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hai a pana am buchisit eu toata lumea stia de twinsi. So, Lara duble felicitari !!!! Deci hoarda a castigat si te-ai dus la eco Acum putem sa incepem pronosticurile despre ce sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Lara, felicitari, felicitari!

Sarcina usoara, bebei sanatosi si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Felicitari draga Lara pentru inimioare!Ai grija de burtica pretioasa,sarcina usoara iti doresc!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna babutelor,

Lara, sincere felicitari!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Lara felicitari din tot sufletul pt ,ma bucur enorm pt tine,sarcina usoara iti doresc!
Numai vesti bune ,la dr Albu Dragos s-au anuntat,Doamne ajuta sa tot primim asa vesti bune!

Mergi la inceput