Schimbare buletin
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
Rufus - dar totusi ai fost acolo.
ar fi curios (poate ne lamureste Marius) ce se intampla in caz ca Ilinca nu ar avea pe altcineva care s-o ia in spatiu si nici nu poate sa isi scoata buletin pe adresa parintilor. ramane fara adresa in buletin?
Rufus spune:
Da, buna intrebare.
Sti cum este? Cand am facut buletinul Ioanei, se apropia termenul si am fost la biroul alora sa-i intreb daca nu pot achita timbrul fiscal undeva, pentru ca nu gaseam nicaieri. Si i-am zis doamnei de acolo ca ma grabesc, ca trece termenul si nu vreau sa platesc amenda. Si mi-a zis sa stau linistit, ca nu ma amendeaza, se vede ca am o problema reala, ba chiar mi-a zis ca daca ar fi toti ca mine...ca lumea e indolenta, sunt multi cu buletine expirate sau lipsa de tot si nu se invrednicesc sa si le faca, ca ea ii ajuta pe toti, numai sa vina sa-si faca buletinul.
De aici mi-a incoltit banuiala ca, cel putin tanti aia de care zic, nu ar respinge actele Ilincai, mai ales ca e clar ca e vorba de prelungire. Sigur, e o ipoteza.
Rufus, Tora si iadele
CorinaDani spune:
ipotetic vorbind, ce poate face o persoana, aflata in situatia Ilincai, dar care nu are si nu va avea in veci cele 25 de milioane lei vechi, pentru plata succesiunii ? omul ala ramane pe vecie fara buletin, fara adresa ? nu se poate angaja, nu poate lua un credit, nu poate incheia un contract nou cu furnizorii de utilitati, samd. notarii astia chiar nu au limite, nu pot lucra "pro-bono" pentru anumite cazuri ?
Ramonika spune:
Corina- nu cred ca merge asa. nici daca aduci hartie ca esti fara servici nu cred ca iti face cineva actele astea pe gratis, sau la o suma simbolica.