klacid suspensie
mamici care ati folosit klacid , granulele au fost dizolvate in totalitate???oricat l as agita tot nu se dizolva complet.
multumesc.
Raspunsuri
maria_alexia spune:
nu se dizolva, raman in suspensie granulele. iar daca insisti prea mult cu agitatul, iese o amarala cumplita.
Lekoklar-ul e inca si mai amar
daca nu reusiti s-o inghititi, puteti incerca KLABAX - e acceasi claritromicina, dar intr-o forma mai fericita ca si gust.
reparare rapida!
CorinaDani spune:
si klabax e naspa la gust, fetitei mele ii vine sa vomite de fiecare data cand ii dau doza respectiva; din pacate nu am putut evita administrarea de antibiotic .
am rezolvat partial problema dandu-i imediat doza de sirop de tuse (stodal), care este dulce si bun la gust.
bb_yasmi spune:
noi nu avem probleme cu bautul/inghititul antib. chiar nici macar nu se stramba
offff m am zapacit de cap ca a trebuit sa ii dau antib si am facut o prostie....nu l am preparat corespunzator si a ramas buni cu juniorul iar eu mi-am dat seama a doua zi dupa ce luase 2 doze
aici ma refer la faptul ca nu am pus suficienta apa. am pus prima data pana la linie. l am agitat si nu am mai completat apoi din nou...
am completat dupa cele 2 doze primite, facand un calcul cat mai era pana la 100 ml.
acum ma gandescdaca sa cumpar altul de la farmacie si sa il prepar din nou sau sa continui asa.
bb_yasmi spune:
cum se administreaza biotics-ul la 2 ani?? sau alte prafulete pt flora intestinala??
roxanaz spune:
bbyasmi, cat de putin apa ai pus? mai bine ia alta sticla si fa alta suspensie decat sa o re-diluezi pe asta. ca nu mai iese cum trebuie.
as recomand ecoflorina in loc de biotics - au flacoane dozatoare mici de 7ml care se administreaza mai usor. 1/2 fiola de 2 ori pe zi.
bb_yasmi spune:
am fost la farmacie si am luat 2 plicuri de biotics ca atat mai aveam. roxana zici ecoflorina?? maine voi cauta. se da strict ca ia antib sau si dupa??
farmacista a spus ca este ok sa continui asa cu antib. mai incerc sa sun dr sa ii spun.
multumesc tuturor ptraspunsuri!
diuna spune:
Cel mai sigur este sa cumperi alta sticla. Se prezinta in flac de 60 si de 100 de ml. dupa preparare, calculeaza cam cat iti mai trebuie. Eubioticsul sau Ecoflorina sau Refflorul sau Linexul sau orice o fi se administreaza inca 10-14 zile dupa terminarea administrarii de antibiotic. Si ai grija ca antibioticul si probioticul sa nu se intalneasca in burtica, le administrezi in asa fel incat sa fie 3-4 ore intre ele.
Sanatate multa!!
pogonici1977 spune:
din experienta mea as vrea sa va comunic ca acum 2 saptamani am avut o discutie cu sefa Spitalului de la Bisericani din jud.Neamt, dct Cap Suzana, care tocmai ce venise de la o conferinta..bla bla, si si sa pus un mare accent pe acest vestit KLACID,modul dlui de administrare, ce are o gama f mare de intrebuintari, astfel.
pentru a putea fi inghitit de copii se agita PE CEAS 30 MIN CONTINUU si astfel se dizolva granulele ff bine si va capata un gust mai usor de digerat de pustii
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 PE CEAS 30 MIN CONTINUU cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
:) cine poate sa dea din maini 30 de min.continuu?