klacid suspensie
Raspunsuri - Pagina 2
inbox spune:
Bey sunteti de coma....!
Nici la mine nu s-a dizolvat... dar nici o juma de ora nu am dat din maini, eu sper sa nu mai avem nevoie de klacid saua alt antibiotic!
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe politia rutiera mamica de Rares 21.02.2010 |
bine ca nu-s la Rutiera
Sara_Maria spune:
Eu n-am dat 30 min din maini ca-l dadeam naibi de Klacid :-). Nici la noi nu s-au dizolvat granulele, insa cand am gustat le-am spart eu cu dintii si cred ca pelinul e dulce pe langa ele. Asa ca am optat sa o fac pe buburuza mea sa inghita repede antobioticul care altfel are gust de portocala, iar apoi ii dadeam apa ca sa se duca si eventualele granule ramase in gurita.
Noi l-am luat in suc de portocala. Am mai incercat in Nutela si in inghetata topita ( la indicatia medicului), insa fara rezultat. Oricum ca atare mi-e greu sa cred ca il ia vreun copil. E foarte rau la gust.
Referitor la Biotics, noi il luam in lapte. In paralel cu Klacid am luat si Debridat si Biotics.
Multa sanatate
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe politia rutiera |
On topic: Acum cateva luni am fost nevoita sa urmez un tratament cu Klacid pastile. In primele 2 zile, la cateva ore dupa ce le inghiteam, am zis ca mor din cauza gustului si a durerilor absolut infioratoare de stomac. Si aveam pansament gastric Omez, dar degeaba! Iar de dormit, nici nu s-a pus problema primele 2 nopti, am stat numai in sezut, rezemata de perna, si impingandu-mi pumnii in burta. Abia a treia zi mi-a venit ideea sa iau Omez+Dicarbocalm si asa am rezistat tratamentului de 7 zile, dar in viata mea nu mai iau Klacid.
Si eu sunt adult... nici nu vreau sa ma gandesc ca un pui de om trebuie sa suporte asa ceva.
Multa sanatate!
DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.