Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Nah, tot pe-aici, ca vulturul
Somn usor

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutari,fetele, eu una spun pas la faza cu FB, unu fiindca imi place mult aici, imi e usor si va gasesc si-gur, iar aici va vad numai pe voi, care imi sunteti dragi,pe FB am inteles ca te trezesti ai-n-ai chef cu o mie de "prieteni" sau asa -zisi doritori sa iti fie prieteni,iar mie asta nu mi-ar placea..
In afara de asta, nici nu am un cerut inca o activare de net pe telefon, avand in vedere ca nu sunt genul nebun dupa butonat in afara casei, asa ca prefer comoditatea laptop-ului home
Eu una sper sincer, chiar daca optati si pentu FB, sa nu va pierd si sa nu dispareti de aici.Aici e casuta noastra de minuni, sa nu uitati!

Loreley, nu nu nu, pune-i o compresa cu felitze subtiri de cartofi sau cu apa cu otet caldut(jumi-juma) sau fa-i sodou,insa nu ii da copilei apa cu sare, ca o inghite si apoi iti vomita, Doamne-fereste!

Daaaa, Angiuta, trebuie sa adaugi si instructiunile de "montare" la maimutzici!

Mya! daca nu as vedea ce tara ai in dreptul numelui, as zice ca imi scrii din cine stie ce fundatura de lume..pai cat de nenorociti sunt colegii/sefii aia ai tai, tu nu ai nici un organism acolo caruia sa ii pese de femeile insarcinate, ceva reglementari?si ce spune legea, ref la concediul prenatal?ca daca imi spui ca te duci pentru bani, te bat si ma supar pe tine! de ce pana la 37s, in conditiile astea?? de ce accepti, de ce??
Rezolva, daca tii la copil, ca la tine se pare ca nu tii prea mult..Sotul tau de ce te lasa???

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Am mai postat o poza cu o schita de executare a maimutei. E facuta de mine, sper sa intelegeti.
Se pot face si pisicute sau oite de exemplu. Din pacate nu mi-am facut nici o schita la ele dar presupun ca se gasesc si in internet
Ideea o am dintr-o carte pe care ne-a adus-o o profa cu animalute facute din sosete sau manusi. Daca aveti nelamuriri, intrebati.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Uitasem: se imple cu vata de umplut mimutoii, nu vata normala ca aia se foace cocoloase in timp. Daca nu gasiti puteti sacrifica o pernuta. Eu am avut o perna de la ikea, din aia cea mai ieftina. Contine o vata ideala pentru maimutoaie sau papusi si e mai ieftina decat vata speciala pentru umplut maimutoaiele.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bubu, pe fb poti sa-ti pui optiuni la privacy si nu te gaseste nimeni
oricum, era doar o idee...eu v-am spus ca asa am facut cu fetele de la misso si de la prima mea fetita maryam...
cine vrea, please lasati-mi id la mesaje private si va adaug eu ..cred ac voi nu puteti, am nsite setari

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Buna dimineata,burtici !Toate bune?
Eu ma rog sa trec cu bine si de saptamana asta.Dar pana ajungem la lunea viitoare,sa ne gandim la Madalina care joi isi va tine minunea in brate.si sa ne rugam sa treaca cu bine amandoua peste nastere.Sa fie fetita sanatoasa si mancacioasa iar ea sa aiba muuult laptic si sa se refaca repejor.

Suntem alaturi de tine,Madalina!

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Madalina doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatie si sa iti tzii bebelina mult asteptat in brate sanatoasa ,cumintica si tu sa ai laptic destul pt ea
AC uff mai ai si tu un pic,doamne ajuta sa treaca saptamana aceasta si pt tine usor si sunt cu gindul alaturi de tine si bebelina
Eu azi merg la Dr. astept si eu consultatia de azi mai mult ca orice...noi suntem bine,bebele e foarte activ dar sincer i-mi doresc sa nasc saptamana aceasta,poate Dumnezeu face o minune si pt mine....astept sa treacam zilele acestea cit mai repede si sa-mi umplu sufletul cu o bucurie ..pt ca in ultimul timp am avut o veste rea in familie desi toti au inceput sa ma tzina departe de durere dar pina la urma au trebui sa-mi spuna,nu au putut sa-mi mai ascunda.
Va doresc o saptamana plina de vesti bune de la noi toate si Dumnezeu sa ne ajute cu bine sa treci peste toate

Looana 37Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata gagici! Incerc sa imi pastrez starea buna pt ca Gabriel doar pe mine ma are acum si pentru ca starea mea il influenteaza, dar e greu. Am devenit mai nervoasa, mai trista si ma apuca plansul din senin si nu ma mai pot opri pana aproape mi se face rau de plans. Lupt cu mine ca cu morile de vant. Ieri am descoperit si motivul. E unul dintre efectele duphastonului, depresia. Asa ca pana miercuri, cand merg la control sa cer alt tratament mai trag de mine ca de o molusca. Totul pentru pui... Ma simt vinovata, dar macar stiu ca e vina hormonilor administrati artificial si nu am inebunit, de tot:)

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Looana! Imi pare rau! Incearca sa te gandesti la bb si sa treci peste durere>:D<

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Neata!!!

Durerea de cap e mai ok. Incerc sa nu o prea bag in seama, oricum e mult mai bine. Vad ca e mai ok dupa ce dorm, deci probabil e si din vina oboselii.

Super maimutici si super pozici cu burtici

Am intrat deocamdata numai sa vad ce ati mai scris si sa va spun ca sunt mai bine; trebuie sa papam micul dejun si apoi fii-mea e innebunita dupa Veronica si trebuie sa i-l pun pe youtube...cand s-o incarca, ca sunt pe stick si merge netu'...

Revenim

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput