Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
si eu m-am iantalnit cu fetele cand am fost in romania inca de cand eram gravi cu misso ..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Cellena spune:
Hai ca mi-am mai amintit ca vroiam sa va mai spun ca si eu am aceeasi problema cu cantatul. Nu cred ca mai stiu niciun cantecel de cand eram mica si oricum vocea mea e ingrozitoare (mai mult pentru mine, ca probabil Emei o sa-i placa ). Chiar e o idee buna asta, sa ma apuc sa le reinvat... Probabil ca o sa mi le reamintesc mai usor pe cele in germana, pe care mi le canta bunica-mea cand eram mica si o sa i le cant pe alea... Sa invete germana de mica, asa ca mine, ca e mult mai simplu.
Chiar am vazut un documentar la un moment dat despre circuitele neuronale din creierul omului si de faptul ca pe la varsta de 2 ani, creierul incepe sa-si faca ordine in circuitele create. Daca anumite circuite sunt folosite in mod constant, creierul le pastreaza, dar daca nu sunt folosite, ele sunt intrerupte definitiv. Urmatoarea curatenie de genul urmeaza prin adolescenta, dar nu mai tin minte varsta. Oricum, concluzia era ca daca vrei sa-l indrumi pe copilul tau catre ceva anume, e bine s-o faci pana in 2 ani, ca sa-i fie mai usor apoi in viata. Circuitele respective nu se pot reface, deci ii va fi mai greu, de exemplu, sa invete sa cante la pian la 7 ani decat i-ar fi fost daca ar fi avut ocazia sa lege 2 note la 2 ani.
Mai revin eu daca imi mai amintesc ceva, ca somn vad ca nu am momentan
Ema de 31+
Mami_de2 spune:
Doamne fereste, maimutoaiele alea sunt facute din sosete, manual> tu acasa?? nu e adevarat!! sunt superbe!!!!!!!!!!!!! nu as reusi asa ceva nici intr- mie de ani!!!!!!! as cumpara daca as gasi! cum ai reusit? superbe!!!
34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
lorelay_28 spune:
wow fetelor dar chiar nu tin pasul cu voi. Deja ati trecut la alt capitol si nu am reusit sa-l recuperez pe cel trecut.
Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc apa cu sare, nu stiam de metoda asta. Azi am fost putin mai bine, dar din pacate a luat-o si pe Maya. Oare ei cum as putea sa-i dau in gatut cu apa si sare? Trebuie sa fie ca si o saramura?
Ieri am luat un paracetamol ca nu mai puteam de durere de cap. Si ochii ma dureau si ceafa, umerii. Abia stateam pe picioare.
Nu stiu ce sa fac cu insomniile... Ma trezesc nopatea sa merg la toaleta si apoi nu ma mai ia somnul 2-3 ore. de dimineata m-am trezit la 5, am tot stat, apoi am bantuit putin prin casa, pe la 7:30 am mancat si pe la 8 m-am pus in pat. Ai mei dormeau dusi. M-a luat si pe mine somnul si am dormit pana la 10. Bine a fost dar imi e ciuda k nu ma pot odihnii bine noaptea, mai ales k nu stiu e nopti voi avea dupa ce nasc.
Ma pregatesc de
Noapte buna!
35+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
mya85 spune:
Reusesc sa imi fac si eu putin timp sa scriu, ca de citit va citesc aproape zilnic. Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici ela si silviad, se pare ca mamicile la a doua sarcina se grabesc sa aveti copilasi sanatosi, cuminti si mancaciosi si sa va bucurati de ei!
eu nu am multe noutati, am intrat in sapt 35, inca merg la lucru, mai am doua saptamani pana la concediu. la lucru stau in picioare 9 ore, nu se indura nimeni de mine sa imi dea un scaun, cu pauza de doar 30 de min. devine din ce in ce mai greu asa ca numar zilele. sper ca macar statul in picioare atata timp sa ma ajute la nastere si eventual sa o grabeasca. nu ca as vrea sa nasc mai repede, dar sper sa nu trec din nou f mult peste termen. am inceput sa beau ceai de zmeur, cica ar ajuta. voi stiti ceva de asta? beau o cana pe zi si vreau sa maresc doza peste o saptamana-doua. fac si eu ce pot ca sa nu mai ajung la cezariana
voi mai avea un scan la 37 de sapt, sper sa fie totul ok si sa pot naste natural, e dorinta mea cea mai mare. dupa nastere nu voi avea pe nimeni sa ma ajute, sotul va fi acasa cateva zile dar nu stie exact cat. mi-e groaza, mai ales ca va fi si perioada Craciunului dar cred ca vom trece cu bine si peste asta important este sa fie sanatos!!
mami de ( iulie 2010) si 34+ cu
lorelay_28 spune:
Doura si mie imi place ideea cu FB. Asa avem grup secret si cu fetele de la odiseea in cARE am fost cu Maya si comunicam mai bine. Se face un grup secret si nu vad decat cele care sunt in grup ce scriem. Sustin ideea
35+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
aschiutza spune:
Mya, Doamne fereste! voi nu aveti o lege speciala pt viitoarele mamici in care sa stea scris ca nu au voie sa te tina in picioare atita? In Germania sta in lege ca au voie sa te tina in picioare maxim 4 ore dupa luna a cincea!
Doura, eu m-am lecuit pe toata viatza de FB, grup secret sau ba. Si ce nu as spune pe DC nu as spune nici pe FB, tinind cont ca nu e asa de sigur precum pare si cineva mai priceput poate ajunge la informatiile de acolo.
andie_n spune:
Hello tuturor! Am prins si eu un pic calculatorul la ora asta sa va scriu nitel daca tot nu pot dormi. Oricum si azi am lenevit toata ziua, asa ca acuma pot sta pe net.
Felicitari SilviaD, sa fiti sanatoase amandoua si Maria sa aiba parte doar de fericire si noroc in viata! Trebuie sa ne dai mai multe amanunte cand ai putin timp despre ce s-a intamplat la Medlife, m-ai bagat in sperieti un pic cu chestia asta. Cine era doctorita ta? Si cum de ai ajuns la Giulesti? Ma bucur ca totul s-a terminat bine si repede pana la urma.
Dannnah, incearca sa te linistesti, numai tu te poti scoate din butoi. Nu lua in seama parerile celorlalti!
Deny, super ca ai gasit un doctor care sa-ti placa si ai vazut si inimioara. Sanatate in continuare!
Angelique, super ca ai iesit si tu putin din casa.
Doura, multumim pentru linkuri, foarte interesante.
Aschiutza, felicitari pentru hainele achizitionate.
Lorelay, sanatate, sa treaca raceala cat mai repede.
Aschiutza, mortal monstruletzul tau din dotare, dar te cred ca e obositor.
Laura, nasol ca nici tu nu poti dormi, poate in noaptea asta e mai bine.
Mena, super ca iti pastrezi starea pozitiva, continua tot asa, e cel mai bine pt bb. Nu te panica ca mai e putin pana la termen, o sa ne descurcam noi cumva (sper, cel putin, ca si pe mine m-a apucat panica cand am realizat ca mai e mai putin de o luna).
Popi, super ca te simti mai bine cu umarul. Si pe mine m-a speriat povestea Silviei, sper sa nu avem probleme la Medlife.
Onutz, multumim pentru capitolul nou.
Angiuta, wow, super maimuticile, trebuie sa ne spui cum le-ai facut.
Mami_de2, nici eu nu mai stiu nici un cantecel pt copii, oricum in afara de a canta pt bb nu ma bag sa cant, sunt complet afona. Dar acuma o sa ma apuc si eu sa invat niste cantecele. Si e normal sa fii emotionata.
Bubu, . Ce bine ca Nicholas doarme toata noaptea, dar nasol ca tu nu te poti odihni ca lumea. Dar are dreptate Mena, tu esti atat de optimista si increzatoare tot timpul, sa continui la fel.
Onutz, nasol ca bb te baga in sperieti. Am o colega care povestea ca fiica ei era la fel, n-o simtea miscand cu zilele, se panica, cand mergea la doctor sa vada ce e cu ea, bb dormea, n-avea nici o treaba. Dar fata ei a fost super cuminte si a dormit cum trebuie si dupa ce s-a nascut, asa ca poate si al tau va fi la fel.
Gina, sanatate, sper ca a trecut durerea de cap.
Mya, nasol ca trebuie sa stai in continuare atat in picioare la serviciu, hai ca mai sunt doar 2 saptamani si scapi. Succes la eco, sa fie totul bine si sa poti naste asa cum iti doresti.
Noapte buna tuturor, somn usor si o saptamana buna!
Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie
onutz83 spune:
Andie, n-am fost eu cu capitolul
Exact cand imi suflecam manecile ca sa ma apuc m-am gandit sa verific si am constatat ca era deja facut
Eu o banuiesc pe Deny
Cat despre cuminte dupa nastere... sa te auda Dumnezeu!
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
andie_n spune:
Iar nu dormi nici tu, Onutz? Off!
Multumim Deny pentru capitolul nou atunci.
Eu sper doar ca Ema sa doarma mai mult noaptea decat ziua dupa ce se naste, ca acuma am impresia ca e mai activa noaptea .
Noapte buna tuturor!
Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie