Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

App de cantat. Ii cant de cand il am diverse dar n-am invatat inca un cantecel cap coada. O sa le invat in functie de preferinte. Mama mea nu are o voce de canto dar pt mine, cand cantam prin casa avea cea mai minunata voce. Momentele acelea din copilaria mea au fost cele mai grozave. Vreau sa isi aminteasca si puiul meu dw momente asa cand va fi mare.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu trebuyie sa ai voce de cantat..oricum vocea mamei e cea mai fumoasa ..nu va afceti probleme ca nu e cazul..bebelusii au nevoie sa va auda mereu vorbind, cantand si fiti sigure ca e de 100000000000000000000000 de ori mai bine sa va auda pe voi decat vreo voce pe cd

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

FELICITARI SILVIAD
Sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Mami nici nu m-am gandit la cantece de leagan! ce dragut
Mada mai ai putin!
Bubu esti norocoasa cu asa o soacra! A mea a fost la noi in weekend si a zis ca ea sta pe terasa pana pregatesc pranzul ca sa nu-i miroase parul a mancare
Pana sa citesc despre aventurile tale cu spitalele din Canada,invidiam pe toata lumea care locuia in alta tara decat Ro.....offff.....
Onutzule nu te speria! Eu chiar am sunat dr pt ca buburuzul a avut vreo 2 zile mai lesinate asa, si mi-a zis sa-i dau cateva ghionturi usoare unde e burta mai bombata, si mi-a raspuns Doamne, ca-mi statea inima in loc.
Si mie imi canta mama ceva cu ratustele mele pe apa s-au dus.....trebuie sa o intreb cum se numeste cantecelul.
Angiuta ce dragute sunt maimuticile
Cellena si eu am luat totul de la Tommee Tippee, la recomandarea unei mamici!
Mena scumpo, nu pot sa cred cate ti se intampla! Va trece si asta si in curand vei uita tot, de dragul minunii tale Gabriel! Multa sanatate si putere!

Fetelor, noi ne-am hotarat la nume: Ianis Andrei! Ianis inseamna darul de la D-zeu, sotului meu i-a placut tare mult, asa ca a fost adjudecat!
Noi suntem ok, mai am emotii ca si Onutz,pt ca e mai lenes, dar de aseara a inceput iar dansul si acum se joaca de zor.
Va pe toate!
Sa veniti numai cu vesti bune!

36+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

NEata fetele!!

Felicitari Silvia!!

DEci eu de azi ma apuc de spalat rufe de bebe...ca aseara am avut niste contractii dureroase...la C nuam avut nici semn de nastere,nimic si vad ca acum deja incepe distractia.mai avem si noi vreo 4 sapt si ceva pana la marea intalnire, probabil ca saptamana asta stabilimcu medicul cand se va intampla.

deci Giulestiul arata bine...doar ca au ramas acriturile de lacopii...la alea imi venea sa le dau in cap,era una nene pusa pe dat lapte cu bibe, mai jigneaubietele mamici ....mai aerau tigancuse de pana in 20 de ani carora le zicea: da ce ,mtu nu ai citit :mamasi copilul???inrest,masistentele erau f omenoase.acumo sa vedem, sa speram ca de data asta o sa ne lase sa aratam copii la tatici mai mult .(al meu se crizase ca nu illasa sa-i vada copilul nici macar lamine in brate).ma rog,sper sa fie bine.

va pup,cama duc la treaba :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Felicitati Silvia, sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Simpatici astia de la Medlife, ar fi vrut sa nasti cu dl de la receptie...

Fetelor eu nu am avut timp sa citesc chiar tot din urma,am vazut ca pregatim motatele pt Mada si apoi pt Menics,Alina,Cami si Gina.Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici,parca ieri faceam dublu test
Vad ca fetitele sunt grabite, eu il rog pe al meu sa mai stea cumintel pana la termen ca nu avem unde sa stam si deocamdata sigur e mai bine in burtica decat afara.
Voi aveti contractii mai dese cand e vremea urata?Ca mie asa mi se pare...de ieri de la norul ala am burta ca o piatra,de dim am luat 2no spa si e ok acum dar cred ca are legatura si cu vremea.
Mai am 8 zile de venit la serv, dintre care ultima am doar sedinte,deci nu se pune
Cu privire la cantat,nici eu nu ma pricep dar imi place sa fredonez si aia cu motanul e de-a dreptul simpatica.

Va pup fetelor si o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor! O saptamana frumoasa tuturor!
Vad ca deja vin minunile neanuntate iar de saptamana asta si cele programate!

Silvia felicitari pt. micuta Maria! Sa va traiasca si sa fie fericita!

hai Mada

Am intrat foarte pe fuga sa vad ce faceti si am citit in diagonala!

Noi suntem ok, am smotruit prin casa tot week-endul, iar seara s-a lasat cu o durere f nasoala in bazin. Dimineata am senaztia ca imi reaseaza stomacul si ma doare tare cand ma ridic.

Dannah, ma regasesc in multe pasaje in povestea ta. La mine maestra criticilor e mama mea, dar atata timp cat eu si sotul suntem ok, incerc sa o tin cat de la distanta pot si asta e, incerc sa dau ignore. Ea prima data cand a aflat de Sara, a inceput sa planga pt ca nu era pregatita sa fie bunica.

Doura, sexi cu cele 7 etaje. Las-o si tu mai usor mami cu urcatul atator trepte si cu Misso in brate.

toate burticile

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor

Mada ce putin mai ai pana la marea intalnire hai Mada

Loona multa putere sa treci peste toate

Vreausaninga foarte frumoss numele puiului tau

Mena ai grija de tine si incearca sa te calmezi

Dana hai ca mai ai un pic si gata ai scapat de scarbiciu

Laurika si eu il pun pe sot sa mai bage o masina sau doua de hainute astazi.

Azi sarbatoresc cu sotul 7 ani de la nunta.E cea mai frumoasa aniversare deoarece din dragostea noastra a rezultat cea mai mare minune pentru noi.Minune care de cand a intrat tati pe usa de la serviciu si i-a auzit vocea a inceput sa de-a cu piciorusele

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Salutari,fetele, eu una spun pas la faza cu FB, unu fiindca imi place mult aici, imi e usor si va gasesc si-gur, iar aici va vad numai pe voi, care imi sunteti dragi,pe FB am inteles ca te trezesti ai-n-ai chef cu o mie de "prieteni" sau asa -zisi doritori sa iti fie prieteni,iar mie asta nu mi-ar placea..
In afara de asta, nici nu am un cerut inca o activare de net pe telefon, avand in vedere ca nu sunt genul nebun dupa butonat in afara casei, asa ca prefer comoditatea laptop-ului home
Eu una sper sincer, chiar daca optati si pentu FB, sa nu va pierd si sa nu dispareti de aici.Aici e casuta noastra de minuni, sa nu uitati!

Loreley, nu nu nu, pune-i o compresa cu felitze subtiri de cartofi sau cu apa cu otet caldut(jumi-juma) sau fa-i sodou,insa nu ii da copilei apa cu sare, ca o inghite si apoi iti vomita, Doamne-fereste!

Daaaa, Angiuta, trebuie sa adaugi si instructiunile de "montare" la maimutzici!

Mya! daca nu as vedea ce tara ai in dreptul numelui, as zice ca imi scrii din cine stie ce fundatura de lume..pai cat de nenorociti sunt colegii/sefii aia ai tai, tu nu ai nici un organism acolo caruia sa ii pese de femeile insarcinate, ceva reglementari?si ce spune legea, ref la concediul prenatal?ca daca imi spui ca te duci pentru bani, te bat si ma supar pe tine! de ce pana la 37s, in conditiile astea?? de ce accepti, de ce??
Rezolva, daca tii la copil, ca la tine se pare ca nu tii prea mult..Sotul tau de ce te lasa???

35 + cu Nicholas

Bubulina42 multumesc pt grija care mi-o porti faza e ca eu am schimbat jobul la inceputul sarcinii, cand stiam ca sunt insarcinata dar nu le spusesem. pe managera noua am anuntat-o pe la 16-17 saptamani (eram acolo doar de 1-2 sapt) si am zis ca vreau sa aman cat mai mult concediul si pe motiv ca era un nou job dar si din cauza ca aici concediu de maternitate se da doar 52 de sapt (adica 1 an) din care iti da ceva banuti doar 9 luni. cand spun "banuti" ma refer la o suma infima care nu ne ajuta sa ne platim nici macar chiria, adica 550 de lire pe luna iar chiria noastra este de 675. Acum avem noroc ca a inceput sotul lucrul, el a stat pana acum acasa cu baiatul de cand ne-am mutat aici in UK, si cred ca ne vom descurca cat de cat. Eu am un job bun, e bine platit, sunt farmacist si nu prea pot sa stau jos, adica nu e o munca de birou, trebuie sa verific cate o reteta, apoi sa merg in fata sa mai servesc oamenii si tot asa, sunt in miscare. Nu cred ca statul in picioare afecteaza bebele f mult, pe mine da. oricum cand chiar simt ca nu mai pot ma retrag in consultation room si mai stau jos, deci nu sunt obligata sa stau doar in picioare, dar mare parte din timp asa lucrez...
oricum visez sa treaca aceste doua saptamani si sa stau acasa cu baietelul meu si sa plece soacra inapoi ea a venit acum o luna sa stea cu baiatul ca stiam ca sotul va incepe lucrul. ea e o femeie ok, dar ma enerveaza ca nu se ocupa mai bine de baiat. ma gandeam ca bunicii ar trebui sa ii invete pe copii tot felul de lucruri, sa le spuna povesti, poezii dar ea nu e genul. se ocupa de el in sensul ca ii da toata ziua sa manance si se roaga de el sa manance , mai face cate o mancare, nu chiar atat pe cat mi-as dori, oricum face doar cand ii zice sotul ce sa faca in fine, abia astept sa treaca zilele astea sa raman eu cu comorile mele acasa

mami de ( iulie 2010) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Raspund fuga ca ma cheama mama natura si nu vreau sa-mi uit ideile

Dana sa stii ca eu de fiecare data cand e urat afara am contractii si dureri de burta. Si alte fete se vaitau la fel, deci ceva influenta are si asta. sa fie bine.

Mya e nasol ca soacra nu se ocupa mai mult de baietel. Noi stam cu ai mei si mama e innebunita sa o invete pe Andreea o gramada de chestii: culorile, sa numere, poezii si cantecele mai usoare (abia a implinit 2 anisori). Cu mancatul si la noi e o problema, ca pitica are acuma o perioada cand nu-i prea arde de mancare, ar face mereu altceva. Mananca doar cand e rupta de foame.

Mena te-am vazut prezenta de dimineata. mamica sa stea calma si pe bebe sa creasca mare

Fug acu' ca nu ami pot

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mya,hai ca nu mai ai mult.iar cu soacra...ce sa zic,macar nu face comentarii ca a mea...si mai bine decat sa-l invete prostii.bne ca ai pe cineva sa lasi copilul, eu una nu-mi pot pune baza decat in socru si asta mai rarut, ca doamna e cam fitoasa iar maica-mea nu vrea sa stie de mine,daramite de copilul meu.soacra e buna de sfaturi si alea proaste:)).asa ca mergem mai departe si mereu imi zic ca se poate mai rau :)))

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput