Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
angiuta spune:
Nu se intampla nimic daca copilul nu stie poezii...al meu are peste 5 ani si nu stie nici una...de ce? pentru ca sistemul e diferit aici. Abia daca stie cateva cantecele si merge la cresa-gradi de cand avea 1 an si 7 luni.
Noi am avut discutii si la germanute, Aschiutza stie.
Eu m-as bucura ca V sa aiba o bunica aici care sa-i ofere ceea ce are el mai mult nevoie: dragoste. Din pacate Skype nu poate inlocui prezenta fizica...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+
onutz83 spune:
Hello, fetele!
Hop si noi
Azi am fost harnici, am fost la monitorizare
Totul ok, colul s-a scurtat nitel... miscacios nevoie mare, cred ca tocmai a avut si el un puseu de crestere, caci a crescut burtica iar si am mai castigat un kil
Maine avem eco
Azi ma apuc de bagajel, am zis! Mai bine sta in masina pregatit decat sa-mi stea mie pe creier
Angi, maimutele sunt dementiale, de pusti nu mai zic
Looana, imi pare rau pentru vestea rea
Mena, nu stiam ca de la duphaston cazi in butoi... Lasa ca trece ea si perioada asta, important e ca-l ajuta pe
Vreusaninga, wow, ce soacra ai si tu...
F frumos numele
Angelique, La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de , sau sau ...
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
lorelay_28 spune:
Bubu sti um am facut? Am pus apa cu sare intr-un recipient de spray nazal si i-am dat pufuri in gat cu apa respectiva. Asa ca nu are cum sa o inghita. M-am gandit eu k ea nu stie sa faca gargara si am facut asa. O sa-i pun si cartofior la gat. Azi de dimineata s-a trezit ragusita. Cand vb parca isi pierde vocea Sper sa nu faca o laringita. Am tinut-o acasa cu mine. Nu a mers la gradi ca sa nu-si forteze gatul vorbind si i-am spus sa incerce sa vorbeasca doar strictul necesar. A dormit bine, nu a tusit deloc si a respirat pe nasuc dar cu s-a trezit iar s-a incarcat cu muci.
Eu sunt mai bine. Am avut ceva contractii aseara si de dimineata. M-a sunat o prietena si mi-a zis ca a visat ca am nascut in 2 sau 3 noiembrie. Eu sper sa trecem de 6 noiembrie.
Fetelor nici eu nu am invatat cantecele de copii dar la Maya ii cantam melodii pe diferite versuri si ei ii placea. Adica ceva de genu: tu esti iubita mea, printesica mea, etc...
Acum invatam cantecelele de la gradi, de la biserica...
35+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
dana0000 spune:
Am mai reusit sa recuperez, am citit ce a povestit Silvia de Giulesti.Fetelor e f important sa va luptati pt drepturile bebelusilor,notati in fisa ca nu vreti glucoza sau lp.In prima zi stomacul lui bebe e cat o nuca,daca suge colostru nu are nevoie de nimic altceva.Glucoza mi se pare crima,eu nu am putut sa o inghit si am vomitat cand am fost sa fac testul de toleranta la glucoza daramite un nou nascut.Laptele praf are la baza lapte de vaca care e adaptat puiului de vaca,care la nastere are multeee kg.
Ma bucur ca bebelina Silviei papa LM si ca nu e nevoie de altceva avand in vedere ca asistentele i-au dat glucoza.
Gata nu va mai bat la cap,mie mi se pare f important sa alaptezi.
mena1906 spune:
Dana0000 sunt de acord cu tine. Am intrebat special pt tine despre glucoza in Medicover si au zis ca nu e procedura standard, ca nu se administreaza asa oricum si ca e doar la nevoie. oricum mama e intrebata inainte. Epiziotomia iarasi se face doar la nevoie,cand bebe e blocat, de exemplu, numai ca nu au timp sa iti ceara parerea atunci ci doar te anunta. Strang informatii.
Ginapup sa treaca caputul. Haide revino-ti! Fac galerie, da?
Eu sunt ok si cand cad in butoi ma gandesc ca e din cauza pastilelor si ca mai bine sa fiu in butoi pana in decembrie decat sa pateasca Gabriel ceva. El inghionteste cu drag si spor si, ca si Nicholas, face nani noaptea si aproape deloc ziua. Sunt curioasa daca si cand iese de la cazemata dragostei o sa fie la fel.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
angiuta spune:
Va multumesc tuturor pentru aprecierile legate de maimute !
Poate va faceti si voi curaj si incercati, daca nu acum poate mai tarziu cand creste bebe suficient de mare sa nu mai reprezinte un pericol. Nu sunt greu de realizat, eu as vrea sa fac unele mai mici din sosetele de copii si sa le agat la carusel.
A, primele culori pe care le distinge bebe sunt rosu si galben.
Looana iti pare rau de vestile proaste.
Nu te grabi, mai lasa-l pe bebe sa stea la caldurica sa mai prinda puteri.
Atentie, bebe aduce o mare bucurie dar poate aduce si depresie, mai ales daca moralul tau e deja jos...eu am fost la un pas, noroc cu sotuica care m-a ajutat sa nu ajung pe marginea prapastiei.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Dana0000 sunt de acord cu tine. Am intrebat special pt tine despre glucoza in Medicover si au zis ca nu e procedura standard, ca nu se administreaza asa oricum si ca e doar la nevoie. oricum mama e intrebata inainte. Epiziotomia iarasi se face doar la nevoie,cand bebe e blocat, de exemplu, numai ca nu au timp sa iti ceara parerea atunci ci doar te anunta. Strang informatii. Ginapup sa treaca caputul. Haide revino-ti! Fac galerie, da? Eu sunt ok si cand cad in butoi ma gandesc ca e din cauza pastilelor si ca mai bine sa fiu in butoi pana in decembrie decat sa pateasca Gabriel ceva. El inghionteste cu drag si spor si, ca si Nicholas, face nani noaptea si aproape deloc ziua. Sunt curioasa daca si cand iese de la cazemata dragostei o sa fie la fel. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel In love with my little kid :X |
MEna,nu mai vorbi asa.capu sus si mergi inainte.pentru bebe trebuie sa fii tare, tu esti sprijinul lui acum .depresia in timpul sarcinii duce la alte probleme .te cred ca e greu sa fii conemnata la pat si sa depinzi de altii,dar maiaiputin si iti vei cunoste minunea.pentru ce depresie? ti se intampla cel mai frumos lucru din viata unei femei s tu plangi??eun copil dorit, il iubesti ce mai conteaza?vrei sa iei bataitza?hai pune mana pe o carte, croseteaza, fa ceva sa-ti iei mintea de la probleme si o sa vezi ca o safiemai bine
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu
laurika1982 spune:
Fetele, ia uite ce am gasit referitor la circumcizie:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Adevrul-despre-TRADIIA-BARBAR-care-MUTILEAZ-milioane-de-barbati-1006799.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=click
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu
IuliaCospy spune:
Angiuta sunt dementiale maimutele! Sigur ma apuc si eu de facut Felicitari, arata superb!
Laurika, multumim pt link. Nu ma batea gandul, dar e important de stiut cum se raporteaza si posesorii de astfel de interventii. Uf, cate o data traditiile astea sunt...
BB ma inghionteste la greu. Eu sunt inca la birou, si dragul de el s-a asezat cu funduletul in coastele mele si ma tot impringe. O zice mami, mai hai si noi acasa.
Sara e de ieri ragusita. Alte simptome nu are, dar dimineata, exact cand a ajuns la gradi a inceput sa tuseasca. Sper sa nu ne alegem cu vreo raceala tocmai acum.
Onutz felicitari pentru vestile bune! Maine avem si noi morfologia.
Looana sa treci mai usor peste vestea cea urata!
fetele!
P.S. de azi am intrat si noi in luna a opta!
Iulia, mami de Sara Andreea si 32+
IPopica spune:
Hai hello si voie buna, fetele
Azi am fost sa mai donez niste sange pentru analize si pana acum m-am intretinut cu soacra-mea (adica am barfit tot ce misca, inclusiv barbatii). I-a calcat lui fi-su, mi-a facut pizza si i-a calcat si nepoata-sii. Sa tot vina p-aci, zic eu
A, si cred ca am experimentat si niste contractii astazi; o durere infundata asa, dar de-aia de la care-ti vine apa in gura. Vreo ora a durat cam tot puseul; in rest cand ma ridic in picioare mai mereu am senzatia ca fie fac susu pe mine, fie imi cade burta.
Angiutza, la cele doua maini stangi ale mele ma tem ca i-as face demoazelei direct un bau bau
Cand si daca o sa i-l aduca Mosu' pe companion o sa stea doar s-o "pazeasca" asa de la distanta. De manevrat il va manevra mai tarziu asa. Si da, il vreau de panza cap coada, fara nimic de plastic atasat, cusut sau orice alta imbinare pasibila de desfacere.
Mami, daca te incalzeste cu ceva, pe langa faptul ca nu stiu cantecele mai am si o voce de magar in mizerie. Jumatatoiul mi-a interzis sa-i cant copilei ca sa nu-i provoc traume majore dar eu tot o s-o fac si o sa mai si dansez cu ea
Doura, eu cu tehnologia stau f prost. Am cont pe facebook, vreun an s-a jucat vara-mea farmville pe el, iar acum intru din an in paste si doar asa ca sa nu zic ca nu intru. Cat despre telefon eu am ramas la nivel de stupid phone, asa ca n-am nici o treaba cu notificari si alte chestii moderniste. A, si poze n-am pus niciodata acolo si nici nu cred ca o sa pun (aiasta-i dilema de intimitaturi); ba chiar am avut grija sa anulez diversele tag-uri care mi-au fost puse de colege. Deci pe mine sa nu contati acolo.
Iulia, si maica-mea cand a aflat prima oara ca sunt gravida a fost foarte reticenta: ba ca nu suntem casatoriti, ba ca ea nu a iesit inca la pensie si nici nu poate, ba ca pe ea nu am anuntat-o de planurile mele etc etc etc bla bla bla. A tinut-o vreo luna asa, timp in care o informam cum decurg ostilitatile, ce eco/analize mai fac, ce planuri avem, fara sa fiu exaltata si fara sa-i reprosez ca nu-si doreste nepoata, dar am persistat in a o tine la curent cu viata mea ca si pana atunci. Iar acum nu o mai scot din magazine de bebelusi, imi trimite bani pe banda rulanta (nu stiu de unde naiba ii scoate), tricoteaza de zor si pune tara la cale cu soacra-mea si cu matusa-mea si cu tata. Tata a plans de n-a avut aer cand a aflat si cred ca nu l-ar fi interesat vreodata cu cine am facut-o la cat de extaziat era de noul lui statut de bunic. Asa ca nu avea sens sa te superi pe reactia ei initiala si ar trebui sa o si uiti, ca doar a fost hat demult ; unii habar nu au ce sa spuna (mama e cea mai tare dintre toti, de cand ma stiu a fost o "suava", si din pacate la unele chestii seman ingrozitor de mult cu ea)
Seara buna, balenutele! (de cand nu v-a mai alintat cineva asa? )
gogoasa hormonizata