Piersicute de iulie august (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

We asta nu mi-a ars de nimic. Ieri am fost pe la tara... Ma simt f obosita. Azi am vb cu sefa-mea si i-am spus ca inteleg dc nu poate sa ma astepte, eu m-am resemnat. Sincronizare proasta.... Si asta e, dc va mai exista vreo oportunitate, bine, dc nu, am pierdut trenul...

Multumim de urari si la multe lunite tuturor piersicutelor sarbatorite zilele astea.

Despre noi, alarteieri avea 7.100, a luat mai putin in greutate, dar e normal. Ma intreba cineva, scz ca nu mai stiu cine, parca Pusi, ce lapte ii dau acum. Am trecut pe humana 1 si vad totusi ca ii merge bine. Au fost 2 zile in care a mai avut dureri, si am crezut ca e de la lapte, dar mancasem niste salata de varza alba si se pare ca nu a fost de acord. De o sapt face si kk singurel, galben si destul de usor, yeey. Continuam abdomenele, facem ridicari in fundulet, ne gadilam pe burtica si radem in hohote, facem avionul...ne distram de minune.

Maria acum ca nu ma mai duc la munca poate reusim sa ne vdm in parc.

Iuli eu cred ca ii este cald. La un moment dat spuneai ca-l tii in body, salopeta plusata si tichiuta pe cap la 24 de grade. Patrick transpira la ceafa ca se incinge de la mana mea cand mananca, iar in alte dati transpira cand ii e cald. Dc are picioarele ude, il descalt instant. Acum il tin in casa cu body subtire si ciorapei, atat. Iar afara body, pantaloni subtiri si o vestuta de polar.

Roxy ai dreptate. Stiam asta dar tu ai spus-o intr-un fel asa...

Eu ii fac baitza la 9.30, ca sa terminam si cu papa pana la 10.30 si sa facem nani. Am incercat si cu ea la 8.30, dar tot la 10.30-11 adormea, asa ca dc tot si-a facut prog asta, i-l respect. La 2.30 ma trezesc eu sa bag pompa, pe la 7 se trezeste el la masa, apoi la 9.

Nu mai stiu ce mai vroiam sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Of, ma speriati cu racelile astea, aveti grija! Subscriu pt sodou, la mine face minuni. Sa fiti atente sa il preparati corect, trebuievsa fie untos si sa nu mncati/beti o ora dupa ce il consumati.

Eu eunt stresata ca circula atatea viroze si noi avem duminica botezul. Of, sper sa nu vina oameni raciti avolo.

Fetele care ati vut deja botezul, voi ati cumparat cadou la nasi? Imi zice mama ca ar trebui sa iau, dar eu am botezat 3 copii si nu am primit nimic

Pup, s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Danett sa fii fericita alaturi de familie si de micuta Ecaterina.

Eu ii fac baia pe la 9-9,30 si se culca intre 10.30-11,00 timp in care o adorm pe fetita.

Carmen vorbim, iti las pe pm nr. meu.

Rocsy la cadouri am inceput si eu sa ma gandesc, tocmai am dat o comanda de hainute si jucarii in State ca sa aiba timp sa ajunga caci posta noastra dE sarbatori merge ffff prost.

Lorena culmea nu Silviu a fct febra de la prevenar ci fetita care are 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

ALI multa bafta, sa rezolvi cu casa.

Laura pentru Andrei, te asteptam cu vesti bune.

Bea ce mai faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ada, asa da nunta! Ca in basmele

Muraturica, ai o fetita foarte draguta! In curand o sa-i faci codite!

R_ocsy, tu si melancoliile tale! Ma gandesc si eu acum ca anul trecut de Craciun puneam testul in brad!

Daconst
, Felicitari pentru cele 6 kg!

Noi in facem baita in jur de 21.30 in functie de programul de masa, iar acum de ela timp, in jur de ora 23 adoarme si se mai trezeste pe la 3-4 dimineata, exceptie in ultimul timp din cauza racelii. Ieri nici nu i-am facut baita, a stat treaza toata ziua si la ora 21 a cazut lata, de nu am mai reusit sa o trezim.

Voi cum dezinfectati jucariile de plus, de panza....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

maria dar i-ai facut si lui Silviu prevenar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lorena,mersi!

Cred ca noi suntem singurii rapanosi care facem baie o data,maxim doua ori pe saptamana,haha.
Aici se spune ca trebuie cit mai rar bagati in apa si atunci sa facem economie la produsele cu chimicale.Pentru ca apa ususca pielea si exista risc mare de neurodermite.
La noi e spalare zilinica la fundulet de kaki si in rest cum avem chef,dar pe par e clar ca doar o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, n siu ce am, dar as manca numai dulciuri..Muraturica, tare frumoasa fetita ta. de fap toti sunt niste frumosi.Fetelor, eu l-am trimis pe Nectarel la tara cu socra-mea, sa mai profite putin e vremea asta, ca aici nu-l scoate nimeni afara. Si, in plus sunt eu racita.Joi, se intorc inapoi.Danutas, o sa va pun poze de la nunta asta. incerc sa selectez de la invitati. Asae , frumoasa nunta, chiar vorba lorenei ca-n basme. La dar nici nu ma mai gandesc ca stiam ca asta ne asteapta.Noi, ramanem cu Nectarel fara mirungere, pe care o sa o facem in primavara. Ne-am fatait pana acum si nu mai avem timp de invitatii si alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.sunt happy...a luat sotul locuintacred ca si voi ati influentat spiritele cu gandurile voastre bune.asa ca va multumesc. duminica decolam

dana nici eu nu il spal zilnic.de obicei o zi da una nu dar altadata se nimereste si la 3 zile.si la fundulet il spal si eu de cate ori face kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna mamici!
Multumesc frumos pentru urari, va invit la o felie de tort
Ali, felicitari pentru casuta, sa fie intr-un ceas bun! Multa bafta va doresc la noua resedinta!
E o vreme de toata jena, numai buna de dormit! Noroc ca si Ecaterina are aceeasi parere si ma lasa ziua sa mai respir.Noaptea nush ce s-a intamplat dar nu mai adoarme inainte de 12. Dar asnoapte s-a trezit prima oara la ora 6. Cred ca o fi din cauza ca i-am facut baita in cada mare cu colacelul de gat. super inventie..
Sa vedem daca o sa mai vrea de acum in cadita mica de bebe.
Apropo de baie, stiu ca mai ok ar fi sa ii fac mai rar, dar baita de seara face parte din rutina ei. O calmeaza chiar daca nu adoarme imediat.

Mi-e frica si mie sa nu raceasca Ecaterina. Pana acum ne-a ferit Dumnezeu dar weekendul asta am avut ceva emotii. Am avut familia extina in vizita. Sormea a racit si la cat a asteptat sa vina sa o vada de la botez nu i-am putut interzice sa se apropie de ea.

Astazi am fost si i-am luat sange de dimineata pentru analize. Ni s-a cam rupt inima dar a trecut.. Parca mai rau a fost la vaccin.

Am mai admirat si eu pozele inca o data. Mereu intru sa verific daca a mai aparut vreo piersicuta reactualizata. Mai mare dragu sa ma delectez asa.

Mergi la inceput