Piersicute de iulie august (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

ANA,mami de Vladimir,mi-ai placut la MAXIM!!!!! Asa sunt si eu,las inima sa-mi spuna ce sa fac in privinta puilor....si nu cartile.Cine a scris cartea?Vreau sa o iau si eu
Fleur,pana pe 15 ianuarie sta mama. avem pace acum cum zisei.....si nu,nu e Mai important ajutorul deloc decat pacea.Decat un om care te critica la fiecare pas si gest.....Mai bine singur in padure;cand ai echilibrul interior fragil si cand te-a incercat viata intr-un an cu cate am fost eu incercata exact un om care te macina nu-ti trebuie. La nimic bun nu foloseste sarcasmul si critica fata de o proaspata mamica.intotdeauna din afara pare mai usoara orice situatie.
Fug caci avem party de Haloween si sa costumez copilasii si apoi pe mine.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321


Hehe, mersi. Cartea e populara printre mamici din US, asa am auzit de ea. Are si site (cam de asta am avut dubii, parea prea "comerciala"), iar autorii sunt olandezi: Hetty van de Rijt Ph.D. (Author), Frans Plooij Ph.D. (Contributor). Vezi si tu reviewuri pe amazon si fa-ti o idee.

Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Fetelor, va pup pe toate, intrudoar un pic pe fuga sa va salut si sa va rog s ne tineti pumnisorii maine la botez, ca o sa fie frigut si am emotii. O sa va povestesc luni cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumim de ganduri bune si rugaciuni. e la terapie intensiva si ne rugam sa reziste 2-3 sapt sa poata fi operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ce liniste e pe aici!

ieri am scris un mesaj de doua ori pe telefon si nu am putut sa le postez!

Vroiam sa va multumesc pentru urarile de la multe luni pentru Onuta si sa va dam si noi o felie de tort si o cupa de sampanie!
Nu imi vine sa cred ca fata mea a facut 3 luni!

Bilant la trei luni: avem 4.900 kg si 59 cm, ne-am dublat greutatea si ceva in plus> in prima luna a luat 1.050 kg, in luna a doua 940 grame, iar in luna a treia 640. Si noi am luat mai putin in luna a treia, dar am observat ca e direct proportional cu cat mananca, iar in ultimul timp a mancat cam prost. Acum la 3 luni, la aproape 5 kg mananca cam 600 ml pe zi, la fel manca si cand avea 3 kg (ea ar trebui sa manance cam 750 ml, dar cum zicea si domnul Capraru in Mama si copilul, nu toti mananca la fel). Asta e, sper sa fie sanatoasa ca nu trebuie sa fie neaparat grasuta.

Ali, in legatura cu sexul, chiar ma gandeam ca nu a deschis nimeni acest subiect. Nici eu nu am nici o pofta de sex, cred ca e si din cauza oboselii, dar am inteles ca este si o cauza hormonala (prolactina crescuta). Asa ca nu va panicati, cand nu o sa mai alaptati o sa va vina si cheful. Eu cel putin asa sper! Daca sunt fete care nu alapteaza, ar putea sa ne confirme acest lucru...

De cateva zile, fata mea ma lasa sa dorm, ma trezeste doar o data pe noapte. insa tot pierd o 1 pe noapte pana mananca ea, pana ma mulg. de multe ori adorm cu ea in brate si ma trezesc peste o ora, doua.

Ce zi frumoasa e si azi! Ma bucur mai ales pentru fetele care au botez azi! Va astept cu impresii!
Ieri am fost si noi sa ne luam rochita de botez de la Anne Bebe si sunt foarte incantata!

Va pup pe toate mamicile de piersicute si pe piersicute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Porumbita, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Iuli: ce noroc de vreme buna ai la botez! Sper sa fie bb cuminte

Ali: drum bun si mult noroc!

Porumbita: imi pare rau sa aud ca e asa grav, multa sanatate!

Lorena: si voi sunteti la categoria usoara se pare

Clay: suna interesant ce ai spus despre carte, sa ne anunti dupa ce o citesti cum iti pare. Eu sunt sceptica sa comand ca nu am timp sa citesc nici mailurile de multe ori, in afara de forumul asta n-am mai avut timp de altceva

A mea se zvarcoleste la san, am tot cautat explicatii si am exclus variante pana am ajuns la concluzia ca dupa cateva minute ii vine laptele mai greu si se enerveaza. o sa elimin cu totul biberoanele o perioada ca acolo nu are nicio problema, mananca tot fara nicio poticneala. O pun si la ambii sani la fiecare masa. Cum curge mai greu cum se agita si se enerveaza si se smiorcaie. Nu e de la gaze ca o ridic de n ori sa ragaie si face doar o data.
Cu sexul noi suntem bine, placerea e aceeasi ca inainte, doar ca de cele mai multe ori nu initiez eu ca nu am acelasi apetit. Dar odata ce se porneste roata, e ft bine si pt mine. Conteaza mult ca bb doarme de pe la 20.30 si avem serile pt noi, daca o culcam la 23 sau peste, cred ca tindeam spre zero pe latura intima, ca atunci pic lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello hello.
Sper ca sunteti toate bine.
Porumbita, doamne ajuta pt socrul tau. Eu azi am aflat ca pentru bunica mea nu mai sunt prea multe sanse. Noi speram macar sa apuce botezul de saptamana viitoare. Nu ca ar putea ea sa vina, dar sa aiba loc evenimentul.
Confirm eu ca cheful vine dupa ce se termina alaptatul. La mine asa a fost. Oricum, Aurora adoarme tarziu. Eu de multe ori as adormi inaintea ei.
Aruba, asa facea si Aurora. Nu venea lapte cum vroia ea si se enerva si plangea si o jumatate de ora sau o ora. Mie insa mi-a facut asa inainte sa introduc biberon. Asta a fost motivul pt care l-am introdus.
Va pup si petrecere frumoasa celor care au botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Hello fetele!
Porumbita s#259;n#259;tate mult#259; socrului.
La mul#355;i ani bebeilor care īmplinesc zilele astea 3-4 luni.
Lui Tudor se pare c#259; i-a trecut r#259;ceala, ieri am fost la gr#259;tar, primul lui gr#259;tar.
Ast#259;zi am avut o zi lini#351;tit#259; īn familie f#259;r#259; vizite etc. Am f#259;cut o supacu galusti #351;i ni#351;te pulpe pui la cuptor #351;i somon pe care l-am #351;i māncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetele. Vad ca ati avut activitate. Noi am avut o zi plina. Pregatire Tudor la matematica. Apoi am gatit ciorba de perisoare si niste pulpe caramelizate, dar, nu am avut timp sa le mancam, ca am plecat in Afi iar apoi la un mic gratar la cumnata-mea. acum lucrez la franceza iar barbatu0meu deseneaza frune ptr. Tudor.Ali, iti urez acomodare usoara. porumbita, sa-l ajute Dumnezeu pe socrul tau sa reziste. Ana, interesanta carte. Lorena, si noi avem 5kg si 500 de grame.Despre sex, eu nu mai am pofta deloc. Sunt obosita, dar daca ia el initiativa, ma adaptez.In rest nu am facut nimic deosebit.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Bun dimineata fetelor,
Ce vreme groaznica e afara! Trebuia sa vina si vremea rea, nu?
Sper ca Onuta sa-si pastreze noile obiceiuri capatate, adic trezit doar o dat pe noapte. Si azi noapte s-a trezit la ora 4.30 si ce bine a fost! Cu mancatul e groaznic, dar... Ce s mai zic! Tot mai are mucisori si are dificultati la mancat. Oricat o aspir, parca tot degeaba, chiar daca nu sunt multi muci!

Sa aveti o saptamana buna! Noi intram īn ultima suta cu botezul!

Mergi la inceput